Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar yaa bugün çok yoğundu gözümü açamadım işten konuşmaktan çanam ağrıdı.
ama bi gelip göreyim dedim sizleri 30 sayfa olmuş ben gittiğimden beri okuyamadım
heralde haber falan yok kimselerden.ben de korku heyecan umit üçlüsü içerisinde bekliyorum
şu günler geçse de adet mi olcam anne adayı mı olcam belli olsun diye

dün misafirim vardı.. bu akşam başlıcam ama...
umutsuz asla değilim....soğan kürünün iyi geleceğine inanıyorum... hayırlısı allahtan bakalım

kızlar ben kaçar akşam kocişim bi kaç saat yok vakit bulursam gelirim yine. öpüyorum hepinizi

ayy kızlar... az önce kan vermek istedim kızılaya.. kan değerlerim iyi çıktı.. ama o ortamda olmak beni strese soktu.. korktum biraz..tansiyon 8/4.. düşük olduğundan almadılar kanımıda =(( orda düşündüm ben nasıl doğum yapıcam yaaaaa..... kan görnce kötü oluyorum -tatlicadiarzu-

Allah yardımcı olur canım benim
şimdiden gözünü korkutma tamam mı canım benim?

kızlar bişey diyim mi ben hamile falan değilim... şimdi bakıyorum göğüslerde hiç bir değişim yok.ne şişme ne ağrı ne ucunda koyulaşma.kasıklarım desen onlar da normal. ne gerginlik ne kasılma ne batma hiç bişiy yok. ben aynı ben gibiyim hiç bi fark yok.

aaa bız senın yanındayız
atlar gelırız kapıda destek oluruz canım benım
sen hamıs kalda

yaaa gaye yapma böyle
tamam kendimizi dinlemek yok

cnm bnm herkesde aynı şeyler olcak diye bişey yok ki hem belirti olcak idye birşeyde yok azcık kaldı sabret birazcık daha

sen hamiş kalda cnm merak etme kk olarak yanındayız:enbuyukkk:

ya boşversene sen belirtileri geçen ay benim herbirşeyim %100 hamileliği gösteriyodu da noldu boş hikaye bunlar belirti falan

canlarım yyaaaaa...... çoookkk teşekküerll..saoluunnn...
birkaç kişiye aynı anda nasıl cvp yazıyorsunuz.. alıntı sadece bir kişiye yapabiliyorum ben =( genel konuşmuş oluyorum bu seferde..

canlarım yyaaaaa...... çoookkk teşekküerll..saoluunnn...
birkaç kişiye aynı anda nasıl cvp yazıyorsunuz.. alıntı sadece bir kişiye yapabiliyorum ben =( genel konuşmuş oluyorum bu seferde..

cnm alıntı yap yazan yerin yanında bi buton daha var kimin yazısında cvp yazmak istiyosan ona bas mesela bnmkine cvp yazmak ve baraysa yazmak isityosun ona bas sonra cevap yaza bas hepsinin yazdıkları gelio sende ona yorum yazıyosun

kızlar ben çıkıyorum
görüşmek üzere

belırtı yok
olumunekankayizsmile

taammaammmm oldu işteeeeee.... =))))) çoklu cevapda yazabiliyorum artıkınn... saolasssıınnn merselciiğiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…