OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Arkadaşlar kan testi yaptirdim hcg 171 çıktı 2 haftalik gorunuyor bu degere gore..allah kucagima almayi da nasip etsin..isteyenlere de kismet olsun insallah..cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim:))))

Arkadaşlar kan testi yaptirdim hcg 171 çıktı 2 haftalik gorunuyor bu degere gore..allah kucagima almayi da nasip etsin..isteyenlere de kismet olsun insallah..cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim:))))

canım gözün aydın rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.dilerim bende 1 hafta sonra bu duyguyu yaşarım :)

oooofff kızlar geldim doktordan benden prolakzin ve bhcg istedi ve sperm testi çok iii çıktı ve ve benm yumurtlama zamanlaarım bilmiomuşum zamansız yumurtluomuşum o yüzden tutmuomuş yumurta takibi yapalım dedi fakat eşimde yollamak istemio durumumuz ii değil 2 vesaitlik yol oofff napıcam bilmiorum moralim çok bozuk çok istediği testleri yaptıran bilen varmıııı

beta hcg sonucunu almadın mı cnm. adet olmadın henüz değil mi? düzenli ilşki olduktan sonra yumurta takibi çok öenmli mi acaba. sonuçta adetlerin düzeliyse atıyorum 10. günden başlarsınız (çünkü 10. günden önce yumurtlama olmaz muhtemelen) 20. güne kadar falan gün aşırı denerseniz yumurtlama dönemini kaçırmış olmazsın bence. eğer bu aralık dışında yumurtluyorsan adetlerin düzenli olmaz zaten. atıyorum 22. gün yumurtluyorsan adetlerin 36 gün falan sürmesi gerekir anlatabildim mi? ama bildiğim kadarıyla senin adetlerin 3 aşağı 5 yukarı düzenli. benim dr um gün aşırı ilkşkide yumurtlama gününün kaçması imkansız demişti. sonuçta spermler çoğunlukla 72 saat yaşıyo. zaten yumurta takibinde de yumurta belli büyüklüğe gelince dr yine gün aşırı deneyin diyecek. hakkında hayılısı olsun inş hamilesindir..

benim de adetime 3 gün kaldı. bugün dayanamadım ve test yaptım. şanssızlığa bakın ki test bozuk çıktı. şöyleki ; kontrol çizgisi normal yerinde çıktı diğer tarafta ise renk dağınık şekildeydi. testin her tarafına mor renk yayıldı dağınık olarak. sinirim bozuldu attım çöpe. cesaretimi toplayıp test yapayım dedim o da bozuk çıktı demek ki yapmamam gerekiyor :) bir de birşey soracağım arkadaşlar. benim normalde döngüm 24 gündü. 24 güne göre benim dün adet olmam gerekiyordu. ama ilk defa geçen ay 28. gün adet olduğum için ben bu ay 28 güne göre hesap yaptım. yani fazla fazla denedik. eğer 28 günü baz alırsam 11 de adet olmam gerekiyor. hangi tarihi baz almalıyım sizce. eğer 24 ü alırsam bı iyi çünkü adetim bir gün gecikti demektir.

yok sonuç faln almadım canm onları yaptr gel dedi . ne bilim zamnsz yumurluosun dio . inşllah hamileyimdrde gerek kalmaz böle şeylere ya kan testini yaptıraımde sıkıldm vala artıkın

canım betahcg işte gebelik testi adetin geçtiğiiçin istemiştir. prolaktinde süt hormonu o yüksek olduğunda yumurta gelişimi ve çatlaması ile ilgili sıkıntı çıkıyor ondan istemiştir. hadi bakalım bak sperm testi iyi çıkmış çok sevindim

yok sonuç faln almadım canm onları yaptr gel dedi . ne bilim zamnsz yumurluosun dio . inşllah hamileyimdrde gerek kalmaz böle şeylere ya kan testini yaptıraımde sıkıldm vala artıkın

canm bana sen hamilesin gibi geliyor. hayırlısı olsun bakalım.

sperm i napim yumurtada iş yok canım

sperm i napim yumurtada iş yok canım

canımöyle söyleme ya.spermolmaması daha kötü biliyomusun.eşim yaptırmıştı normal çıkmıştı ne kadar rahat nefes aldım.ayrıca prolaktin yüksekse ilaçla düşer ve yumurtaların hapla büyür inşallah.iyikide eşinde sorun yok.onların tedavisi daha zor.prolaktin süt hormonu.onıun yüksek olması adet düzensizliğine yol açar.bhcg de gebelik hormonu

meraba kızlar bend aralık tan ocağa transfer
ben bu ay dr kontrolume gıtmedım adet bıtımınden hemen sonra gün aşırı ilişki deniyoruz bu ayda olmazsa zaten bu kadar calısmaya bıdaha umıdım kalmaz aşılamaya gecerım

ne zamandır istiyorsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…