• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaseminesk26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde ilk 500 bindi kist var dedi doktor ameliyat oldu 2milyona cıktı biaara 7 milyon oldu ama şimdi yine 2 milyon gecen merkezde yaptılar aayrıntılı orda işe yarar 600 bin %20 hareketlilik aşılamayı hiç teklif bile etmedi doktor bize :) bizimde ilk denememiz insallah son olur

bizimde ilk 500 bindi kist var dedi doktor ameliyat oldu 2milyona cıktı biaara 7 milyon oldu ama şimdi yine 2 milyon gecen merkezde yaptılar aayrıntılı orda işe yarar 600 bin %20 hareketlilik aşılamayı hiç teklif bile etmedi doktor bize :) bizimde ilk denememiz insallah son olur

aşılama da alt sınır 5 milyon, o yüzden teklif etmemiştir doktorunz...bende hiç istememiştim aşılamayı ama doktor deneyelim ikinciyi yapmayız olmadı dedi.aşılmada 4.5 milyona düşünce 2. aşılamayı yapmayalım direkt tüp bebek yapalım dedi...bakalım şimdi de kısmet....keçi boynuzu kürü ile havuç suyu içiriyormusun eşine

yap yap benim eşim ilk önceleri düzenli keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu, iyi gelmişti...
hareketlilik içinde taze sıkılmış havuç suyu,içine de 1-2 damla zeytinyağı öneriyorlar..ben arada yapıp veriyorum...her akşam içmek istemiyor o yüzden arada veriyorum :))

sigara ben hiç içmetim zaten, eşimde evlendiğimiz gün bıraktı :) tek şartımdı çünkü...

siz kullanıyormusunuz;?

tedavilerimiz yakınmış canım

neyse kızlar ben çıkıyorum,akşam yemeği hazırlamak için , sohbet çok güzel..sonra devam etmek dileğiyle...

bu arada bende eskişehirliyim :))

bende iğnelerime 27 ocakta başladım hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun tedavin, allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.....
kısa protokol mü yoksa uzun protokol mü senin? birde hangi iğneleri kullnıyorsun?

Ben ıstanbul Anadolu Sağlık Merkezi Prof.Dr.Aydın ARICI' nın gözetiminde 23.01.2010 cumartesi günü adetimin 3. günü ultrason ile rahim incelemesinde 13mm'lik bir yumurta görülmesi üzerine kanda östrojen degerim incelenerek (29.3 çıktı) 225 IU doz ile Gonal-f kullanmaya başladım
23 Ocak 225IU GONAL -F ;
24 Ocak 225IU "
25 Ocak 225IU "
26 Ocak 300IU "
27 Ocak " "
28 Ocak " "
29 Ocak " " 1 Cetrotide 0.25 mg
30 Ocak " " 2 "
31 Ocak " " 3 "
01 Şubat " " 4 "
02 Şubat " " 5 "
03 Şubat 6 "
04 Şubat
05 Şubat
06 Şubat

En son 01.02.2010 ptsi günü kontrolumde en büyük yumurtam 17.5 çıktı biraz geç büyüyor benimkiler ama Allah'tan hayırlısı bu arada eşimin spermleriyle pooling oluşturuluyor en son tahlilde +4 hızda spermde çıkmış moralimiz düzeldi anlayacagınız?
Yarın yani 03.02.2010 çarşamba günü çatlatma iğnesinin zamanı belirlenecek ve yumurta toplama gününe karar verilecek Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...

Son düzenleme:
Arkadaslar igneyi ben yatarak oluyorum eşim vuruyor sanki daha az acıyor birde görmediginiz için kasılmıyor tavsiye edrim
geçmiş olsun hepinize

mrblar anne adayları 2. denemem , bugün 5 gündeyim iğnelerin sanırım c.tesi veya pazar yumurta toplanıcak hepinize bol şans allah yardımcınız olsun sevgiler ....irembe izmir

Back
X