herkeeeseee günayddıınnnnn.........
opuyorumnanaktan
kızlar iğneler olunmuş.. inşaalllaahhhhh tutar, inşallaahhhh bebişler oluurrrrr....
birşey sorucam size.. kaç kez iğne olunuyor? normalde gittiğim doktorum bana adet olunca yine gel 3. yü deneyelim dedi... ama ben adet olamayınca başka bir doktora gittim.. oda bana 2 kereden sonuç alınmadıysa 3. ye gerek yok aşılama için merkez araştır dedi... klomen tedaviside 3 kezden sonra sonuç vermez dedi.. ben 4 kez klomen kullandım....
adet olduğunda (inşallaahhh artık olurummmmm 53. günüm oldu =( ) tekrar klomen+çatlatma iğnesi için doktoruma mu gitsem yoksa merkezmi araştırsamki acaba????
Sebinim bisi sorcam. Senin akintilarin sürekli devam ediyormuydu cnm? Yoksa arada kesildimi. Benim ki simdi 7 haftadir yani 5 gündür araliksiz devam ediyo su beyaz sari uzayan akinti.
Sebİn walla geldİn Çok rahatladık
acaba dr dİnlenmen İÇİn rapor mu verdİ kİ dİye dÜŞÜndÜk
bİrde ulaŞıp haber alma Şansımız da yoktu
hatta gaye evİnİ bİlsem hemen gİderdİm dedİ o derece merakta kaldık
ŞÜkÜr geldİn saĞlıklarınız da yerİnde sevİndİk walla
sebinim bisi sorcam. Senin akintilarin sürekli devam ediyormuydu cnm? Yoksa arada kesildimi. Benim ki simdi 7 haftadir yani 5 gündür araliksiz devam ediyo su beyaz sari uzayan akinti.
kızlar sıze sorum olacak....
hanı su sıstıt yuzunden ben antıbıotık kullanıom ıkı gundur sancım gectı cok sukur ama ılac bı hafta devam edıo daha...
sımdıde dun yumurtladım sanırım bugun 12.gun zaten calısmalara basladık ve ptesı ye kdr calısma var...sızce bu donemde ıctıgım antıbıotık kotu etkı yaparmı tutmamasına sebep olur mu vs...
bırakayımmmı devam edeyımmı :uhm:
hanı su sıstıt yuzunden ben antıbıotık kullanıom ıkı gundur sancım gectı cok sukur ama ılac bı hafta devam edıo daha...
sımdıde dun yumurtladım sanırım bugun 12.gun zaten calısmalara basladık ve ptesı ye kdr calısma var...sızce bu donemde ıctıgım antıbıotık kotu etkı yaparmı tutmamasına sebep olur mu vs...
canım akıntı bazen devam edebiliyo benim geçen ay 21 güne kadar devam etti ve adeti geç oldum dolayısıyla siz çalışmalara devam edin bence yumurtlama geç oluyo olabiliri
allah ın izniyle hiç bişi olmaz devam et sen ilacına eşim bana bu ilacı vermeden önce kadın dogumcuya sormuş o da demiş ki beklenen adet gününe kadar en agır antibiyotigi dahi kullansa bişi olmaz çünkü o daha olum aşamasında ortada bişi yok ki neye zarar vericek demiş ben kullandım o yüzden
Hanı su sıstıt yuzunden ben antıbıotık kullanıom ıkı gundur sancım gectı cok sukur ama ılac bı hafta devam edıo daha...
Sımdıde dun yumurtladım sanırım bugun 12.gun zaten calısmalara basladık ve ptesı ye kdr calısma var...sızce bu donemde ıctıgım antıbıotık kotu etkı yaparmı tutmamasına sebep olur mu vs...
Bırakayımmmı devam edeyımmı :uhm:
cnm sana birşey sorucam şimdi bnm tek yumurtalığım varya bu zaman kadar hep takipteydi hastalığımdan dolayı ama ben çok yıpranıyorum adetlerim ve yumurtlamam düzenli diye doktorum deneyin tutarsa çocuk gelin ama tutmazsa bu sefer 3 ay sonra görüşelim dedi.ben şimdi bu ay bazı kürer yaptım ve yumurtam ne durumda olcak merak ediyorum diyelim ki doktora gittim ve boyutları ii çatlatma iğnedi olsam mı acaba ne dersin yoksa belli br boyuta gelince mi çatlatma iğnesi yapılıyor
günaydın kızlar...nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?