ya neden kimse ben bişey sorunca cvp yazmıyo yaaaaaaa:gitme:
çatlatma ipnesini sen kendin alıp yaptırma sakın... doktor ultrasonla bakıyor, yumurtanın çapını ölçüyor, rahim duvar kalınlığını ölçüyor, 3 den fazla yumurta varsa iğne vermiyor... falan filan.. bir sürü kriter var.. sakına kendi başına iğne alma.. mademki 3 ay kendi haline bırak demiş sende öyle yap bence... kürler dene.. olmazsa gidersin takip edilirsin..
bende şimdiye kadar hep takip edildim.. gerçekten çok stres yapıyor insanda.. o yüzden geçen ay bıraktım doktora gitme işini.. bir kaç ay kür deneyeceğim olmazsa sonra tekrar gidicem doktora...
[ı]kızlarr nasılsınız bakalım gorusmeyelı gayecım yarın buyuk gun hade hayırlısı baklaım .gırmıyorum ne zamandır bıraz beynımden atmak ıcın amam ara ra bakınıyım dedım gusel haberler varmı bakalım?[/ı]
Yaa lapacİ senİn kırmızılar geldİ mİ durum ne?
GeÇmİŞİ pek okuyamadım ne yaptın canım?
Bende senin gibi hissediyorum canim :sinifsinif:
Senin sorunu okumadim ne sormustum
iyiyim bende canım yarını heyecanla bekliyorum.inş en güzel doğumgünü hediyem olur:)günaydın canım iyiyiz
sen nasılsın?
yok aysel yaaaaa....
53.günümdeyim..
Eylemde benim rahim :sinifsinif:
ya bu ay sadece bi katırayım diorum yumurta varmı kendi başına yumurta yapabilmiş ni die gitmesem i kafam karışmasa mı acaba
biz de tahmin ettik canım neden girmediğini iyi yapmışsın canım
gaye için hepimiz merakla bekliyoruz tatlım
allah ın izniyle hiç bişi olmaz devam et sen ilacına eşim bana bu ilacı vermeden önce kadın dogumcuya sormuş o da demiş ki beklenen adet gününe kadar en agır antibiyotigi dahi kullansa bişi olmaz çünkü o daha olum aşamasında ortada bişi yok ki neye zarar vericek demiş ben kullandım o yüzden
iyiyim bende canım yarını heyecanla bekliyorum.inş en güzel doğumgünü hediyem olur:)
şekerkız nasılsın bakalım? neler yapıyorsun....
bnm tek yumurtalığım varya bu zaman kadar hep takipteydi hastalığımdan dolayı ama ben çok yıpranıyorum adetlerim ve yumurtlamam düzenli diye doktorum deneyin tutarsa çocuk gelin ama tutmazsa bu sefer 3 ay sonra görüşelim dedi.ben şimdi bu ay bazı kürer yaptım ve yumurtam ne durumda olcak merak ediyorum diyelim ki doktora gittim ve boyutları ii çatlatma iğnedi olsam mı acaba ne dersin yoksa belli br boyuta gelince mi çatlatma iğnesi yapılıyor
rahimler eylemde
bebekler asi gelmek bilmiyor
eee biz ne yapalım di mi şekerim?
benim fikrim naçizane.. hiç gitme... kafan rahat olsun... kaç mm olmuş ayy küçükm ü ayy büyümüşmü ne zaman çatlıcak derken stres oluyor insan..bu da gebeliğe engel yani... en güzeli kafanı dinle bir kaç ay..sonra nasılsa gideceksin doktor kontrol edecek..
bak ben pcos luyum.. adet olamıyorum... önümüzdeki ay kür denicem.. ama yumurtam olurmu olmazmıııı ne olur bilemem... adet olamayabilirim yine.. ama yinede gitmicem doktora... biraz kendi halime kalıcam... rahat olmak lazım birazcıkda.. işi iyice yokuşa sürüyoruz stres yaptıkça...
ıyıyım tatlım buaralar cok aktıf oldum ordan oraya sen nasılsın nasılı gıdıyo gelışmelerden nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?