• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaseminesk26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:nazar:2010 ocak tüp bebek listemiz:nazar:

1-sudenur80-polikistik over zekai tahir
2-yaseminesk26__ anatolia tüp bebek hakan yaralı 18 ocak ta başlıyor
3-suens__anatolia tüp bebek - bülent tıraş 21 aralıkta başladı lucrine
4-nur555-samsun tüp bebek
5-merseray-anatolia tüp bebek-bülent traş
6-senay 1963-smyrna tüp bebek
7-hlc-memorial

topiğimiz hayırlı ugurlu olsun.inşallah ugur getirir..yanlarına hamile haberlerini yazrım

selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar

merhaba arkadaşlar tüp bebek merkezi fiyatlaı ve ilaç fiyatları hakkında beni bilgilendirirmisiniz raporsuz hepinize bol şanslar

umut ben omü tüp bebekte yaptırıyorum.1250 hastaneye,500 doktora, 1000 kadar da ilaçlar.ama ben buranın ilk hastalarındanım.yani ekip çok yeni.ama doktorum prf.tayfun alper bu konularda çok deneyimli bir doktor.bakalım şu anda gonal f vurup yumurta takibindeyiz.

merseray canım inşallah transferin de hayırlısıyla tamamlanır ve olumlu sonuç alırsın.

kızlar tüp bebkte transfer öncesi ananas yenilmesi çok faydalıymış.ayrıca duyduğunuz başka şeyler varsa yazın buraya.ben bir de Hacet duası okuyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldür inşallah.2010 yılı bizim yılımız olsun.Rabbim bizi o kutsal emanetini verecek değerli kullardan eyle.cennet kokulu meleklerimizi bize gönder ne olur...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bu arada ben 450 lik gonal f i 300 liraya aldım.doktorum özellikle 450 lik parçalar halinde al dedi.çünkü bunlarda biraz fazlalık da oluyor.ayrıca ne kadar gideceğini çok kestiremediğimiz için böylesi daha uygun.

kızlar mrb uzun süredir konulara yorum yazamadım..listemiz hayırlı olsun merseray canım inşallah hayırlı sı ile bebişine kavuşursun emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah...hepinize başarılar tedavimizde

:nazar:2010 ocak tüp bebek listemiz:nazar:

1-sudenur80-polikistik over zekai tahir
2-yaseminesk26__ anatolia tüp bebek hakan yaralı 18 ocak ta başlıyor
3-suens__anatolia tüp bebek - bülent tıraş 21 aralıkta başladı lucrine
4-nur555-samsun tüp bebek
5-merseray-anatolia tüp bebek-bülent traş
6-senay 1963-smyrna tüp bebek
7-hlc-memorial

topiğimiz hayırlı ugurlu olsun.inşallah ugur getirir..yanlarına hamile haberlerini yazrım

bende umut tüp bebek merkezinde yaptırdım sonuç bekliyorum benide ekleyin arkadaşlar

sudenurcum eline sağlık çok iyi olmuş liste yapman.canım ben yanlış yazmışım 21 aralık değil 21 ocak olacak benim lucrine başalama tarihim.2010'un hepimize bebiş getirmesi dileğiyle...

merhaba vebde ocak sonu amerıkan hast de baslayacağım ılk denemem olacak :utangac:

yasemincim tekrar hayırlı olsun az kalmış:))

sağol canım allah cümlemize anne olmayı nasip etsin.. sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Bende Regl olunca baslayacagim sanirim ayin 24 u gibi olacak. Bahceci kliniginde Halit beyde ..Ilk tedavim benim ve hicbirsey bilmiyorum.turkbayragi

ben yine umutsuz vakayım sanırım.bu gün yumurta konturolüm vardı.üç tane 12 lik yumurta var.ama peşinde de bir sürü.hepsi ayaklanırsa iptal dedi doktorum.yani sonuç elde var sıfır.kızlar ben önce aralık ayı başlığındaydım.sonra ocak oldu.şimdi de başka bir aya kalacak sanırım .ne diyeyim kızlar.mucizeler beni çoktaan terk etmiş

merhaba, bende bu ay sonu başlayacağım bana da aynı ilaçar verecekmıs doktor... ılk denemen mi

evet canım ilk denemem,sebepsiz infertiliteyim, şimdi transferin 6.günündeyim
arkadaşlar hepimize Allah tan sabır yardım ve kucaklarımızı doldurmasını diliyorum

merhaba arkadaşlar bende 22 ocak itibariyle lucrinlere başladım..bursa acıbadem hastanesi şahin zeteroğlu doktorum.benimkisi uzun protokol olacak...

Back
X