Ocak-Şubat 2010 da aşılama yaptıracaklar buraya

pko hastasıyım yumurtalarım olgunlaşmıyor. klomen hiç işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 3 kutu ve ovitrelle iğne yazdı doktorum. 2-3 içinde adet olup 2. günü iğnelere başlayacağım.inşallah bu ay yumurta gelişir, aşılamam yapılır ve aşılama tutar. Bu durumda olan herkesi buraya hikayelerini paylaşmaya bekliyorum.

inş yarın pozitif bi sonuç alırsın canım ve davamı gelir tabiki.
bende pko liyim ve klomen bende de işe yaramadı,tüp bebek merkezine gitmiştim gel aşılama yapalım diyorlar.cuma gidiceeem inş güzel şeyler duyarım.allah (cc) gönlümüze göre versin inş.

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

kızlar hamileyim. inşallah sorunsuz devam eder hamileleiğim. bebeğim sağlıklı doğar. çarşamba doktora gidicrm ultrasonla bakıcak. bebeğimle tanışıcam çok heyecanlıyım. ınşallah rabbim hepinizi güldürür en kısa zamanda

kızlar hamileyim. inşallah sorunsuz devam eder hamileleiğim. bebeğim sağlıklı doğar. çarşamba doktora gidicrm ultrasonla bakıcak. bebeğimle tanışıcam çok heyecanlıyım. İnşallah rabbim hepinizi güldürür en kısa zamanda

senin adına çok sevindim canım inş.sağlıkla alırsın bebeğini kucagına,

bende dün başladım aşılama için tedaviye Allahım bizlerede biran evvel nasip eder inş...

fatmaerdembul bende maraştayım hangi doktora gidiyorsun merak ettim.çünkü maraşta çok fazla seçenek yok ondan.umarım sen bana yardımcı olursun.bende tedavi oluyorum klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay yeni baştan başlayacam

slm ben yeni katıldım aranıza bende 8şubatta aşılama yaptım adetim 1hafta geçti ama adet ağrılarım çok belim çok ağırıyo sizce hamilemiyim biri cvp yzsın neolur

fatmaerdembul bende maraştayım hangi doktora gidiyorsun merak ettim.çünkü maraşta çok fazla seçenek yok ondan.umarım sen bana yardımcı olursun.bende tedavi oluyorum klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay yeni baştan başlayacam

maraşta nerde oturuyorsun elfida33.ayrıa senin sorunun ne???.bende pko var.klomen işe yaramadı.hayırlısı olsun artık.özelime msj atablirsin

bende bu ay gonal f kullandım benim 1 tane yumurtam oluştu. dün sabah 7 de çatlatma iğnemi vurdum. bugün akşam 7 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Arkadaşım inşallah sende bu ay hamile kalırsın. mutlaka gelişmelerden haber ver oldumu. bu arada benim başta 2 yumurta gelişiyordu en son bakıldığında 1 tane tam boyuta gelen yumurtam oldu. ancak benim 2 gündür acayip midem bulanıyor. sabaha karşı 4,5 ta kalkıp kustum. başım dönüyor göğüs uçlarım aşırı hassas. hamile olabilirmiyim acaba 4 günde belirti olurmu yada? bugün de aşılamam olacak:))

ben kaldım canım,ilk aşılamada

Merhabalar,
bizde puregon kullanarak tedavisine devam eden bir çiftiz 3. dememiz oldu ama başarısızdı. 2.denememizde gebelik gerçekleşti fakat düşükle sonuçlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bendede aynı belirtiler vardı. ve o nedenle umudumu yitirmiştim adet olucamkesin tutmadı aşılama dedim ama kan testinde pozitif çıktı. sonucu öğrenince yaz olurmu merak ettim.

bende yumurta çatlama sorunu var hiç catlamıor şuan klomen kullanıyorum ardından igne vurucaklar 10unda gidicem iste daha ilk ignem inş ilkinde tutar. allah herkezin yüzünü güldürsün inş gelişme olursa yazarım dualarımla...:34:

Back
X