Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlarr nasılsınız bakalım gorusmeyelı gayecım yarın buyuk gun hade hayırlısı baklaım .gırmıyorum ne zamandır bıraz beynımden atmak ıcın amam ara ra bakınıyım dedım gusel haberler varmı bakalım?

ya bu ay sadece bi katırayım diorum yumurta varmı kendi başına yumurta yapabilmiş ni die gitmesem i kafam karışmasa mı acaba

biz de tahmin ettik canım neden girmediğini iyi yapmışsın canım
gaye için hepimiz merakla bekliyoruz tatlım

Bende senin gibi hissediyorum canim :sinifsinif:
Senin sorunu okumadim ne sormustum

bnm tek yumurtalığım varya bu zaman kadar hep takipteydi hastalığımdan dolayı ama ben çok yıpranıyorum adetlerim ve yumurtlamam düzenli diye doktorum deneyin tutarsa çocuk gelin ama tutmazsa bu sefer 3 ay sonra görüşelim dedi.ben şimdi bu ay bazı kürer yaptım ve yumurtam ne durumda olcak merak ediyorum diyelim ki doktora gittim ve boyutları ii çatlatma iğnedi olsam mı acaba ne dersin yoksa belli br boyuta gelince mi çatlatma iğnesi yapılıyor

BebıŞkom88 ve mersel__2509
cevap verılmıyor dıye dÜŞÜnmeyın
ÇalıŞırken bazen gecıkmelı cevap verıyoruz bırde bel bılmedıĞım cevaplarda yorum yapmıyorum
bılen bı arkadaŞ hemen cevabı verıyor Şekerler
bende ÖĞrenmıŞ oluyorum

ya bu ay sadece bi katırayım diorum yumurta varmı kendi başına yumurta yapabilmiş ni die gitmesem i kafam karışmasa mı acaba

benim fikrim naçizane.. hiç gitme... kafan rahat olsun... kaç mm olmuş ayy küçükm ü ayy büyümüşmü ne zaman çatlıcak derken stres oluyor insan..bu da gebeliğe engel yani... en güzeli kafanı dinle bir kaç ay..sonra nasılsa gideceksin doktor kontrol edecek..
bak ben pcos luyum.. adet olamıyorum... önümüzdeki ay kür denicem.. ama yumurtam olurmu olmazmıııı ne olur bilemem... adet olamayabilirim yine.. ama yinede gitmicem doktora... biraz kendi halime kalıcam... rahat olmak lazım birazcıkda.. işi iyice yokuşa sürüyoruz stres yaptıkça...

biz de tahmin ettik canım neden girmediğini iyi yapmışsın canım
gaye için hepimiz merakla bekliyoruz tatlım

tatlım zor bı surec gecırdım cok sukur atlattım artık aklım beynım vucudum yerıne geldı bundan sonrası hayırlısı bakalım kafamdan tamamen attım bebışı bı kere oldu gerısı gelır dıye dusunuyoırum.kendıme baskaugrascak seyler buldum.kıtap okuyorum sal oruyorum facede farmville oynuyorum bunlar stress yapmamı onluyo

kızlar hepınız saolun bılgılendırmelerınız ıcın ....
kocası doktor olan arkadasımız kvrck ın soyledıklerını de dıkkate alarak ılaca devam etmeye karar verdım...

hayırlısı olsun ya zamanı geldıyse olur zaten dımı ama opuyorumnanaktan

Bu konuda pek bi bilgim yk canim maalesef fakat bence zaten hersey normal ise yani yumurtluyorsan adetleride düzenliyse biraz doktorsuz deneyin derim canm.

rahimler eylemde
bebekler asi gelmek bilmiyor
eee biz ne yapalım di mi şekerim?

sorma yaa... işverenle işçi anlaşamıyor.. grev var.. benim suçum ne burda?? =))) ya eşimin.. yazık.. işçiler yüzünden o baba olamadı bi türlü =))) benim işçiler çok tembeller klava:

öle yapiim o zaman doğru söylüyorsun brakiim 3 ay kendi haline ya tek korkum hastalık tekrarlarsa bu kaybettiğimiz zamanları ararmıyyız

ıyıyım tatlım buaralar cok aktıf oldum ordan oraya sen nasılsın nasılı gıdıyo gelışmelerden nbr

ne güzeelll.... kafanı dağıtacak birşeyler bulman iyi olmuş.. ahh bende bulabilsemm =)) kayınvalidemler var evde yatılı.. 10 gündür bizdeler... 1 hafta daha kalıcaklar.. o nedenle hiç bir aktivite yok bende =))))))

inşallah tatlım..bekleyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.ben bişey sormak istiyorum gebelik sadece yumurtlama günlerindemi oluşuyo adetine bir gün kala anlamadan hamile kalan bi bayanla tanıştık dün ama çok detaylı konuşamadık ortam müsait değildi.merak ettim nasıl oluyo acaba.eğer öyleyse hala şansımız devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…