ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

ama benimde hiç bakmadılar e2 ye sadece alttan ultrasonla bakıp ayarladılar. yumurtalarım gelişti 14 tane toplandı. sabah aradıar gayet iyilermiş maaşallah. sadece elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz. rabbim ol derse oluverir inşallah moral bozmak yok. hayırlısıyla olacak inşallah :)
Hayırlısıyla inşallah arkadaşım...

mezig_ 34 senin opu yarındı değil mi? hadi şimdiden geçmiş olsun canım inşallah bol bol yumoşların toplanır ve sağlıkla döllenir. benim tranfer pazartesi :)
Ewet canim opu yarin olacagim. 14.Gune denk geliyorum. Transfer yapilip yapilmayacagi hakkinda bilgi vermediler hala.. muhtemelen ertelenecek bi kac ay. E2 10000 lere gelmis, progestan da 3.38 olmus. Midem cok şiş,yururken zorlaniyorum artik. Sanki 2_3 aylik hamileyim, gomleklerim kapanmiyor ;( Yarin kurtuluyorum allah in izniyle.. insallah sorunsuz atlatirim ve rahatca derin uyku cekerim artik..

mezig_ 34 senin opu yarındı değil mi? hadi şimdiden geçmiş olsun canım inşallah bol bol yumoşların toplanır ve sağlıkla döllenir. benim tranfer pazartesi :)
6.Gun embriyosu mu olacak? Insallah kalitesi de guzel olur... umitliyim senden, basaracaksin insallahh oyle hissettim ;)

Kizlar meraba
Bende gecen hafta bugun transfer oldum.
Kismet olursa p.tesi sonuc belli olacak.
Umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Bebislerimiz gelsin artik.
Bende adet olcak gibi sancilaniyorum
Ve cok stresliyim insallah tutunmustur bebegim.dua edelim bol bol Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize..
İnşallah pozitif çıkar :KK54::KK49:okuduğum kadarıyla sancılar normalmiş bi çok kişinin sancı hissettiği halde pozitif çıkıyo olumlu düşünmek lazım

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum Transferden sonra dr 2 gün yat bana iki gün lazım sonra günlük hayatına dön demişti bu ne kadar doğru bu kaf at yetiyo mu sizce. mesleğim oldukça hareketli 2 hafta rapor alsam abartı mı olur ilk denemem titizleniyorum galiba aşırı derecede :KK48::KK48:

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum Transferden sonra dr 2 gün yat bana iki gün lazım sonra günlük hayatına dön demişti bu ne kadar doğru bu kaf at yetiyo mu sizce. mesleğim oldukça hareketli 2 hafta rapor alsam abartı mı olur ilk denemem titizleniyorum galiba aşırı derecede :KK48::KK48:
VALLA BENİM Kafamda da aynı soru var. Öğretmenim hep ayakta yim. Bu pazartesi kusmet se transfer olcak. Okul açılan kadar 1 haftalik olacak ama diğer haftada rapor alsakmi diye düşünüyorum.

VALLA BENİM Kafamda da aynı soru var. Öğretmenim hep ayakta yim. Bu pazartesi kusmet se transfer olcak. Okul açılan kadar 1 haftalik olacak ama diğer haftada rapor alsakmi diye düşünüyorum.

Bende öğretmenim köye gidip geliyorum. durumu çok abartıp sakınmak istemiyorum ama fazla da salamıyorum kendimi. İnşallah transferin olumlu sonuçlanır

Kizlar hastanedeyim..bekliyorum opu yapilacak..korkudan bayilcam neredeyse:(offf cok heyecanliym ve korkuyorum:((((kalbim gup gup:(

Ben pco lu yum menegon kullanıcam menogon kullanan var mi acaba kaç günde buyur .bu arada tedavisi olan arkadaşlarım Allah hepinizin kucağına doldurun isallah

Bende öğretmenim köye gidip geliyorum. durumu çok abartıp sakınmak istemiyorum ama fazla da salamıyorum kendimi. İnşallah transferin olumlu sonuçlanır
inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır. neler çekiyoruz baksana :( benim okul köyde değil ama çok kalabalık. nöbetler filan sıkıntılı :( valla yapacak bişey yok. bende 3 yıldır 1 gün rapor almış insan değilim ama bebeişime sakladım izinlerimi :) hiç bişey bebişlerimizden önemli olamaz. 1 hafta gitmesek dünyanın sonu gelmez. değil mi? allah yardımcımız olsun... sizin opu oldu mu?

Kizlar hastanedeyim..bekliyorum opu yapilacak..korkudan bayilcam neredeyse:KK43:offf cok heyecanliym ve korkuyorum:KK43:(((kalbim gup gup:KK43:
korkma canım bişey duymuyorsun. allah yardımcın olsun. bol bol yumoş haberi ver bize... dualarımız seninle...

merhaba kader arkadaşlarımı rabbim bu yolda yüreyen ve yüreyecek olanların yar yardımcısı olsun..
Bana gelince dörtdüncü yılımı bitirip beş yıllık evliyim benim için kabus olan sorun pco rahatsızlığı eşimde problem yok sorun sadece ben dört yıla baktığımda ilk yıl istemedik ikici yıl olur diye bıraktık olmayınca doktor maceramız başladı defalarca klomen tedavisi sonra aşılama ama hepsi negatif taki 2013-aralık ayı klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım ama ne yazıkki uzun sürmedi kese görünmedi dış gebelik dediler iki gün sonra kese gözüktü 7 haftada gittim kalp atışı için bebek bir hafta gerideydi ertesi hafta bebeğin kalbi durmuştu ve benim dünyam yıkıldı kürtaj oldum ama üzerinde bir yıl geçti halen gebelik olmadı tekrar klomen ve birde aşılama yapıldı sonuç negatif ve bende artık bu strese dayanamayıp tüp bebek yapacağım korkum var endişem çok bilmiyorum sonuç ne olacak stresten regli günüm geçti yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal içiyorum sökülüp tedaviye başlamak için bilmiyorum ama çok umutsuz ve mutsuzum..........

inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır. neler çekiyoruz baksana :KK43: benim okul köyde değil ama çok kalabalık. nöbetler filan sıkıntılı :KK43: valla yapacak bişey yok. bende 3 yıldır 1 gün rapor almış insan değilim ama bebeişime sakladım izinlerimi :) hiç bişey bebişlerimizden önemli olamaz. 1 hafta gitmesek dünyanın sonu gelmez. değil mi? allah yardımcımız olsun... sizin opu oldu mu?
Hayır 9 unda regl olucam ondan sonra bi aksilik Çıkmazsa işlemler başlicak artık. Test filan yapıyolarmış değerlere bakmak için bugüne kadar bi sorun yoktu temiz çıkarsa işlem başlıyo :KK76::KK76:

merhaba kader arkadaşlarımı rabbim bu yolda yüreyen ve yüreyecek olanların yar yardımcısı olsun..
Bana gelince dörtdüncü yılımı bitirip beş yıllık evliyim benim için kabus olan sorun pco rahatsızlığı eşimde problem yok sorun sadece ben dört yıla baktığımda ilk yıl istemedik ikici yıl olur diye bıraktık olmayınca doktor maceramız başladı defalarca klomen tedavisi sonra aşılama ama hepsi negatif taki 2013-aralık ayı klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım ama ne yazıkki uzun sürmedi kese görünmedi dış gebelik dediler iki gün sonra kese gözüktü 7 haftada gittim kalp atışı için bebek bir hafta gerideydi ertesi hafta bebeğin kalbi durmuştu ve benim dünyam yıkıldı kürtaj oldum ama üzerinde bir yıl geçti halen gebelik olmadı tekrar klomen ve birde aşılama yapıldı sonuç negatif ve bende artık bu strese dayanamayıp tüp bebek yapacağım korkum var endişem çok bilmiyorum sonuç ne olacak stresten regli günüm geçti yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal içiyorum sökülüp tedaviye başlamak için bilmiyorum ama çok umutsuz ve mutsuzum..........
canım herşeyden önce şu stresi bırakmalısın bence. poziitif olki sonuç pozitif olsun. bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır iştiyorduk olmadığı için geçen ay tedaviye başladık. eşimde sperm az ve morfolojimiz %1 sadece :( tup bebek dışında şans yok dediler. daha bunu öğreneli 1 ayolmadı veeeee pazartesi transferim olacak inşallah. rabbim ol derse oluverir. içini ferah tut. buda bizim sınavımız. umudunu yitirme. bol şanslar canım....

inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır. neler çekiyoruz baksana :KK43: benim okul köyde değil ama çok kalabalık. nöbetler filan sıkıntılı :KK43: valla yapacak bişey yok. bende 3 yıldır 1 gün rapor almış insan değilim ama bebeişime sakladım izinlerimi :) hiç bişey bebişlerimizden önemli olamaz. 1 hafta gitmesek dünyanın sonu gelmez. değil mi? allah yardımcımız olsun... sizin opu oldu mu?
Dünyanın sonu değil elbette öğretmenler de insandır. Anneliğin mesleği olmaz Bizi hiç hasta bile olmayan üstün insan ırkı zannediyo veliler:KK12::KK12:

Back
X