ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Arkadaşlar merhaba. Benimde iğneler bugün bitti gece 12 de 3 tane çatlatma iğnesi vurulcakmışım. Perşembe yumurtalar toplanacak. Çizelgeye göre 9 tane yumurta gelişti. 15 in üstünde yumurta olsaydı iyiydi dedi Dr. Yaşından dolayımı bu kadar az oldu sizce? Bide kalitelimi acaba?
Ben dün gece 2 tane catlatma iğnesi yaptım yarın opum var yaşım 24 benm dr 15 rahat toplarim dedi bakalım hayrlisi

Arkadaşlar merhaba. Benimde iğneler bugün bitti gece 12 de 3 tane çatlatma iğnesi vurulcakmışım. Perşembe yumurtalar toplanacak. Çizelgeye göre 9 tane yumurta gelişti. 15 in üstünde yumurta olsaydı iyiydi dedi Dr. Yaşından dolayımı bu kadar az oldu sizce? Bide kalitelimi acaba?
nieki 3 tane catlatma ignesi acaba ben 1 tane oldum

Suan otobüsteyim kızlar opu var bu gün bütün gece gözümü kirpmadim çok korkuorum heyecanlıyım allahım yardım et

Suan otobüsteyim kızlar opu var bu gün bütün gece gözümü kirpmadim çok korkuorum heyecanlıyım allahım yardım et
Hic korkma canim hayirlisiyla bütün yumoslarin dollenir inşallah. Islem kolay hiçbirşey anlamiyorsun zaten uyuyup uyaniyorsun okadar.sŞansın bol olsun :)

Kızlar inanın ve lütfen vazgecmeyin Rabbim çok büyük...test yapacak olan arkadaşları tebrik etmeyi nasip etsin Allah opu olacak kızlar korkmayın dua edin bol bol ..hiç unutamadigim bişey paylaşmak isterim.opu dan çıktık eşim annem ben arabaya bindik eşim radyo açtı ilk duydugumuz şarkı nil karaibrahimgil hadi inşallah olacak mucize olacak ti :KK68: ve aynı şekilde transfer sonrası çıktığımızda da aynı şarkı vardı tesadüf mu bilmiyorum ama acaip moral olmuştu bana..transfer sırasında beni içeriye aldılar annem abim ve eşim kapıda bekliyor du hepsi bir ağızdan Fetih Suresi okumuş.aklınızda olsun Allah isteyen herkese hayırlı ömürlü evlatlar versin..

Ben dün gece 2 tane catlatma iğnesi yaptım yarın opum var yaşım 24 benm dr 15 rahat toplarim dedi bakalım hayrlisi
hmm senin yaşın küçükmüş ondan 15 tane. benim bi gözüm toprağa bakıyo desene :) hayırlısı inşallah canım.

Arkadaşlar 5+4 haftadayım bugün çok bel ve kasık ağrım oldu. 2gündür yoktu. Normal mi. Daha kaç hafta devam eder ki bu ağrılar?

Back
X