Ocak ayında transfer olanlar var mı

Aynen yaa bende hiç kendimi koruyamıyorum 7.gün bugün 2.4 çıktı hcg, çok ağladım çoookkkkk

Meraba kızlar bende bugün transfer oldum Hic rahat degılim oturup kalkarken bile birsey olucak diye ödüm kopuyo birsey olmaz dediler ama iste insan yinede korkuyo. 15 i test tarihim zaman nasil gecicek bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım bu kadar kasma benim için mutlu gündü çok şükür evimde ağır birsey kaldırmamak şartıyla çok yüksrge uzanmak şartıyla herseyı yaptım yemek ütü çamaşır bulasık önemli olan rahat olman stresten uzak durman hafif yürümek yatmaktan iyi gelecek bebeğine emin ol

Cnm benimde bugun 7.gunum bende ilk gunler senin gibiydim yuzustu yatmisim ortaligi ayaga kaldirmistim ya tutmadiysa die bi kac gin gectikce daha sakin ve rahat hissediyosun ben hala ev isi yemek falan yapmiyorum esim gorumcemler kayinvalidem sagolsunlar hallediyolar herseyi ben sakin sakin dolaniyorum evde hemsire bana kaskati yatma dedi her saat kalk yuru evin icinde ufak ufak dedi ilk gunden beri hep kalkip dolasiyorum evde dun 6.gunumdu esimle sahile indik yuruyerek dolandik geldik biraz onemli olan stressiz olman ve saglikli beslenmen eger alacak nefesi yiyecek ekmegi varsa Allahin izniyle hic bisey olmaz rahat ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…