Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz canım benim...
benim son zamanlarda azaldı ama o heyecanım =) artık alıştım sanırım bu duruma... 8 ay oldu.... hayırlısı...
ama dediğin gibi bi hamile kalsaaammm... gökyüzünde dolaşırım herhalde =)

hakkında hayırlısı olsun halev hepimiz istiyoruz, deniyoruz...rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. hayırlı evlatlarla bizleri sevindirsin...

walla öle cnm araştırma yapmak mı ii yapmamak mı ii bilemedim bnm etrafımda hamile kalan 5 kişi var ama hiçbirinin bişeyden haberi yok hatta bi tanesi evlendiği gece hamile kaldı istemiyoduk ama oldu dio e istemiyodunuz korunuyomuydunuz bari diorum yooo dio bu cahillikle bile oluyo bizimde yemediğimiz şey kalmadı ama gel görki bakalım nolcak ne zaman dı senin adetin

ay dun yapamadıgım corbayı bugun yapayım dedım
bır kasık aldım corbadan ogurmeye basladım
sımdı kraker yıyorum
ya butun ev kabak ta koktu
nerden cıkardım ben bu corbayı basıma
mıdem bulanıyooooooooooo

Gayecık bızde 30 dk kaydırırsak uyku duzenını altust oluyoruz bır sonrakı gun
uyku ıyı geldımı barı

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 21 Ocaaakkk :) bişiy kalmadı... ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama belki bebiş süpriz yapar.

lülülülülülü annemde bıze oyle yapardı cocukken
anne ne zaman gıdıcez
yatcaz kalkcas yatcaz kalkcas yatcaz kalkcas yatcaz kalkcas gıdıcess

ilk sayfaya gidersen orada tüm bu açıklamaları görebilirsin... PrayForU oraya yazmıştı uzunca bir yazı..

yönlendirmenizden dolayı teşekkür ederim. iş yerinde zamanım kısıtlı olduğu için bütün sayfaları okuyamadım ama dönüp bakarım ilk sayfadan tekrar teşekkürler.a.s

yaa bende anlamıyorum bu işi. Her pcolu bile bir olmuyor.Mesela benim arkadaşım ilacı bıraktı ve 1 ay sonra hemen hamile kaldı üstüne 2.yi doğurdu bide. Diğer arkadaşım zaten doktor ama eylül gibi düşünüyoruz dedi ve eylülde hemen hamile kaldı...Bende 6 aydır debeleniyorum ve 6 ayda bende çıkmayan şey kalmadı... kist çıktı pcos çıktı yumurta tembelliği çıktı... vayy bee dedim kendi kendime.

ya neden boyle oluyoooooooooooooo
anlamadım gıttı
benım 2 arkadasımda ılk aylarında kaldılar
offf
:hulya: mantık yok bu ıste sanırım
beyınlerımızı yıkatsak bızzzzz

umidimizi yitirmek yok cnm tamam mi? dusunuyomda ilk evlendigimiz aylarda adetim 3 gun gecikmisti ne kadar korkmustum hamileyim diye, simdi guluyorum kendime. herseyin bir zamani var demekki. bizimde gobuslerimiz bebeklerimizle dolcak.
bu arada sogan kurune basladin dimi cnm? tadi igrenc dimi ben burnumu tikayipta iciyodum. bebeklerimiz gelsinde daha neler neler yapariz dimi cnm?

Yazdan sonra düsünüyorduk sonradan karari simdiye aldik. Allahdan yazi beklemedim yoksa ancak 2013de hamis kalirdim herhalde.akannehir

ben geldim kocişim dün çok yıprandıgımı bili,yo ya sabahtan beri her saat başı aradı beni
zemuszemus

kısmet işte kısmet bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelcek göbüşümüze
ay evet ya bende burnumu tıkayıp içmiştim 2 gün dayanabildim ama bu çörek otu bal tarçın fena değil esas eşim keçiboynuzu suyunu sabah içinde suratını bi gömelisiniz çok komik oluyo adam cık napsın
ben geldim kocişim dün çok yıprandıgımı bili,yo ya sabahtan beri her saat başı aradı beni
zemuszemus

ay kıyamam ya çok severler kız bizi maaşallah arada üzerler ama onlar bizim herşeyimiz dert ortağımızolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…