ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Benim hiç sancım olmadı pek normal değil bence acısı olan olduysa yazsın lütfen
Smdi otobusteyim sadece gaz sancim var oda sabahtan beri var zaten ben Hemn ayilamadim belkide ondan şimdi iyiyim bide bnm sarılık testin hsbag pozitif çıkmış onun için haya beklettiler batikonla yikadilar faln

13 tane yumurta toplamislar
Geçmiş olsun canım benim çok çok az pembe bir akintim olmuştu 13 Yumoşun toplanmış çok güzel inşallah hepsi güzel güzel döllenir.bbenimde ağrım olmuştu hastanedeyken ağrı kesici vurdular evegelince öyle çok ağrım olmadı seninde geçer merak etme :)

Yarin veya cuna test günü olan arkadaşlardan evde gebelik testi yapan varmı o_O

Arkadaşlar 5+4 haftadayım bugün çok bel ve kasık ağrım oldu. 2gündür yoktu. Normal mi. Daha kaç hafta devam eder ki bu ağrılar?
Hayatim ben 9.cu haftadayim hala var Bel kasik agrisi var. Her hafta agrilari farkli bir boyutta yasiyorsun. Sürekli degiskenlik gösteriyor agrilarin siddeti ama tam anlamiyla gecmiyor.

bade26 bade26 canım yapma diyeceğim biliyorum zor ama moralin bozulmasın hele test markası bebe time ise hiç yapma çünkü onda hiç çıkmıyor kanda 1000civarında vardı onda çıkmadı başka marka aldım onda çıktı :) moralin bozulursa bebis üzülür önemli olan kan testi..

Kizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi :KK17:
Silik çıktıysa hamişsindir canım. Benim de hep silik çıkmıştı.. Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi :KK17:
Aaaaa canım çok sevindim şimdi bana heyecan bastı yarın güzel haberler getirsin rahat bir şekilde uykunu al hadi hayırlı heyecanlı gecelerin olsun inşaallah:KK71::KK9:

Aaaaa canım çok sevindim şimdi ay bana heyecan bastı yarın güzel haberler getirsin rahat bir şekilde uykunu al hadi hayırlı heyecanlı gecelerin olsun inşaallah:KK71::KK9:
Ay inşallah canım hska icimde biraz korku var ama yarin inşallah güzel hbr.lerle geleceğim :21:

Kızlar yuruyemiom yatamiom midem karnım gaz gazz bıçak gibi saplanio kanamam yok ama sancidan minoset verdi onu içinde biraz rahatliom cildiricam gaz sancisindan

Back
X