Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla hıc fıkrım yok Ama ılıskı sonrası sızlama olduysa enfeksıon kapmıs olabılırsın
günaydın kızlarrrrr
lorkee testi yaptım ama negatif çıktı
doğum günü güzel geçti uğraştığıma değdi valla çok sevindim
sizler nasılnız var mı yeni haber?

hayırlısı olsun bakalım ...
kutlama fotolarınızı gordum
alkisalkisalkis
yenı bı haberde gelmedı hala asıl buyuk gun yarın bakalım
gunaydın kıslarrr

hosgeldın gunaydın sana da

Günaydın kızlar
Balım iyice kopmuşum tarihlerden.senin günün geçti mi?

hoşgeldin canım seni çok merak ettik
iyi olmana çok sevindim canım benim mucizemizin rahatı yerinde:)))

canım bende 1 haftadır bulantı vardı bi arkadaşım ısrar etti kızlar da ısrar edince test yaptım tabi ki negatif ama üzülmedim :)))

Günaydın kızlar
Balım iyice kopmuşum tarihlerden.senin günün geçti mi?

canım dün seninle karşılaşamadık ama yazdıklarını okudum çoık merak ettik seni ama sevindim bişi olmamasına bebekle aran nasıl yaramazlık yapıyo mu

sebincim hani senin gögüslerinde kaşınmalar olmuştu ya yumuurtlama gününden kaç gün sonra olmuştu yani adetine kaç gün kala gögüs agrıların 10 gün önceden başladı demiştin dimi peki kaşıntı

kızlaarrrrrrrrr huuuuuu günaydınnnnn

Bu hafta bol hayırlı haberler alırız inşallah uğurlu perşembeye 1 gün kaldı...

Bu arada geçmiş okunmuyo anacım bu topicte siz öle hızlı cevap yazıyosunuz ki hep 2 sayfa geride kalıyorum ne var ne yok bi gelişme oldumu

dr.ittirip kaktırıyor yerleşebilmek için normal ama takip et dedi işte.keyf yerinde görünüyodu ultrasonda.
dikkat et de mideni falan üşütme.zaten baksana erkenmiş daha.İnş. Rabbim en kısa zamanda minicik atan kalpleri yerleştiriverir göbüşlerinize de siz bile inanamazsınız:Saruboceq:

canım dün seninle karşılaşamadık ama yazdıklarını okudum çoık merak ettik seni ama sevindim bişi olmamasına bebekle aran nasıl yaramazlık yapıyo mu

ilgin için sana da teşekkür ederim canım benim.walla geçen hafta bana yaşattığı korkuyu ben yaramazlık olarak değerlendiriyorum ama inş. ilk ve son olur.walla çok şükür nazar değmesin bulantım falan yok ama yorulduğumda kasıklarımda batma ve ağrı oluyor hemen dinlenmeye çalışıyorum.kabız oldum bir de ohaoldumsmile

evet cnaım zaten benim regl belirtilerim de 10 gün önce falan başlardı.yaklaşık 10 gün önce kaşıntı başladı.1 hafta kala da uçları dokununca acımaya başlamıştı sonra her tarafı acımaya başladı

yok canım biz klomen4iğnedeyiz henüz arkadaşlar konuşuyoduda bende bilgi vermek açısından yazdım sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

sao canım.ben de işine karılmak gibi olmasın ama biraz daha deneseydiniz diyecektim.opuyorumnanaktan

Sebinim bisi sorcam. Senin akintilarin sürekli devam ediyormuydu cnm? Yoksa arada kesildimi. Benim ki simdi 7 haftadir yani 5 gündür araliksiz devam ediyo su beyaz sari uzayan akinti.

Sebın walla geldın Çok rahatladık
acaba dr dınlenmen ıÇın rapor mu verdı kı dıye dÜŞÜndÜk
bırde ulaŞıp haber alma Şansımız da yoktu
hatta gaye evını bılsem hemen gıderdım dedı o derece merakta kaldık
ŞÜkÜr geldın saĞlıklarınız da yerınde sevındık walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…