slm kizlar. herkes iyidir umarim.
dusunuyorumda ne kadar degisik birseymis bu bebek istegi ya, daha yeni karar verdik sayilir ama aklimdan hic cikmiyo. daha gecenlerde konusuyoduk esimle olsami acaba olmasami bebek, olmasina karar verir vermez oyle bir arttiki istegim, baska bisey dusunemez oldum hayatla baglantimi kopardim sabah aksam internette arastirma yapiyorum kalkar kalkmaz atesimi olcuyorum, yaptigim kurleri saymiyorum bile. bir heyecan bir heyecan hamile kaldigimi dusunemiyorum bile 9 ay havalarda ucarim heralde.
Bende sorun yok gibi kan ve hormon testlerime baktırdım kadın doğuma gitmiştim zaten daha 5 aydır deniyoruz çocuk işini bizde. Ama adet düzensizlii var bende o yüzden yumurtlama zamanını hiç bilemeyeceğim galiba. Eşim de görünecek doktora bi sorun varmı yokmu diye bakalım. bu arada tşk ederim yazıma cevap gelmeyecek sanmıştım.:1rolleyes:
slm kizlar. herkes iyidir umarim.
dusunuyorumda ne kadar degisik birseymis bu bebek istegi ya, daha yeni karar verdik sayilir ama aklimdan hic cikmiyo. daha gecenlerde konusuyoduk esimle olsami acaba olmasami bebek, olmasina karar verir vermez oyle bir arttiki istegim, baska bisey dusunemez oldum hayatla baglantimi kopardim sabah aksam internette arastirma yapiyorum kalkar kalkmaz atesimi olcuyorum, yaptigim kurleri saymiyorum bile. bir heyecan bir heyecan hamile kaldigimi dusunemiyorum bile 9 ay havalarda ucarim heralde.
hayırdır inşallah ya..........şu 21 ocak bi gelse
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 21 Ocaaakkk :) bişiy kalmadı... ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama belki bebiş süpriz yapar.
ilk sayfaya gidersen orada tüm bu açıklamaları görebilirsin... PrayForU oraya yazmıştı uzunca bir yazı..
walla öle cnm araştırma yapmak mı ii yapmamak mı ii bilemedim bnm etrafımda hamile kalan 5 kişi var ama hiçbirinin bişeyden haberi yok hatta bi tanesi evlendiği gece hamile kaldı istemiyoduk ama oldu dio e istemiyodunuz korunuyomuydunuz bari diorum yooo dio bu cahillikle bile oluyo bizimde yemediğimiz şey kalmadı ama gel görki bakalım nolcak ne zaman dı senin adetin
yaa bende anlamıyorum bu işi. Her pcolu bile bir olmuyor.Mesela benim arkadaşım ilacı bıraktı ve 1 ay sonra hemen hamile kaldı üstüne 2.yi doğurdu bide. Diğer arkadaşım zaten doktor ama eylül gibi düşünüyoruz dedi ve eylülde hemen hamile kaldı...Bende 6 aydır debeleniyorum ve 6 ayda bende çıkmayan şey kalmadı... kist çıktı pcos çıktı yumurta tembelliği çıktı... vayy bee dedim kendi kendime.
hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz canım benim...
benim son zamanlarda azaldı ama o heyecanım =) artık alıştım sanırım bu duruma... 8 ay oldu.... hayırlısı...
ama dediğin gibi bi hamile kalsaaammm... gökyüzünde dolaşırım herhalde =)
ayselcim sanirim bugün esinin dogum günüydü ne yaptin? Ne aldin ?
yazdan sonra düsünüyorduk sonradan karari simdiye aldik. Allahdan yazi beklemedim yoksa ancak 2013de hamis kalirdim herhalde.akannehir
koyu yeşil bi sweet aldım
lee nin ürünleri seviyor gittim aldım hemen:)
bizde hazirandan beri çalışmalara devam ediyoruz bakalım hayırlısı
kısmet işte kısmet bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelcek göbüşümüzeyaa bende anlamıyorum bu işi. Her pcolu bile bir olmuyor.Mesela benim arkadaşım ilacı bıraktı ve 1 ay sonra hemen hamile kaldı üstüne 2.yi doğurdu bide. Diğer arkadaşım zaten doktor ama eylül gibi düşünüyoruz dedi ve eylülde hemen hamile kaldı...Bende 6 aydır debeleniyorum ve 6 ayda bende çıkmayan şey kalmadı... kist çıktı pcos çıktı yumurta tembelliği çıktı... vayy bee dedim kendi kendime.
ay evet ya bende burnumu tıkayıp içmiştim 2 gün dayanabildim ama bu çörek otu bal tarçın fena değil esas eşim keçiboynuzu suyunu sabah içinde suratını bi gömelisiniz çok komik oluyo adam cık napsınumidimizi yitirmek yok cnm tamam mi? dusunuyomda ilk evlendigimiz aylarda adetim 3 gun gecikmisti ne kadar korkmustum hamileyim diye, simdi guluyorum kendime. herseyin bir zamani var demekki. bizimde gobuslerimiz bebeklerimizle dolcak.
bu arada sogan kurune basladin dimi cnm? tadi igrenc dimi ben burnumu tikayipta iciyodum. bebeklerimiz gelsinde daha neler neler yapariz dimi cnm?
ben geldim kocişim dün çok yıprandıgımı bili,yo ya sabahtan beri her saat başı aradı beni
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?