ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Hayır 9 unda regl olucam ondan sonra bi aksilik Çıkmazsa işlemler başlicak artık. Test filan yapıyolarmış değerlere bakmak için bugüne kadar bi sorun yoktu temiz çıkarsa işlem başlıyo :KK76::KK76:
ben adetin 3. günü gittim. gonal f 225 verdiler yumurta uyarmak için 19 ocakta başladık yyani. 28 ocakta opu oldum. pazartesi inş transfer olcak. bi anda oluyor herşey. rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün canlarım :)

canım herşeyden önce şu stresi bırakmalısın bence. poziitif olki sonuç pozitif olsun. bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır iştiyorduk olmadığı için geçen ay tedaviye başladık. eşimde sperm az ve morfolojimiz %1 sadece :KK43: tup bebek dışında şans yok dediler. daha bunu öğreneli 1 ayolmadı veeeee pazartesi transferim olacak inşallah. rabbim ol derse oluverir. içini ferah tut. buda bizim sınavımız. umudunu yitirme. bol şanslar canım....
İnşallah tutar ya bizde ani bi kararla tüp bebeğe çevirdik yönümüzü aynı durumdaymışız

Dünyanın sonu değil elbette öğretmenler de insandır. Anneliğin mesleği olmaz Bizi hiç hasta bile olmayan üstün insan ırkı zannediyo veliler:KK12::KK12:
onlar öyle zannetsin... :) onlara göre kolay 3 er 5 er doğuruyorlar. ama oluyormu olmuyor o çocuklar :) rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :)

tüp bebeğe karar verdim ama nerede yapacağım şuanda araştırmadayım memorildemi yoksa medipol mega hastanesimi bilmiyorum hep araştırıyor duruyorum çok kararsızım

tüp bebeğe karar verdim ama nerede yapacağım şuanda araştırmadayım memorildemi yoksa medipol mega hastanesimi bilmiyorum hep araştırıyor duruyorum çok kararsızım
ben Bahçelievler medicana da yaptırıyorum. memnunum ama sen bilrsin önemli bir karar.

Kizlar opu oldu ciktm

1 saate yakim surdu..neden bukadr surdu bilmiorm
.10 tane vardi tane toplamslar umarm yeterli olur..korktgm kadar yokmus.hic bisey anlamadm sadce adet agrim var suan
.

tabiki doktorda çok önemli hastanenin laboratuvarıda şimdiye kadar gittiğim doktarlardan hiç memnun kalmadım pco hakkında tüm bilgiye sahibim çok soru sormam bilirim aşılama yaparken bile negatif olabileceğinide biliyordum seni boşyere umutlandırıyorlar şimdidie tüp bebekde pco olanların başarısı oranı daha yüksek diyorlar ama inanmıyorum rabbim ol demedikten sonra olmaz...herşey onun elinde allahım burda bebek özlemi ile yananlara ve isteyen tüm herkeze nasip etsin en kısa zamanda bol bol hamilelik haberleri alırız inanın çok seviniyorum.....

Kizlar opu oldu ciktm

.10 tane vardi tane toplamslar umarm yeterli olur..korktgm kadar yokmus.hic bisey anlamadm sadce adet agrim var suan
.
benimde bi saate yakın sürmüştü çok geçmiş olsun. ben ayağa kalkınca kötü oldum inşallah sende öyle olmaz hala kendime gelemedim ben. korkutmamak için öncesinde bişey söylemedim ama karnım hatta böbreklerim ağrıyor hala. inşallah taransfere kadar düzelirim. canım yumoşların hayırlı olsun inş 1. kalitede döllenirler. çoğu gitti azı kaldı.:)

Kizlar opu oldu ciktm

.
Hadi hayırlı olsun belki uyanman uzun sürmüştür

benimde bi saate yakın sürmüştü çok geçmiş olsun. ben ayağa kalkınca kötü oldum inşallah sende öyle olmaz hala kendime gelemedim ben. korkutmamak için öncesinde bişey söylemedim ama karnım hatta böbreklerim ağrıyor hala. inşallah taransfere kadar düzelirim. canım yumoşların hayırlı olsun inş 1. kalitede döllenirler. çoğu gitti azı kaldı.:)
Ayy cnm benm ya cok saol:)kalktm wc ye gttm odaya geldkden 15 sk sonra iyim cok sukur.agrim vardi baya igneyle gitti.ayni adet agrisi ☺smdi haber geldi 8 tanenn 7 tanesi kaliteliymis hadi hayrlisi hepimiz icin☺canim sen benden hep bi adim tecrubeli olacaksn☺sira transferimizde hayirlisiyla:KK49:

Ayy cnm benm ya cok saol:)kalktm wc ye gttm odaya geldkden 15 sk sonra iyim cok sukur.agrim vardi baya igneyle gitti.ayni adet agrisi ☺smdi haber geldi 8 tanenn 7 tanesi kaliteliymis hadi hayrlisi hepimiz icin☺canim sen benden hep bi adim tecrubeli olacaksn☺sira transferimizde hayirlisiyla:KK49:
hakkımızda hayırlısı olsun inş bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sağlıcakla allllahııım AMİNN :)

Kizlar hastanedeyim..bekliyorum opu yapilacak..korkudan bayilcam neredeyse:KK43:offf cok heyecanliym ve korkuyorum:KK43:(((kalbim gup gup:KK43:
Canim muhtemelen opu yapilmistir.. benim 10bucukta yapildi. Sersem gibiyim ;) yurimekte zorluk cekiyorum, biraz agrim var, hafif bulanti, bi iki damla kan geldi.. hepsi normalmis ama. Uyutmadilar bi turlu ;( simdi ewdeyim.. kan degerlerim yuksek oldugu icin transferi bi bucuk ay sonraya ertelediler. Bu arada 55 yumurtam topanmis. 5 tanesi kaliteli ciksa bizr yeter, insallah aksilik cikmaz da 5.gune kalir embroyolar.. cok cok gecmis olsun sana da canim, bunu da atlattik cok sukur..

Adetini
48saat icinde gidip kan aliyolar ve sanaigneler haplar verilecektir oba göre emruolari almak ivi gun vercekler parfumherhangi bisey kullanma anesteziyle alacaklar esinden de alcaklar sperm korkulcak bisey yok bu islemlerdensonra olgun olanları alıp 5 yada6gun gelisimlerine bagli anestezi olmadan rahme yerlestircekler korkma dua et gorceksin yerlestirdiklerinde ve wcye gitme bir saat zaten onlar sana soyleyecekler sonrasinda 12 yada13gunsonra test yaptircaklar idrarda cikmazmis kanda cikiyor islem bu tabiki bu arada gobekten ve kalcadanve ilaclarin olxak bunlari kullancaksinhayirisi olsun ben bekliyorum bugunsonucumu inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Canim muhtemelen opu yapilmistir.. benim 10bucukta yapildi. Sersem gibiyim :KK66: yurimekte zorluk cekiyorum, biraz agrim var, hafif bulanti, bi iki damla kan geldi.. hepsi normalmis ama. Uyutmadilar bi turlu ;( simdi ewdeyim.. kan degerlerim yuksek oldugu icin transferi bi bucuk ay sonraya ertelediler. Bu arada 55 yumurtam topanmis. 5 tanesi kaliteli ciksa bizr yeter, insallah aksilik cikmaz da 5.gune kalir embroyolar.. cok cok gecmis olsun sana da canim, bunu da atlattik cok sukur..
MEZİG SENİNDE BUGÜNDÜ DEĞİL Mİ? SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ HAYIRLISI...

Adetini
48saat icinde gidip kan aliyolar ve sanaigneler haplar verilecektir oba göre emruolari almak ivi gun vercekler parfumherhangi bisey kullanma anesteziyle alacaklar esinden de alcaklar sperm korkulcak bisey yok bu islemlerdensonra olgun olanları alıp 5 yada6gun gelisimlerine bagli anestezi olmadan rahme yerlestircekler korkma dua et gorceksin yerlestirdiklerinde ve wcye gitme bir saat zaten onlar sana soyleyecekler sonrasinda 12 yada13gunsonra test yaptircaklar idrarda cikmazmis kanda cikiyor islem bu tabiki bu arada gobekten ve kalcadanve ilaclarin olxak bunlari kullancaksinhayirisi olsun ben bekliyorum bugunsonucumu inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
AMİİİNNNNN

Canim muhtemelen opu yapilmistir.. benim 10bucukta yapildi. Sersem gibiyim :KK66: yurimekte zorluk cekiyorum, biraz agrim var, hafif bulanti, bi iki damla kan geldi.. hepsi normalmis ama. Uyutmadilar bi turlu ;( simdi ewdeyim.. kan degerlerim yuksek oldugu icin transferi bi bucuk ay sonraya ertelediler. Bu arada 55 yumurtam topanmis. 5 tanesi kaliteli ciksa bizr yeter, insallah aksilik cikmaz da 5.gune kalir embroyolar.. cok cok gecmis olsun sana da canim, bunu da atlattik cok sukur..
cnm sanada coooook gecmis olsun canini sikma sakin..demekki seninkinn zamani bir iki ay sonra olacak ve hayrlisi olacak...simdi dr geldi yanima 8 tanenin 7 tanesi m2 dedi gayet iyi dedi bakalm...sennde mutlaka en az 10 tane m2 vardr..dr sayiya sakin takilma dedi bana sende ole yap cnm.biranevvel e2 in dussun insallah☺

cnm sanada coooook gecmis olsun canini sikma sakin..demekki seninkinn zamani bir iki ay sonra olacak ve hayrlisi olacak...simdi dr geldi yanima 8 tanenin 7 tanesi m2 dedi gayet iyi dedi bakalm...sennde mutlaka en az 10 tane m2 vardr..dr sayiya sakin takilma dedi bana sende ole yap cnm.biranevvel e2 in dussun insallah☺
E2 m2 opu bi gün bende anlicam bunları:D:D

Geçmiş olsun geç olsunda tam olsun boşver;) yalnız yumurta artırıcı kullanmıştım ben 5 tane olmuştu ve inanılmaz ağrımıştı kasıklarım. helal olsun maşallah nası taşıdın 55 yumurtayı :confused::confused::confused:

Back
X