OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

yok canım bilmiyorum fazileti nedir ki?
oku tatlım
Hacet: Dilek ve İstek Demektir. Hacet Namazı ise Gece Namazla Alemleri yaratan Yüce Rabbimizden Dileklerimiz ve isteklerimizi bildirmek için kıldığımız kısacası Allah'tan acil isteklerimizin yerine gelmesi için kıldığımız bir namazdır. Hacet namazı ile hem dünya isteklerimizin gerçekleşmesi için (sınav, evlilik, araba, ev, iş, evlat, sağlık v.b) Perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde veya kandillerde arzu edilirse hergün kılınabilecek bir namazdır.

hmmm anladım canım sağol aklıma bulunsun öğrenmiş oldum sayende

ilk bana uğurlu geldi bu topik allah herkese nasip etsininşallahhhh ama topiğim çok uğurluymuş vallahi :):):):):):)

ilk bana uğurlu geldi bu topik allah herkese nasip etsininşallahhhh ama topiğim çok uğurluymuş vallahi :):):):):):)

Fiğer konunuda gördüm hayırlı olsun çok sevindimm) darısı başımıza

canım benim üzülme hakkında hayırlısı neyse ki daha fazla da bekletebilirdi gelmiş olmasına sevindim.
belki her ay soruyoruzdur ama kusura bakma kalabalığız unutuyorum ne kadardır deniyordunuz canım ?

evet kızlar 2 gün gecikmeli oldu. olmasaydim bugün ben de doktora gidecektim ama olmadı ( az diceksiniz belki amaa 5. denemydi bu canlarim. buna ragmen ben yoruldum ikimizde de sorun yokmuş bekle diyor doktor. ben bunaldim ama. edsofi adina da inan okadr sevindim kii :) sanki kendimmis gibi sevindim. Çünkü çok zor biliyorm.. nasıl başardın bu ay anlatsana ?

canm ben bişi yapmadım kaç aydr yumurtlama zamanlarını takip ettim baktm yok olmuyor arkadaş bende aralık ayında aadetimin 9cu gününden itibaren adete kadar gün aşırı yaptmki yumurtlama çatlatma günümü kaçırmayım dedim hiç aksatmadan yaptık ve oldu . Saol tatlm inan okadrda sevinmiorum sizlerin durumları varken cocuk hsretiniz vrken inanın içim rahat değil . Çok zor biliorum anlıorum sanmayın sizi unuturm hep duamdasınız

Cuma gunu 9 hafta bitti adet olmayali gecen hafta cuma kan aldirdim oda negatif.. Kafayi yiicem artik.. Pazartesi asilama hakkinda bilgilendirmeye cagirdi doktor sanki vakit kaybi gibime geliyo hepsi.. Depresyona girdim iyice kendimi eve kapattim annemlere bile cikmak istemiyorum insan yuzu gormek istemiyorum

çok iyi anlıorum seni tatlım yaaaa nolur allahun gücünü unutma o ol dedi mi olur ben diodum herkes hamile kalırda ben asla

sagol canm benm. ben bu ay umursamayi düşünmüyorum . hevesim kaçtı çünkü bilmiyrm gün asirimi yaparm yoksa yumurta takibimi bilmiyorm . kararsizim:/

kızlar benim de 2 gün gecikti ve grip oldum ilaç ta kullanmak istemiyorum test yapsam hayal kırıklığı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…