• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayında negatif olupta nisan ayında tekrar başlayacak arkadaşlar buraya....

journey06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
56
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba benim 2 kez tüp bebek 1 dondurulmuş negatifim var ocak ayında son negatifimi gördüm ve en az iki adet dönemi beklemem gerekiyor ve en erken nisan ayında tekrar tedavi süreci başlayacak benim gibi olan arkadaşlarla dertleşmek için bu sayfadayım allah yardımcımız olsun inşallah son tedavimiz olurda bebeklerimiz tutar inşallah.... benimle birlikte çocuk isteyen bu yola çıkan herkese ve banada allah anne olmayı nasip eder inşallah...

Arkadaşlar merhaba benim 2 kez tüp bebek 1 dondurulmuş negatifim var ocak ayında son negatifimi gördüm ve en az iki adet dönemi beklemem gerekiyor ve en erken nisan ayında tekrar tedavi süreci başlayacak benim gibi olan arkadaşlarla dertleşmek için bu sayfadayım allah yardımcımız olsun inşallah son tedavimiz olurda bebeklerimiz tutar inşallah.... benimle birlikte çocuk isteyen bu yola çıkan herkese ve banada allah anne olmayı nasip eder inşallah...

Cnm insallah ara verdigin donemde kendiliginden gelir bebisin.ozel diilse sorun neydi sizin?

canım benimde ilk tüp bebek denemem 25 ocakta negatifle sonuçlandı, dün doktorumla görüştüm 1 adet geçir 2. adetinde gel dedi, mart ayındaki adete denk geliyor yani. sorduk 2 adet geçtikten sonra yeni tedaviye başlamak gerektiğini öğrendik dememize rağmen gerek yok dedi. dondurulmuşlarla devam edeceğiz, dondurulmuş tecrübeni benimle paylaşırsan sevinirim? Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah

canım benimde ilk tüp bebek denemem 25 ocakta negatifle sonuçlandı, dün doktorumla görüştüm 1 adet geçir 2. adetinde gel dedi, mart ayındaki adete denk geliyor yani. sorduk 2 adet geçtikten sonra yeni tedaviye başlamak gerektiğini öğrendik dememize rağmen gerek yok dedi. dondurulmuşlarla devam edeceğiz, dondurulmuş tecrübeni benimle paylaşırsan sevinirim? Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah

selam arkadaiım dondurulmui tedavısıne de adet le baslıyorsun usg kontrollerı ve estrofem progestron dıye bır ılac verıyorlar rahım hazır oldugunda yanı 17 18 cı gün sanırım trasfer oluyor kısıye gore allah yardımcın olsun en az 2 tane transfer edıyorlar

selam arkadaiım dondurulmui tedavısıne de adet le baslıyorsun usg kontrollerı ve estrofem progestron dıye bır ılac verıyorlar rahım hazır oldugunda yanı 17 18 cı gün sanırım trasfer oluyor kısıye gore allah yardımcın olsun en az 2 tane transfer edıyorlar

sence mart ayı uygunmu? internette araştırdım en az 2 adet geçmeli yazıyor, ama doktorum 2. adetinde gel dedi, endişeliyim tutmayacak diye:(

sence mart ayı uygunmu? internette araştırdım en az 2 adet geçmeli yazıyor, ama doktorum 2. adetinde gel dedi, endişeliyim tutmayacak diye:(

bilmiyorum doktorun demiş ama benim ilk tedavim haziranda transfer oldu tutmadı dondurulmuşlar ekimde transfer edildi canım doktorun acele etmiş sanki 2 adet dönemi diyorlar genelde en az

Go90 arkadaşım bende 24 ocakta negatif sonuç aldım ve mart ayında dondurulmuş embriyolarla devam tedaviye. O zamana kadar zaten 2 kez regl olmuş oluyoruz ve buda yeterli oluyormuş . ama beklemek istiyosan dr unla konuş ve 1 ay daha bekle.

Go90 arkadaşım bende 24 ocakta negatif sonuç aldım ve mart ayında dondurulmuş embriyolarla devam tedaviye. O zamana kadar zaten 2 kez regl olmuş oluyoruz ve buda yeterli oluyormuş . ama beklemek istiyosan dr unla konuş ve 1 ay daha bekle.

doktorumla konuştum aslında ama ısrarla bir öneminin olmadığını söyledi, ben yine de marttaki regl den sonra gitmeye karar verdim. insallah dondurulmuşlar tutar:(

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

evet en az 2 adet dönemi ara veriliyor benimde 25 ocakta negatifi gördüm şubat mart sonu nisan başı falan olur adetim benim dondurulmuşum yok neyazaıkki yeni tedavi hayırlısıyla son olur inşallah allahım yardımcı ol yarabbim

Ocakta tüp bebek deneyenlerin çoğu hamile sanırım, topik aşağılara iniyor?

kaç dondurulmuşun var dondurulmuş tedavisi tüp bebeğe göre daha kolay en azından yumurta toplamı işlemi yok

benim 3. günde dondurulan 4 embriyo var, insallah hepsi sağlıklı çözülür yaa..:( gayet kaliteliydi hepsi ama transferden sonra gelişmediğini düşünüyor sanırım doktorum, keşke 5. günü bekleseydik diye düşünüyorum. acaba 3. gün embriyolarını çözdükten sonra 5. gün embriyosu olması için bekliyorlarmı yoksa hemen transfermi yapıyorlar

merhaba kızlar ben de topiği yeni gördüm. biz de tedaviye aralık sonu başladık bursa art de.uzun protokol uygulandı. her şey güzel gidiyordu ama 24 ocakta sonuç negatif cıktı. doktor neden tutunmadı dıye histeroskopi yapacak ondan sonraki adette dondurulmuş deneyeceğiz. herkesin allah yardımcısı olsun güzel ve sağlıklı bebişler bizim olsun :)

merhaba kızlar ben de topiği yeni gördüm. biz de tedaviye aralık sonu başladık bursa art de.uzun protokol uygulandı. her şey güzel gidiyordu ama 24 ocakta sonuç negatif cıktı. doktor neden tutunmadı dıye histeroskopi yapacak ondan sonraki adette dondurulmuş deneyeceğiz. herkesin allah yardımcısı olsun güzel ve sağlıklı bebişler bizim olsun :)

canım seninle aynı dönemde başlamışız, aynı kötü sonucu almışız:( neden histeroskopi yapacak anlamadım? biz erkek faktörü nedeniyle tüp bebek merkezine başvurduk, benim doktorum öncesinde benim rahim filmi dahil bütün tahlillerimi istedi. tedaviye böyle başladık. benim de tutmadı, ancak doktorum dondurulmuşlarla devam etme kararı aldı. senin bütün tetkiklerin başta yapılmadığı içinmi histeroskopi istedi onu merak ettim? dondurulmuşlarla ne zaman başlayacaksın marttamı nisandamı?

Back
X