Cnm ameliyattan sonra kacinci ay hamile kslmstin 5. Aymiydi ?canm k.bakma yazını görmedm daha yeni gördm 2 senedr uğraşıorm ameliyat oldum hamile kaldım tatlım
evet canım . oda normalde ameliyattan hemen sonra kalırmışım ama saf adet olacağımayakın ilşkiyi birakırdım meğersem ozamn çatlıomuş..Cnm ameliyattan sonra kacinci ay hamile kslmstin 5. Aymiydi ?
cnm ben de geçen sene yaşamıştım böyle bir şey bacaklarımdan resmen akmıştı bir de işteydim tuvalete zor yetişmiştim ama dr ada gitmemiştim korktum açıkçasıhiçbir fikrim yok maalesef. umarım kötü bir şey değildir soğan kürü filan yaptın mı belki onunla ilgili bir şeydir?
Kimse yok galiba bizim konuda
Canim ben soğan kuru falan bilmiyorum hic denemedim yani yarin gideceğim bakalim dr ne diyecek
Edsofi ne ameliyati oldun canim
kızlar bütün ay çalışmalara rağmen hamile kalamayanlar ( bir örneğide ben :) inanıyorum bu topiğimde bi çok kişiye gene uğurlu gelecek inşallah :)
kaç yıllık ewliyiz?
ne kadar korunduk?
ne zamandır düşünüyoruz ?
veya bi rahatsızlığı olup hastalığıyla mücade edenler de buraya yazabilir paylaşabilir ?
herşeyden önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlarım aslaaa rabbimin büyüklüğünü unutmuyorum ... her seferinde bunu düşünüp .. her düşündüğümüzde de daha çok ümitlenecez ... ümidimizi asla kaybetmicez inşallahbenim 6 vea 7 ocak
allahtan hayrlısı tatlım inşallah2,5 yıllık evliyim bu ay itibariyle beklemeye başlıyoruz :) inşallah isteyen herkese bi an önce gelir müstakbel bebişlerimiz :)
canm k.bakma yazını görmedm daha yeni gördm 2 senedr uğraşıorm ameliyat oldum hamile kaldım tatlım
Anladm cnm peki senin adet döngün kac günde bir oluyo ki yumurtan gec catliyomus?? .bende yine 22 gundn sonra denemeyi biraktim yine bu ay da olmadi zatenevet canım . oda normalde ameliyattan hemen sonra kalırmışım ama saf adet olacağımayakın ilşkiyi birakırdım meğersem ozamn çatlıomuş..
evet canım dediğim gibi yap ben 30 ğündebi olurdum tatlm. ee canm hiç bi sağlık bi prblemin yoksa eger ,kesin geçyada erken çatlamadandr tatlımAnladm cnm peki senin adet döngün kac günde bir oluyo ki yumurtan gec catliyomus?? .bende yine 22 gundn sonra denemeyi biraktim yine bu ay da olmadi zatenbu sefer inşallah senin gibi gun aşırı denicem adete kadar bi aksilik cikmazsa tabi ..bnmde sorunum sadece gec catlamasdr yumurtamin inşallah :// 7.ay bitti... ( 8.aydan umutluyum :)) Rabbim büyük. ..dualarnzi eksik etmeyinn ...
evet canım dediğim gibi yap ben 30 ğündebi olurdum tatlm. ee canm hiç bi sağlık bi prblemin yoksa eger ,kesin geçyada erken çatlamadandr tatlım
ewet 15. 16. ğün gözüküo ama öle değilmiş demekkibu işlergaranti değilmiş hesaplamalar falan..rahim flimi kadarciddi bişi yok tatlım sakın sakın öle bişi yapma o çok cddibişi o eeeennnnnnn sonyapacağın şey . ama senin durumun gayet iyi sakın . ama şu gerçekki kesinlikle sperm testi yaptr onu atlama . %30erkekten kaynaklanır zaten sen ğün aşırı dediğim zamana kadar dene bu ay adet olursan sperm testi yaptrsın eşinzamn kaybetmein boşa30 gunde bi olan birinin 15-16.gunleri diye hesapliyorlar yumurtlama gununu dimi normalde ama herkeste farkli demekki ..bnde 30 gunde bir oluyordm iki aydr 28 gunde bir oluyorum cnm...oyuzden 14-15-16 sidr diye deniyorduk :/// bnde hormonlarm yumurtlamam falan normal cikti sukur ama rahim filmi cektrmedm henüz tüpler icin bide sperm testide yaptrmadik ..umarım bi sorun cikmaz
sen nasıl yöntemdeniosun canm kontrollerini yaptrdın mı . yok lekelenme falan olmadım ama adet olurken sivilcem çıkardı kasılmam oludu hepsi oldu . öle yerleşme kanaması falanda olmadı . allah korusun ben ewhamlıyım zaten canım . ama adet olurken lekelenmenin hemen 30 dk sonra falan adet olurdumbenm lekeler başladı yine olmadı sanirm(( Allahm sabr ver napicam ben nasıl olck anlamadm ( edsofi sende hiç leke olmusmuydu adet zamannda ?
sen nasıl yöntemdeniosun canm kontrollerini yaptrdın mı . yok lekelenme falan olmadım ama adet olurken sivilcem çıkardı kasılmam oludu hepsi oldu . öle yerleşme kanaması falanda olmadı . allah korusun ben ewhamlıyım zaten canım . ama adet olurken lekelenmenin hemen 30 dk sonra falan adet olurdum
evet canım dediğim gibi yap ben 30 ğündebi olurdum tatlm. ee canm hiç bi sağlık bi prblemin yoksa eger ,kesin geçyada erken çatlamadandr tatlım
Rahim filmi cektrme diyosun yani dimi cnm ..ya sperm testindende korkuyorz cunku tedavisi zor biliyosun onun Allahm korusun bsy yokturda umarim ..bidaki ay dedigin gibi yapalim cnm ..iste oyle hesaplamalr falan bos bencede Allah bilir ne zaman olacağını ..ewet 15. 16. ğün gözüküo ama öle değilmiş demekkibu işlergaranti değilmiş hesaplamalar falan..rahim flimi kadarciddi bişi yok tatlım sakın sakın öle bişi yapma o çok cddibişi o eeeennnnnnn sonyapacağın şey . ama senin durumun gayet iyi sakın . ama şu gerçekki kesinlikle sperm testi yaptr onu atlama . %30erkekten kaynaklanır zaten sen ğün aşırı dediğim zamana kadar dene bu ay adet olursan sperm testi yaptrsın eşinzamn kaybetmein boşa
doktora gittin mi canm ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?