- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Anladım hayırlısı inşallahcanm ben gecen ay oldum opuyu bu ay yani edet olunca artik transefer icin tekrar tedaviye baslanicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım hayırlısı inşallahcanm ben gecen ay oldum opuyu bu ay yani edet olunca artik transefer icin tekrar tedaviye baslanicak
Ben dün gece 2 tane catlatma iğnesi yaptım yarın opum var yaşım 24 benm dr 15 rahat toplarim dedi bakalım hayrlisiArkadaşlar merhaba. Benimde iğneler bugün bitti gece 12 de 3 tane çatlatma iğnesi vurulcakmışım. Perşembe yumurtalar toplanacak. Çizelgeye göre 9 tane yumurta gelişti. 15 in üstünde yumurta olsaydı iyiydi dedi Dr. Yaşından dolayımı bu kadar az oldu sizce? Bide kalitelimi acaba?
nieki 3 tane catlatma ignesi acaba ben 1 tane oldumArkadaşlar merhaba. Benimde iğneler bugün bitti gece 12 de 3 tane çatlatma iğnesi vurulcakmışım. Perşembe yumurtalar toplanacak. Çizelgeye göre 9 tane yumurta gelişti. 15 in üstünde yumurta olsaydı iyiydi dedi Dr. Yaşından dolayımı bu kadar az oldu sizce? Bide kalitelimi acaba?
Benim de sonucum pozitif canım senin adında çok sevindim kendim içinde :)Sonunda oldu teşekkürler
E 2 testi yapioar kan alıp ben kan verdim dr dedi ben iki kutu iğne vericem çıkan kan değerine göre de 1 yada 2 tane vur die soylicem dedi 2 tane vurdurdular bananieki 3 tane catlatma ignesi acaba ben 1 tane oldum
Hic korkma canim hayirlisiyla bütün yumoslarin dollenir inşallah. Islem kolay hiçbirşey anlamiyorsun zaten uyuyup uyaniyorsun okadar.sŞansın bol olsun :)Suan otobüsteyim kızlar opu var bu gün bütün gece gözümü kirpmadim çok korkuorum heyecanlıyım allahım yardım et
Saol canm Tskr ederim hastanedeyim suan bekliyorum bakalımHic korkma canim hayirlisiyla bütün yumoslarin dollenir inşallah. Islem kolay hiçbirşey anlamiyorsun zaten uyuyup uyaniyorsun okadar.sŞansın bol olsun :)
Benim de sonucum pozitif canım senin adında çok sevindim kendim içinde :)
Tebrikler canımBenim de sonucum pozitif canım senin adında çok sevindim kendim içinde :)
hmm senin yaşın küçükmüş ondan 15 tane. benim bi gözüm toprağa bakıyo desene :) hayırlısı inşallah canım.Ben dün gece 2 tane catlatma iğnesi yaptım yarın opum var yaşım 24 benm dr 15 rahat toplarim dedi bakalım hayrlisi
kan alıp değerlere baktılar sanırım ondan anca çatlar diye :) ne diyolarsa yapıyorum valla. yarın toplancak bakalım. allahım herkesin hakkında hayırlısını versin.nieki 3 tane catlatma ignesi acaba ben 1 tane oldum
Bol şans hiç korkma çok rahat çıkınca istediğini yap Hopla zıpla transferden sonra yapamayacaksınSuan otobüsteyim kızlar opu var bu gün bütün gece gözümü kirpmadim çok korkuorum heyecanlıyım allahım yardım et
tebrikler Allah bizede nasip eder inşallah pozitif görmeyiTebrikler canım