yok olmdm tatlım bkliorum kndisini hala:)
herşey olbilir tatlım test yap
yok be tatlım çizginin varlğnı grdüm sadce çok azucuk ümitlncek kdar değil:)
yok be tatlım çizginin varlğnı grdüm sadce çok azucuk ümitlncek kdar değil:)
Arkadaşlar kan testi yaptirdim hcg 171 çıktı 2 haftalik gorunuyor bu degere gore..allah kucagima almayi da nasip etsin..isteyenlere de kismet olsun insallah..cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim:))))
allah sabır versin canm sanada benm de 1.5 sene oldu uğraşalı
Kuzlaaaarr çok çok dua edin bana lütfennnn doktordayım :)
tebrik ederim gözünüz aydın :)Arkadaşlar kan testi yaptirdim hcg 171 çıktı 2 haftalik gorunuyor bu degere gore..allah kucagima almayi da nasip etsin..isteyenlere de kismet olsun insallah..cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim:))))
beta hcg sonucunu almadın mı cnm. adet olmadın henüz değil mi? düzenli ilşki olduktan sonra yumurta takibi çok öenmli mi acaba. sonuçta adetlerin düzeliyse atıyorum 10. günden başlarsınız (çünkü 10. günden önce yumurtlama olmaz muhtemelen) 20. güne kadar falan gün aşırı denerseniz yumurtlama dönemini kaçırmış olmazsın bence. eğer bu aralık dışında yumurtluyorsan adetlerin düzenli olmaz zaten. atıyorum 22. gün yumurtluyorsan adetlerin 36 gün falan sürmesi gerekir anlatabildim mi? ama bildiğim kadarıyla senin adetlerin 3 aşağı 5 yukarı düzenli. benim dr um gün aşırı ilkşkide yumurtlama gününün kaçması imkansız demişti. sonuçta spermler çoğunlukla 72 saat yaşıyo. zaten yumurta takibinde de yumurta belli büyüklüğe gelince dr yine gün aşırı deneyin diyecek. hakkında hayılısı olsun inş hamilesindir..oooofff kızlar geldim doktordan benden prolakzin ve bhcg istedi ve sperm testi çok iii çıktı ve ve benm yumurtlama zamanlaarım bilmiomuşum zamansız yumurtluomuşum o yüzden tutmuomuş yumurta takibi yapalım dedi fakat eşimde yollamak istemio durumumuz ii değil 2 vesaitlik yol oofff napıcam bilmiorum moralim çok bozuk çok istediği testleri yaptıran bilen varmıııı
yok sonuç faln almadım canm onları yaptr gel dedi . ne bilim zamnsz yumurluosun dio . inşllah hamileyimdrde gerek kalmaz böle şeylere ya kan testini yaptıraımde sıkıldm vala artıkınbeta hcg sonucunu almadın mı cnm. adet olmadın henüz değil mi? düzenli ilşki olduktan sonra yumurta takibi çok öenmli mi acaba. sonuçta adetlerin düzeliyse atıyorum 10. günden başlarsınız (çünkü 10. günden önce yumurtlama olmaz muhtemelen) 20. güne kadar falan gün aşırı denerseniz yumurtlama dönemini kaçırmış olmazsın bence. eğer bu aralık dışında yumurtluyorsan adetlerin düzenli olmaz zaten. atıyorum 22. gün yumurtluyorsan adetlerin 36 gün falan sürmesi gerekir anlatabildim mi? ama bildiğim kadarıyla senin adetlerin 3 aşağı 5 yukarı düzenli. benim dr um gün aşırı ilkşkide yumurtlama gününün kaçması imkansız demişti. sonuçta spermler çoğunlukla 72 saat yaşıyo. zaten yumurta takibinde de yumurta belli büyüklüğe gelince dr yine gün aşırı deneyin diyecek. hakkında hayılısı olsun inş hamilesindir..
canım betahcg işte gebelik testi adetin geçtiğiiçin istemiştir. prolaktinde süt hormonu o yüksek olduğunda yumurta gelişimi ve çatlaması ile ilgili sıkıntı çıkıyor ondan istemiştir. hadi bakalım bak sperm testi iyi çıkmış çok sevindimoooofff kızlar geldim doktordan benden prolakzin ve bhcg istedi ve sperm testi çok iii çıktı ve ve benm yumurtlama zamanlaarım bilmiomuşum zamansız yumurtluomuşum o yüzden tutmuomuş yumurta takibi yapalım dedi fakat eşimde yollamak istemio durumumuz ii değil 2 vesaitlik yol oofff napıcam bilmiorum moralim çok bozuk çok istediği testleri yaptıran bilen varmıııı
yok sonuç faln almadım canm onları yaptr gel dedi . ne bilim zamnsz yumurluosun dio . inşllah hamileyimdrde gerek kalmaz böle şeylere ya kan testini yaptıraımde sıkıldm vala artıkın
sperm i napim yumurtada iş yok canımcanım betahcg işte gebelik testi adetin geçtiğiiçin istemiştir. prolaktinde süt hormonu o yüksek olduğunda yumurta gelişimi ve çatlaması ile ilgili sıkıntı çıkıyor ondan istemiştir. hadi bakalım bak sperm testi iyi çıkmış çok sevindim
sperm i napim yumurtada iş yok canım
meraba kızlar bend aralık tan ocağa transfer
ben bu ay dr kontrolume gıtmedım adet bıtımınden hemen sonra gün aşırı ilişki deniyoruz bu ayda olmazsa zaten bu kadar calısmaya bıdaha umıdım kalmaz aşılamaya gecerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?