ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

iyiyim canım bende sen nasılsın valiente doğum yaptı bildiğim kadarıyla bi topikte gördüm kızları olmuş sen iyimisin asıl düzeldinmi

bu arada ben tekrar tedaviye başladım önümüzdeki ay transfer olurum benimki uzun protokoldu geçen ayın adetiyle hapa başladım dün akşam lucrini yaptım şimdi adeti bekliyorum öylede transfer olurum

bu arada ben tekrar tedaviye başladım önümüzdeki ay transfer olurum benimki uzun protokoldu geçen ayın adetiyle hapa başladım dün akşam lucrini yaptım şimdi adeti bekliyorum öylede transfer olurum
Canm bende napim valla iyiym biraz daha..ayin 25 27 gibi o civarda regl olmam lazm bende donmuslar icin baslicam belki ayni zamanlara denk gelirizguzel olur senin regl ne zaman?

Evet canim ilk denemem ve tuttu insallah sagsalim kucagimiza aliriz. Canim Denizli de yaptirdim ben burada ozel bi hastanede ve hersey dahil 4.500 tl. Hem cok uygun hemde cok iyi bi doktor. Bizi hayallerimize kavusturdu..
Merhaba denizli de hangi doktora yaptırdın iz..

Canım bizdede aynı problem siz hangi yollardan geçtiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…