valla hıc fıkrım yok Ama ılıskı sonrası sızlama olduysa enfeksıon kapmıs olabılırsınGünaydin kizlar...
Bisi sorcam...Dün söylemistim burdada zaten kasiklarim cok agriyo bide akintim var diye.
19.günümdü ama yinede belki gec yumurtluyorum diye calisma oldu :kedi:
Fakat sonra yani bi kac saat sonra wcye gidince vajinamin icinde bir sizlama oldu bilmiyorumkismile
Kasik agrilarimda devam ediyo hala tabi.
Ve bisi daha iste esim tv karsisinda uyumus bende onu kaldirmak icin gittim. Iste yardim ettim kaldirdim. Ama sonra karnimin alt kismi birde kasiklarim cok kötü sizlamaya basladi. 1 saat felan sürdü. Anlamadim..Hani normaldede agir kaldirsam bisi olmaz.bilmiyorumkismile
günaydın kızlarrrrr
lorkee testi yaptım ama negatif çıktı
doğum günü güzel geçti uğraştığıma değdi valla çok sevindim
sizler nasılnız var mı yeni haber?
gunaydın kıslarrr
Günaydın kızlar
Balım iyice kopmuşum tarihlerden.senin günün geçti mi?
Günaydın kızlar
Balım iyice kopmuşum tarihlerden.senin günün geçti mi?
Huhu aysel bende yazmistim sana ama tabi yine kimse görmüyo beni :umursamaz:
hoşgeldin canım seni çok merak ettik
iyi olmana çok sevindim canım benim mucizemizin rahatı yerinde:)))
canım bende 1 haftadır bulantı vardı bi arkadaşım ısrar etti kızlar da ısrar edince test yaptım tabi ki negatif ama üzülmedim :)))
canım dün seninle karşılaşamadık ama yazdıklarını okudum çoık merak ettik seni ama sevindim bişi olmamasına bebekle aran nasıl yaramazlık yapıyo mu
aşılamaya mı karar verdiniz tatlım?
sebincim hani senin gögüslerinde kaşınmalar olmuştu ya yumuurtlama gününden kaç gün sonra olmuştu yani adetine kaç gün kala gögüs agrıların 10 gün önceden başladı demiştin dimi peki kaşıntı
yok canım biz klomen4iğnedeyiz henüz arkadaşlar konuşuyoduda bende bilgi vermek açısından yazdım sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn
Kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?