• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaseminesk26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende 22 ocak itibariyle lucrinlere başladım..bursa acıbadem hastanesi şahin zeteroğlu doktorum.benimkisi uzun protokol olacak...

tedavin hayırlı olsun canım inşallah mutlu sona ulaşırsın.

slm kızlar bende 22 ocakta başladım tedaviye.decapeptyl kullanıyorum dün ilk dozu yaptım prof dr erol tavmergenin hastasıyım. Allah hakkımızda hayırlısını versin

mrb bende bu ay başladım ama devlet oldugu için uzayacak gibi ama ben razıyım beklerim herşeyin hayırlısı olsun 15sene bekledim 2aymı bekleyemeyecegim bu 2ay okadar uzun geliyorki arkadaşlar şu anda tedavi olupta sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah bizlerde birgün anne oluruz

slm kızlar bende 22 ocakta başladım tedaviye.decapeptyl kullanıyorum dün ilk dozu yaptım prof dr erol tavmergenin hastasıyım. Allah hakkımızda hayırlısını versin

canım tedavin hayırlı olsun yakın tedavilerimiz bende 18 ocakta başladım..ben lucrin le başladım uzun protokol..benim dr.hakan yaralı anatolia.:gitme:moralini yüksek tut çünkü duygusal oluyor insan hep ağlamaklı oluyor::((

asi prenses seninde hayırlı olsun tedavin 2 ay ne ki bebişlerimizi 9 ay beklicez hiç kafanı takma :)) allah sonumuzu hayır etsin..

canım tedavin hayırlı olsun yakın tedavilerimiz bende 18 ocakta başladım..ben lucrin le başladım uzun protokol..benim dr.hakan yaralı anatolia.:gitme:moralini yüksek tut çünkü duygusal oluyor insan hep ağlamaklı oluyor::((

aynen canım bide ben cok gerginim bi an mutluyken bi an kızgın olabiliyorum :) genelde bi çok kişi lucrin kullanıyor. igne yapmaya hala alışamadım ilaç çok yakıyor sen alışabildin mi

merhaba arkadaşlar,
bu topiğe gelip çok sohbet edilmiyor sanırım. ocak ayında tedaviye başlayanlar,sonuç alacaklar biraz haraketlendirsek topiğimizi :))

pearl35 bende lucrin kullanıyorum,ama ilaç bende hiç yakmıyor,ben iğneleri kendimde vuramıyorum elim çok titriyor çünkü...hastaneye yada komşuma gidiyorum.ilaçdediğim gibi hiç yakmıyor.aşılamada kullandıklarım ise çook yakıyordu...

merhaba arkadaşlar,
bu topiğe gelip çok sohbet edilmiyor sanırım. ocak ayında tedaviye başlayanlar,sonuç alacaklar biraz haraketlendirsek topiğimizi :))

pearl35 bende lucrin kullanıyorum,ama ilaç bende hiç yakmıyor,ben iğneleri kendimde vuramıyorum elim çok titriyor çünkü...hastaneye yada komşuma gidiyorum.ilaçdediğim gibi hiç yakmıyor.aşılamada kullandıklarım ise çook yakıyordu...

bende kendim yapamıyorum ilaç dediğim gibi felaket yakıyor. bide göbeğimin alt kısmına vurduramıyorum 1 kere vurdu hemşire morardı beynimde şimşekler çaktı

bende kendim yapamıyorum ilaç dediğim gibi felaket yakıyor. bide göbeğimin alt kısmına vurduramıyorum 1 kere vurdu hemşire morardı beynimde şimşekler çaktı

inşallah tedavimizin meyvesini kucağımıza alınca tüm sçektiğimiz sıkıntı ve dertleri unutacağız...ne yapalım biraz katlanmak gerekiyor...lucrinden ne kadar vurduruyorsun sen? ben 10 mg vuruluyorum.acaba ondan mı yakmıyor...

inşallah tedavimizin meyvesini kucağımıza alınca tüm sçektiğimiz sıkıntı ve dertleri unutacağız...ne yapalım biraz katlanmak gerekiyor...lucrinden ne kadar vurduruyorsun sen? ben 10 mg vuruluyorum.acaba ondan mı yakmıyor...

amin canım ben decapeptyl vuruluyorum 0.1mg

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

amin canım ben decapeptyl vuruluyorum 0.1mg

senin ilacın farklıymış :) o yüzden benimki yakmıyor sanırım..bende dedim acaba hemşire vuramadı mı,ilaç yakmıyor....tedaviye aynı gün başlamışız inşallah müjdeli haberleri de beraber alırız :))

inşallah canım birbirimiz takip edelim aynı anda başladığımızdan tedavilerde paralel gider brbirimize yardımcı oluruz

tabii canım takip edelim :))
tedavilerimiz hemen hemen aynı gidiyor,dediğin gibi yardımcı oluruz birbirimize

çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç aslında...en önemli şey moralimizin yüksek olması,sende hiç olumsuz bişey düşünme...

camasd yaşını ve neden tüp yaptırığını merak ettim. ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı çıktı

aynen canım bide ben cok gerginim bi an mutluyken bi an kızgın olabiliyorum :) genelde bi çok kişi lucrin kullanıyor. igne yapmaya hala alışamadım ilaç çok yakıyor sen alışabildin mi

mrb tatlım ben artık alıştım ama karnım taş gibi çok acı çekiyorum lucrin yaparken..

mrb tedavin inş hayırlı haberle sonuçlanır canım.bende lucrin 10 mg yapıyorum...10.günüm...

camasd yaşını ve neden tüp yaptırığını merak ettim. ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı çıktı

bende 29 yaşındayım ; benimde eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var. stresten kaynaklı olarak çok oynuyor. ilk yapılan testte 5 tane çıktı sadece, sonrakinde 19 milyon oldu; aşılama yapalım dedi doktorumuz aşılama günü 4.5 milyona geriledi.o yüzden tüp bebeğe karar verdik.bakalım ilk denememiz olacak..

Back
X