Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm sana birşey sorucam şimdi bnm tek yumurtalığım varya bu zaman kadar hep takipteydi hastalığımdan dolayı ama ben çok yıpranıyorum adetlerim ve yumurtlamam düzenli diye doktorum deneyin tutarsa çocuk gelin ama tutmazsa bu sefer 3 ay sonra görüşelim dedi.ben şimdi bu ay bazı kürer yaptım ve yumurtam ne durumda olcak merak ediyorum diyelim ki doktora gittim ve boyutları ii çatlatma iğnedi olsam mı acaba ne dersin yoksa belli br boyuta gelince mi çatlatma iğnesi yapılıyor

kızlar sıze sorum olacak....

hanı su sıstıt yuzunden ben antıbıotık kullanıom ıkı gundur sancım gectı cok sukur ama ılac bı hafta devam edıo daha...
sımdıde dun yumurtladım sanırım bugun 12.gun zaten calısmalara basladık ve ptesı ye kdr calısma var...sızce bu donemde ıctıgım antıbıotık kotu etkı yaparmı tutmamasına sebep olur mu vs...
bırakayımmmı devam edeyımmı :uhm:

Sebinim bisi sorcam. Senin akintilarin sürekli devam ediyormuydu cnm? Yoksa arada kesildimi. Benim ki simdi 7 haftadir yani 5 gündür araliksiz devam ediyo su beyaz sari uzayan akinti.

papatyam benim çok fazla akıntım olmadı.bir kaç gün üst üste az az sarımsı oldu sonra kesildi sonra bir kaç gün daha oldu o şekilde devam ediyor.ama kimisinde de çok fazla ve sürekli akıntı oluyor

tahmin ettim balım.aslında dr. eğer devam ederse istirahat veririz dedi ama hala patronumun haberi yok.haftaya tekrar kontrole gidicem duruma göre söylicem.nasıl karşılıcak bilemiyorum:çok üzgünüm:

sebinim bisi sorcam. Senin akintilarin sürekli devam ediyormuydu cnm? Yoksa arada kesildimi. Benim ki simdi 7 haftadir yani 5 gündür araliksiz devam ediyo su beyaz sari uzayan akinti.

canım akıntı bazen devam edebiliyo benim geçen ay 21 güne kadar devam etti ve adeti geç oldum dolayısıyla siz çalışmalara devam edin bence yumurtlama geç oluyo olabiliri

canım en doğru cevabı drun verebilir yanlış bilgilendirmeyelim seni.

ya çok kritik bi soru ama şu avr cnm rahimde yada idrar yollarında bi sıkıtı olduğu zaman bu geçene kadar tedaviye devam etmek lazım sonra önüne geçilmemiyo bazen u tedavileri yarım bırakıyoruz die başımıza iş çıkıyo yani şimdi iyisin ama ya sonra tekrarlarsa ama bunun yanında yaptığınız çalışmların tutma ve ilacın bebeği etkileme ihtimali var bak sen ne yap biliyomusun doktorunu ara böle böle oldu geçti ne yapayım de...bi ay kaybetmek istemiyorum kendimide takip ettim sistitim geçti de bakalım ne dicek kendi başımıza ne desek yalan olur

canım bır arkadasım antobıyotık almıs o ay,ama hamıle kaldı o ay
sonra uzuldu neden ıctım bılmeden dıye sonradan
doktora bır sor ıstersen
prospektuste hamıleler ıcın ne yazıyor
belkı oda ısık olur sana

canım akıntı bazen devam edebiliyo benim geçen ay 21 güne kadar devam etti ve adeti geç oldum dolayısıyla siz çalışmalara devam edin bence yumurtlama geç oluyo olabiliri

hmmm...evet kasiklarimda hala agriyo zaten. Sagol canim. Insallah bu son calisma olurda gelir bebisim boshayallersmile

allah ın izniyle hiç bişi olmaz devam et sen ilacına eşim bana bu ilacı vermeden önce kadın dogumcuya sormuş o da demiş ki beklenen adet gününe kadar en agır antibiyotigi dahi kullansa bişi olmaz çünkü o daha olum aşamasında ortada bişi yok ki neye zarar vericek demiş ben kullandım o yüzden

evet
gebelık bellı olana kadar bebıs hıcbırsey den zarar gormuyormus

kızlar sacımı boyatmam lazım
off cok usenıyorum

canım ilacın açıklamasını oku bazı ilaçlar gebelikte kullanılabiliyor ki senin da ilk önemli günlerin yani iyice oku karasız kalırsan eczaneye sor.
Ayrıca bu tedavileri sonuna kadar devam ettirmek lazım canım yok sa yine tekrarlıyor maalesef

Canım eee bı Şekılde ÖĞrenmesı lazım Çok gecıktırırsen yanlıŞ anlaŞılır
benım patronum hazırlıklı walla
hatta dÜn konuŞma aÇıldı dÜŞÜnÜyoruz dedım
patron yaa mÜdahale etmelı yaaa
dedıĞı ayarlada 10.10.2010 da olsun :))))

çatlatma ipnesini sen kendin alıp yaptırma sakın... doktor ultrasonla bakıyor, yumurtanın çapını ölçüyor, rahim duvar kalınlığını ölçüyor, 3 den fazla yumurta varsa iğne vermiyor... falan filan.. bir sürü kriter var.. sakına kendi başına iğne alma.. mademki 3 ay kendi haline bırak demiş sende öyle yap bence... kürler dene.. olmazsa gidersin takip edilirsin..
bende şimdiye kadar hep takip edildim.. gerçekten çok stres yapıyor insanda.. o yüzden geçen ay bıraktım doktora gitme işini.. bir kaç ay kür deneyeceğim olmazsa sonra tekrar gidicem doktora...

lorkeciimm... bu sistit illeti bir kaç gün ilaç içmekle geçmiyor.. illa tamamlaman lazım ilacını... ayrıca bebeğe bir zararı olmaz.. eğer bebek rahme tutunup anneden beslenmeye başlarsa o zaman tehlikeli olabiliyor.. o da ancak adet gecikmesiyle oluyor... bende geçen ay çok hasta oldum doktoruma sordum ilaçlarım var ve hamişle olabilirim dedim.. yumurtlama dönemimi geçmiştim çatlatma iğnesi bile olmuştum yani... adet gecikene kadar istediğin ilacı alabilirsin dedi bana...rahat ol bence ve antibiyotiğini al sistitten kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…