Amin tüm isteyene allahım nasip etsin siz nerde yaptırdınız bende yaptırcam ilaçlara başlıcamSlm dcu sen başladın mı tedaviye? Biz nerdeyse sonuna geldik. Allah inşallah her isteyene çocuk verir
Slm.basladm ben bugun 4.gunum yarin dr a gidicem sabah.yumurtalarima bakacak..amin allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..sen ne yaptin?Slm dcu sen başladın mı tedaviye? Biz nerdeyse sonuna geldik. Allah inşallah her isteyene çocuk verir
Cnm ben su an turkiyedeyim ama kibrisa gidecegiz.Amin tüm isteyene allahım nasip etsin siz nerde yaptırdınız bende yaptırcam ilaçlara başlıcam
Biz microşu yaptırdık. Kıbrısta mı olcak tedavin? Allah hayır etsin sonumuzuSlm.basladm ben bugun 4.gunum yarin dr a gidicem sabah.yumurtalarima bakacak..amin allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..sen ne yaptin?
diğer denemeleriniz nerde oldu neden olmadıgını dr söyledimi ben bir kere denedim yumurtalar toplandı döllenme olmadıgı için tedaviyi kestiler transfer olmadı yaniBiz özel tüp bebek merkezinde yaptırdık. Bu 3. Denememiz. Ya sizin?
Esilam ilk denemeniz mi olcakAmin tüm isteyene allahım nasip etsin siz nerde yaptırdınız bende yaptırcam ilaçlara başlıcam
2 denememizi kadın hastalıkları hastanesinde yaptırmıştık. 2 denememizde de hep 1 embriyomuz kalmıştı. İyi olmalarına ragmen tutmadılar. Özel olmadıgı için her seferinde başka doktorlar oluyodu, yani stresliydide.diğer denemeleriniz nerde oldu neden olmadıgını dr söyledimi ben bir kere denedim yumurtalar toplandı döllenme olmadıgı için tedaviyi kestiler transfer olmadı yani
bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...Siz nerde yaptırıyorsunuz?
İnşallah olur, döllen me neden olmadı? Normal ivf mı yaptırdınız, micro yaptırmadınız mı?bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...
bi açıklaması yok dediler sorun yok ama bu tur sebeplere acıklama yapamıyoruz diyorlar micro ile yapıldııİnşallah olur, döllen me neden olmadı? Normal ivf mı yaptırdınız, micro yaptırmadınız mı?
insİnşallah olur, döllen me neden olmadı? Normal ivf mı yaptırdınız, micro yaptırmadınız mı?
slm canm oncelikle hayirli olsun benim bugun 6 gunumSlm.basladm ben bugun 4.gunum yarin dr a gidicem sabah.yumurtalarima bakacak..amin allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..sen ne yaptin?
Hayırlı olsun mavi su. Evet igne zamanı oluyor o agrılar normalkimse yok mu yardimci ola
slm canm oncelikle hayirli olsun benim bugun 6 gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?