Arkadaslar merhaba.. Topik hayırlı olsun öncelikle.. Yeni yıl yeni umutlarla gelmiş olsun.. Benim bat 9ocak. 2 gün önce daha önce hiç yaşamadığım koyu renk yogun bi lekelenmem oldu. Ümitlendim açıkçası:) heyecanla beklemedeyim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin
dün gece rüyamda çok güzel bi gelinlik giydiğimi gördüm :) rüya tabirlerine baktım ve güzel haberler alınacağına mutlu olunacağına işaret ediyormuşbebek mi yoksa :)) . aslında esprisine yazıyorum:)). rüyalara pek takılmam hatta doğru düzgün rüya bile görmem
hakkımızda hayırlısı olsunn
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yardımmm lütfennnnnnnn ..salı sperm testi yaptrcaz ama 4cü günü gidilmesi gerekiordu biz dün ilşkiyiunuttuk buğün girdk yani3 cü gün gidicez yaparlar mııı ooofffff randevuyu aldık artık , kendm içinde randevu aldım ileriye çekemem doktorum full dolu çünküolurmu sizce 3 cü gün kızlaaaaaaarrrrrrr
canm benm de 8 ocak bat. benm de bugün lekelenmem oldu. ama ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bende(( leke olunca sen neden ümitlendn canm ? idrar testinde de cikmiyor bu vakitte ((
merhaba arakadaşım bizde yaptırdık ama bizde gün konusu olmadı. uygun durumda gidersin endişe etme umarım iyi çıkar tatlım
Ben daha önce böyle lekelenme gibi bise yaşamamıştım. Lekelenme olan gün ateşim düştü, ertesi gün itibarıyla yükselmeye basladı yeniden. Hamilelerin ateş tablosunu incelemiştim, böyle olanlar vardı, bendekinin de yerleşme kanaması olduguna yordum yani:) umarım hamileyizdir arkadaşım güzel haberleri ardarda alırız
bilmiomkiii bebem olmadıki heçbebis rahme yerlesmeye kacinci gunde basliyor acaba :)))
inşalllahhh allah gönlünüze göre ve hayrlısınu versin ttlm ameeennn:)
72 saat sınırlaması varmıdır die düşündm hni sağlıklı bi erkeğin yani nese bkıcaz artıj tatlım
inşallah yumurtan büyümştr canm gerçi döllnmedi mi döllenmior oda var benmki 26 m di yumurtm olmadı amma inşllh sennki tutar t www. ttlm
Tatlm ya olmuşken bencede ikiz olsun belkide 2.de de uğraşırız o yüzden 1kerede 2tane olsun zorluk çekmeyelim
hoşgeldin tatlım ya saol :):):) sizlerde olmasanız :) ovulasyonu nie kaçırdın ve ne zamn adetin canım ??
72 saat sınırlaması varmıdır die düşündm hni sağlıklı bi erkeğin yani nese bkıcaz artıj tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?