- 29 Aralık 2014
- 496
- 354
- 53
- 41
Şimdiden teşekkürler hepinize:)Kızlar merhaba,bugün transferimin 5 günü gögüslerim şişti ve çok agrıyor elimi dahi vuramıyorum kasıklarıma agrı gidip geliyor.sizlerdede oldumu acil cevap istiyorum yoksa dr gidicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden teşekkürler hepinize:)Kızlar merhaba,bugün transferimin 5 günü gögüslerim şişti ve çok agrıyor elimi dahi vuramıyorum kasıklarıma agrı gidip geliyor.sizlerdede oldumu acil cevap istiyorum yoksa dr gidicem![]()
Yaşım 34. 2 embriyo transfer edildi. Tek bebek olarak yolumuza devam ediyoruz. Eşimde de bende de bir sorun yoktu şükür. İlk denemede Allah nasip etti.Allahım nasip etsin isteyen herkese..![]()
Teşekkürler canım dr aradım anlattım sıkıntımı ateşin yoksa eger hayra yormak lazım dedi jel e devam dedi yarın sadece bir defalık ignem var pazar günüde test yapacagım.Allah korusun bebeklerimizi sanada geçmiş olsun canım ikiz hamileligi çok zormu kusmaların varmı benim her iki tarafta var kocam ikiz kayınlarım ikiz kardeşlerim ikiz ama iki normal hamileligim tekti o bile çok zordu rabbim sonuna kadar yardım etsin:):):)Kojol korkma bişey olmaz inşallah bende de hala oluyor hele goguslerim çok ağrıyor Kasiklarima ağrılar giriyor bıçak batıyor sanki bir an da inşallah hiçbir şey olmaz normal bence kendimizi çok dinlememekte de fayda var kahverengi akıntı geldi cumartesi günü korktum doktor a gittim herhangi bir kırmızı kan olmadıkça korkma dedi bebisler gayet iyi su an dedi içini ferah tut arkadaşım
Hadi hayırlısı.. Allah yardımcınız olsun.. Neyse hayırlı olan o olsun inşallah.. Tefriciye duasını oku bol bol. Niyetini sürekli içinden geçir canımAmin isallah cnm bnm dua et bnm icin olurmu sanirim cumartesi opu olcak bizdede hicbir sknti yok Allahimdan hayirlisini diliorumm seninde coj guzel gecsin isallaj hamileligin
Bende de olmustu, korkma. Yalniz cok egilip bukulmemeye dikkat et.Kızlar merhaba,bugün transferimin 5 günü gögüslerim şişti ve çok agrıyor elimi dahi vuramıyorum kasıklarıma agrı gidip geliyor.sizlerdede oldumu acil cevap istiyorum yoksa dr gidicem![]()
Canımsın cuma günü adet olma günüm sanki günüm yaklaştıkça sancılar çogalıyor korkuyorum adet olcam diye dr gögüslerine buz yastıgı koy dediBende de olmustu, korkma. Yalniz cok egilip bukulmemeye dikkat et.
Kizlarrr perşembe günü yaklaştıkça heyecanim ve endişem artıyor ayy çok zor bu beklemek![]()
Kizlarrr perşembe günü yaklaştıkça heyecanim ve endişem artıyor ayy çok zor bu beklemek![]()
Benimde cok agrim olurdu göguslerimde ama dayanabiliyodum, demek ki senin aci esigin daha düsük cok agrin oluyorsa islak havluda koyabilirsin ara ara. Stres yapma canim. Hayirlisi neyse o olsun insallah.Canımsın cuma günü adet olma günüm sanki günüm yaklaştıkça sancılar çogalıyor korkuyorum adet olcam diye dr gögüslerine buz yastıgı koy dedi
canm ben gecen ay oldum opuyu bu ay yani edet olunca artik transefer icin tekrar tedaviye baslanicakBende de var ama et ye dediler herhalde geçti cuma belli olur bakalım sende et ye
Cnm.adetin geciktimi?canm ben gecen ay oldum opuyu bu ay yani edet olunca artik transefer icin tekrar tedaviye baslanicak
[/QUOTE]Kizlar slm.cumartesi gunu regl olmam gerekiodu hala tik yok.normalde tedaviye basliyacaktm yani donrurlmuslar icin ama regl olamiorm.cok duzenliydi benm reglim...ilaclar mi bu hale getirdi nedir anlamadm...sizdede bi sonraki ayda gecikme oldumu?gecen ay gunumde oldum negatifi gorunce hemen oldum.
Anladm cnm ben test yaptrmadm ilaclardandir diye zaten...ama tabi insan umutlaniyor...tabi bosa biliyorum...gecikti gecikti yarin adet olmak icin hap a baslicam
aynen oyle ama bugun ben aradim doktorumu o yonlendirdi test yapalim hapa oyle baslayalim cunki bazen suprizle karsilasabikiyoruz dedi yaptim bende negatif yarin alicam artik hapii sonra hayirli ile transfere hazirlik rabbim yuzumuze guler insAnladm cnm ben test yaptrmadm ilaclardandir diye zaten...ama tabi insan umutlaniyor...tabi bosa biliyorum...
Amin canm insallah..kac gun geciktin?duzenlimiydi hepaynen oyle ama bugun ben aradim doktorumu o yonlendirdi test yapalim hapa oyle baslayalim cunki bazen suprizle karsilasabikiyoruz dedi yaptim bende negatif yarin alicam artik hapii sonra hayirli ile transfere hazirlik rabbim yuzumuze guler ins