ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Slm dcu sen başladın mı tedaviye? Biz nerdeyse sonuna geldik. Allah inşallah her isteyene çocuk verir
Slm.basladm ben bugun 4.gunum yarin dr a gidicem sabah.yumurtalarima bakacak..amin allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..sen ne yaptin?

Slm.basladm ben bugun 4.gunum yarin dr a gidicem sabah.yumurtalarima bakacak..amin allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..sen ne yaptin?
Biz microşu yaptırdık. Kıbrısta mı olcak tedavin? Allah hayır etsin sonumuzu

diğer denemeleriniz nerde oldu neden olmadıgını dr söyledimi ben bir kere denedim yumurtalar toplandı döllenme olmadıgı için tedaviyi kestiler transfer olmadı yani
2 denememizi kadın hastalıkları hastanesinde yaptırmıştık. 2 denememizde de hep 1 embriyomuz kalmıştı. İyi olmalarına ragmen tutmadılar. Özel olmadıgı için her seferinde başka doktorlar oluyodu, yani stresliydide.

Siz nerde yaptırıyorsunuz?
bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...

Tutmadı derken 1. Kese vardı ama bebek yoktu boştu yani. 2. Hiç olmadı. 1. Tedavimiz uzun protokoldu yani burun spreyin le başlamıştım. 2. Kısa protokoldu yani spreysiz. Şimdi gene spreyli, doktorumuz ona karar verdi

bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...
İnşallah olur, döllen me neden olmadı? Normal ivf mı yaptırdınız, micro yaptırmadınız mı?

kizlar mrb bende tup bebek yaptriyorum bugun 6 gunum yumurta buyutme islemi yapilio suanda ve kasiklarimda agri var sizde de varmi acaba

Öyle. Allah hayırlı haberler verdirsin, çok çok zor. Benimde bugün 12. Günümdü, dün idrar testi yapmıştım ama negatifdi. Eger salıya kadar adet olmazsam kesin sözü doktor diyecek ne var ne yok

Back
X