ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

laparoskopi gibi birşey sanırım canım.duymuştum böle birşey.inş başarılı geçer ve bebişe vesile olur.benim prolaktin yüksek çıktı canım.estradiol da yüksek.doktor bu ay tedavi vermiyorum önce prolaktinin düşmesi gerek dedi.
bu engel oluyor hamile kalmana dedi.dostinex verdi.yani kendiliğinden deneyeceğiz bu ay da biz.sonra bakalım ne diecek.prolaktin geçtiğimiz ay da yüksekti adetliyken.adetten sonraki tahilide biraz düşmüştü.bundan 4-5 ay önce hiç böle bir sorun yoktu nerden çıktı birden bunu da anlamış değilim.klomen mi yaptı acaba.karışık durumlar var anlayacağın.:44:

Ofis histeroskopisiymis canim.insallah baska tamir edilecek yerim cikmaz:-)insallah seninde degerlerin normale duser canim. Ben ne zamandir tahlil yaptirmadigim icin bilemiorum onlarda degisiklik vaemi

Ofis histeroskopisiymis canim.insallah baska tamir edilecek yerim cikmaz:-)insallah seninde degerlerin normale duser canim. Ben ne zamandir tahlil yaptirmadigim icin bilemiorum onlarda degisiklik vaemi

bunu da duymuştum canım ama detaylarını hiç bilmiyorum.araştırayım biraz bunu da öğrenelim.malum bu konularda artık profesörlere taş çıkaracağız :27:
inş başarılı geçer ve dediğin gibi son olur canım.dua edeceğim iyi geçmesi için.benim değerlerim ne olacak bakalım adet olunca tekrarlanacak hormon testlerim.

bunu da duymuştum canım ama detaylarını hiç bilmiyorum.araştırayım biraz bunu da öğrenelim.malum bu konularda artık profesörlere taş çıkaracağız :27:
inş başarılı geçer ve dediğin gibi son olur canım.dua edeceğim iyi geçmesi için.benim değerlerim ne olacak bakalım adet olunca tekrarlanacak hormon testlerim.

Sagol canim. Tesekkur ederim . Hayirlisiyla su bebisler bi gelseydi

hayır canım.yaptırmadım daha. pazartesi yada salı olacak inşallah. sende varmı bir değişiklik

canım yaptırdın mı operasyonu ? umarım başarılı geçmiştir.bu gece dua edeceğim bize ve bizim gibi olanlara

canım yaptırdın mı operasyonu ? umarım başarılı geçmiştir.bu gece dua edeceğim bize ve bizim gibi olanlara

Allah razi olsun canim. Dualasalim insallah. pazartesi girdim operasyona. Iyi gecmis cok sukur.ama ameliyat sonrasi felaketti. Narkozu atana kadar akla karayi sectim bu sefer. Neyseki hafif agri ve kanama disinda bise kalmadi cok sukur. Iki hafta iliski yasagi ve iki ay korunma suremiz var. Sonrasi hayirlisi artik. Belki bu arada kafam dagilir. Zaten yogun bi yaz gecirecegim. Bi ay ramazan. Diger ayda tayin isteyecegim. Yer begen. Ev bul temizle tasin.okulu acacaz zaten :-) eylulde tam gaz devam ins. Sende iyisindir insallah

Allah razi olsun canim. Dualasalim insallah. pazartesi girdim operasyona. Iyi gecmis cok sukur.ama ameliyat sonrasi felaketti. Narkozu atana kadar akla karayi sectim bu sefer. Neyseki hafif agri ve kanama disinda bise kalmadi cok sukur. Iki hafta iliski yasagi ve iki ay korunma suremiz var. Sonrasi hayirlisi artik. Belki bu arada kafam dagilir. Zaten yogun bi yaz gecirecegim. Bi ay ramazan. Diger ayda tayin isteyecegim. Yer begen. Ev bul temizle tasin.okulu acacaz zaten :-) eylulde tam gaz devam ins. Sende iyisindir insallah

çok çok geçmiş olsun canım iyi geçmesine çok sevindim.bebek uğruna yaşadıklarımızın son sıkıntısıdır inş.evet bu sürede kafan dağılır düşünmeye vakit bulamazsın yazı yoğun geçireceksen.eylül ayı yeni bir başlangıç olur umarım.bende iyiyim çok şükür pazartesi perşembe ilaca devam.çalışmalar da sürüyor tüm hızıyla.nasip dedik allaha bıraktık.

Back
X