Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
Kızlar ne alemlerdesiniz nasıl geçiyor hazırlıklar?benım kaldı 19 beklerse kızım

Valla ne alemde olalım şekerim wc ile oda arasında mekik dokuma ayrıca uykusuz ve rahatsız gecelerle geçiyor son günler.... benimde 29 günüm kaldı.19 Ocak 2013 doğum sezeryanla olacak.heyecan dorukta işte böyle......hamileliğin son günleri de ne zormuş yaaaaa.........sizinde öylemi????

Kizlar Merhaba bende sozde ocakta dogum yapicam ama doktor rahim agzinda aciklik var deyince ardindan birde az biraz suyumdan gelince aralikta dogum yapacaklar konusuna gectim:)
Bide nedense bizim.grupta birlik yok..bir konu daha var ocakta dogum yapacaklar diye AMA tik yok konuda..

yorgunluk hat safhada :37: iş yerinde son günüm toparlanıyorum ama daha :emir_bebek: bebişin hazırlıkları bitmedi cicileri yıkanacak ütülenecek evde temzilik yapılacak falan.

bende ağırlaşmaya başladım. ama gezme isteğim hiç tükenmedi. tuvalete 10-15 dk bir gitmeye başladım. karnımda agrıyr bazen sızınde var mı agrınız . sanki ayaklarımı usutmusum gıbı :(

ben bugün yaptım temizliği doğum çantamızda hazır sayılır bi bez kaldı onuda koyunca tamamdır.uykusuzluk ağrılar ağırlaşma falan herkeste ortak sanırım.benım bebiş inmedi daha aşağıda kaburgalarım acıyo:( izmir çınarlıda yapcam bi değişiklik olmazsa gittik gördük hastaneyide

SLM hepimizin dertleri ayni sanirim tuvalete uykusuzluk agrilar bide gecmek bilmeyen son gunler o kadar ay gectide su gunler bi gecmiyor

selam kizlar benimde oglusum 9 ocakta gelecek hayirlisiyla. kasintilarim ve mide yanmalarim olmasa baska bi derdim yok rahat bi hamilelik geciriyorum diyebilirim ama bu kasinti beni olduruyor hic bisey giyemiyorum mide yanmalarim yuzumden gece uykusu benim icin hayal oldu artik gunduzleri tv karsisinda uyuyorum ancak. bol bol yuruyus yapamaya calisiyorum dogum kolay gecsin diye. kramplar basladi bende.. hadi hayirlisi hepimiz icinde insallah bebislerimizi saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza almayi nasip eder Allahim

Benim Bebegim 3 aydir asagida.1 haftadir da iyice asagida bugun yarin dogum yapacak gibi reflum 1 aydir azaldi hatta bitti gibi..
Kaburga agrisi bitti,cunku bebek asagida, bu sefer yurumek egilmek yerden birsey kaldirmak oldukca zor..
Hatta bir haftadir pantolon ayakkabi giymek cok cok zor..
Sanirim benim ikinci dogumum olacagi icin erkenden boyle seyler yasiyorum..

mrb arkadaşlar, ocakta doğum yapacaklarda ben de varım, ama kızım bekler mi bilmem. aslında belli derecede ağrı, kasılma vs yok ama bebek aşağıya indi baya, doğum çantası da hazır 1-2 eksik hariç, sabırsızlanıyorum artık iice. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

benimde bebeğim aşağıda biraz zorlanıyorum tabii akşam daha çok ağır geçiyor benim için sanki tüm gün çalışmışım gibi yorgunluk akşam çöküyor..kasık ağrılarım bu ay daha net hissettirir oldu kendini reflüye gelince azaldı hatta tatlı yemediğim zaman hiç olmuyor.. benim ocak 18 diyor dr. ama kız olduğu için gününü beklemeyeceği kanısındayım çok heyecanlıyım ve tedirginim her gece yattığımda doğum hikayemi kurup oynuyorum :) nasıl doğumum başlayacak sorusu hiç çıkmıyor aklımdan ben sezaryan istesemde dr. epudural normal diyor.herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.. ve uykularım uykularım düzensizleşti gece 5 kalkar oldum.. oturduğum yerde bile yoruluyorum rabbim hepimizin yardımcı olsun gerçekten geçmiyor gibi günler.. hastane çantamız hazır sadece bezimiz eksik birde kış bebeği olacağı için pembe kuzuma birde hırka koyayım diyorum.. odası kaba taslak hazır halısı ve perdesi kaldı ama kırkımız çıkana kadar anneannede olacağımız için acele etmiyoruz.. herşeyin hayırlısı arkadaşlar sağlıkla ve sevgiyle kalın öpüyorum sizleri....

Sammer canim kiz gununu beklemez diyenlere bakma sen dogrudur bebek hirsiz gibidir ne zaman gelecegi belli olmaz ama kizi erkegi yok..Ben kizimi 40+1 de dogurdum.bende diyordum oyle ve kendimi ne yazikki daha once gelecgine sartlamistim.sirf bu yuzden son gunlerim kabus gibi gecti..bekle bekle gelmiyo herkes doguramadin gittin diyo falan..
Sana onerim kendini sartlama...
Benim de Su an en en buyuk sikayetim belim,o belim varya kopuyo resmen yarim saat dolansam yarim saat yatmam gerekiyo..evde bir ufaklik olunca da araliksiz dinlenmek mumkun olmuyor maalesef..

günaydın hamişler bende ocak ayının sonuna doğum yapacağım inşallah idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile kasık ağrım vardı ama geçti çok şükür . şimdilik çok bir şikayetim yok sadece gece gündüz wc yi yol etmiş durumdayım artık gına geldi:) hazırlıklarımızın yarısı tamam , daha hastane çantası vs yok ,şu bir hafta içinde hallederiz onuda inşallah. hepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah:emir_bebek:

Fadiming ilk bebegin mi?
Ilk kizimda benim son gun bile asagi inmedi..
Bazen olabilir oyle.o kadar cok belim agriyo ki inmeseydi bu kadar erken keske...
5 ayluktan beri asagida bebegim:(
Dunden beri belim agriyo gece uyudum uyandim hala agriyo..
Dinlenmeyle falan gwcmiyo..

merhaba ben de ocak ayının sonunda doğum yapacağım.sezaryen olacağı için tarih 24 ocak.inşallah o tarihten önce kendi kendine gelmeye kalkmaz kızım.6-7 aya kadar çok güzeldi hiç şikayetlerim yoktu.ama şu son ay kabus gibi oldu bana.sağ göğsümün altında müthiş bir ağrı var yara ağrısı gibi sızlıyor resmen dr bakıyo bişey yok diyo.yine sağ taraf sırtımın bir noktasında çok ağrım oluyor orada da bişey yok diyor.artık ben de pes ettim bu ağrılarla yaşamaya çalışıyorum.inşallah doğumdan sonra geçer

Bende ocak annesi olucam hayırlısıyla..bütün sıkıntılar aynı artı benim uğuşmalarım da var bacaklarım kollarım çok uğuşuyor...
SEZERYAN OLACAK ARKADAŞLAR KAÇINCI HAFTAYA GÜN VERDİ DOKTORUNZ....

Son düzenleme:
Bende ocak annesi olucam hayırlısıyla..bütün sıkıntılar aynı artı benim uğuşmalarım da var bacaklarım kollarım çok uğuşuyor...
SEZERYAN OLACAK ARKADAŞLAR KAÇINCI HAFTAYA GÜN VERDİ DOKTORUNZ....

benim doktorum 38.hafta demişti ilk görüştüğümüzde dün kontrolüm vardı 39.haftaya çekti şimdi

Back
X