- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Benim hiç sancım olmadı pek normal değil bence acısı olan olduysa yazsın lütfenYeni ciktinm daha sedyedeyin çok sancin var cokkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç sancım olmadı pek normal değil bence acısı olan olduysa yazsın lütfenYeni ciktinm daha sedyedeyin çok sancin var cokkkk
Smdi otobusteyim sadece gaz sancim var oda sabahtan beri var zaten ben Hemn ayilamadim belkide ondan şimdi iyiyim bide bnm sarılık testin hsbag pozitif çıkmış onun için haya beklettiler batikonla yikadilar falnBenim hiç sancım olmadı pek normal değil bence acısı olan olduysa yazsın lütfen
Geçmiş olsun canım benim çok çok az pembe bir akintim olmuştu 13 Yumoşun toplanmış çok güzel inşallah hepsi güzel güzel döllenir.bbenimde ağrım olmuştu hastanedeyken ağrı kesici vurdular evegelince öyle çok ağrım olmadı seninde geçer merak etme :)13 tane yumurta toplamislar
Hayatim ben 9.cu haftadayim hala var Bel kasik agrisi var. Her hafta agrilari farkli bir boyutta yasiyorsun. Sürekli degiskenlik gösteriyor agrilarin siddeti ama tam anlamiyla gecmiyor.Arkadaşlar 5+4 haftadayım bugün çok bel ve kasık ağrım oldu. 2gündür yoktu. Normal mi. Daha kaç hafta devam eder ki bu ağrılar?
Ben yaptım çıkmadı yapma sakın şimdi çıkıyor ama adetten beş gün sonra çıktıYarin veya cuna test günü olan arkadaşlardan evde gebelik testi yapan varmı![]()
Biraz dinlen geçmiş olsunSmdi otobusteyim sadece gaz sancim var oda sabahtan beri var zaten ben Hemn ayilamadim belkide ondan şimdi iyiyim bide bnm sarılık testin hsbag pozitif çıkmış onun için haya beklettiler batikonla yikadilar faln
Ok canım Sağol test aldım dayanabilirsem yapmayacağımBen yaptım çıkmadı yapma sakın şimdi çıkıyor ama adetten beş gün sonra çıktı
Cnm keşke aklını karstrmasaydin acile git rahatsizm de ilaç içicem ama hamilelik şüphem var de genelde kan testi yapıyorlarKizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi![]()
Canım yarın test günüm zaten yarına kadar beklerim artıkCnm keşke aklını karstrmasaydin acile git rahatsizm de ilaç içicem ama hamilelik şüphem var de genelde kan testi yapıyorlar
Yarın güzel haberlerini bekliyoruzCanım yarın test günüm zaten yarına kadar beklerim artık
Artık hamilesindir bence bi bende çıkmadı herhalde bu tebrikler şimdi denKizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi![]()
İNŞALLAH POZİTİFTİR.Kizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi![]()
Silik çıktıysa hamişsindir canım. Benim de hep silik çıkmıştı.. Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi![]()
Aaaaa canım çok sevindim şimdi bana heyecan bastı yarın güzel haberler getirsin rahat bir şekilde uykunu al hadi hayırlı heyecanlı gecelerin olsun inşaallahKizlarrr ben dayanamadım test yaptım Ikinci çizgi biraz silik ama çıktı bu pozitif mi yanılma olabilirmi![]()
Ay inşallah canım hska icimde biraz korku var ama yarin inşallah güzel hbr.lerle geleceğimAaaaa canım çok sevindim şimdi ay bana heyecan bastı yarın güzel haberler getirsin rahat bir şekilde uykunu al hadi hayırlı heyecanlı gecelerin olsun inşaallah![]()