ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kızlar desteğiniz için teşekkür ...
halen bel ağrısı çekiyorum belki diyorum son umut yarını bekliceğim benim için dua edin lütfen çünkü şu andan yapacak başka hiç birşey yok:KK61:

Adapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yani
peki sen iyimisin kendini iyi hissediyormusun senn iyi olup olmadigina embriyolog karar veremezki doktorun ne dio idara cikabiliyormusun dikkat et canm bunlara onemli is bu isler

Adapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yani
Sıkma canını erken versede dinlen sen öyle transfer sonrası yollara çıkma

kızlar desteğiniz için teşekkür ...
halen bel ağrısı çekiyorum belki diyorum son umut yarını bekliceğim benim için dua edin lütfen çünkü şu andan yapacak başka hiç birşey yok:KK61:
Sana ceza yarın pozitif çıkacak ve sende bize tek tek tek teşekküredeceksin pinpirikli ben defalarca test yaptım dedim sana çıkmadı :)))))) benden de pinpiriklisini ilk gördüm ne güzel bak ağrında var

Sıkma canını erken versede dinlen sen öyle transfer sonrası yollara çıkma
Hiç iyi değilim ultrasonla baktılar iki kan testi yaptılar transfere engel yok dediler serumu yedigimde baya iyilestim şimdi yine başladım sismeye eşim kaç kez sordu acele etmeyelim eşim iyi deil diye anlamıyorlar yarın 16 da transferim var insallah iyilesirim o catala tekrar çıkmak düşüncesi bile beni mahfediyo

peki sen iyimisin kendini iyi hissediyormusun senn iyi olup olmadigina embriyolog karar veremezki doktorun ne dio idara cikabiliyormusun dikkat et canm bunlara onemli is bu isler
İdrara gayet iyi cikiom sadece biraz kasiklarim acio buyuk daha yapamadım hap verdi onları icicem bu aksam

Hepinize çok çok teşekkür ederim canlarim inşallah tüm arkadaşların güzel hbr.lerini aliriz sırasıyla :anneadayı::KK76::KK3::KK3::-)

Hiç iyi değilim ultrasonla baktılar iki kan testi yaptılar transfere engel yok dediler serumu yedigimde baya iyilestim şimdi yine başladım sismeye eşim kaç kez sordu acele etmeyelim eşim iyi deil diye anlamıyorlar yarın 16 da transferim var insallah iyilesirim o catala tekrar çıkmak düşüncesi bile beni mahfediyo
Şimdi şu sitresten bi kurtul ikinciside gittiğin yere güven ne kadar olumsuzda olsa herşey burayı sen buldun sen seçtin bütün herşey bittikten sonra sorgulamını yaparsın bu saatten sonra onları sorgulaman senin tedavini etkiler İnan buna embriyonun kaçıncı gün olursa olsun dışarda kalmasındansa sende olması daha iyi

Yok ben sadece utorogest kullaniyorum (progestan'in aynisi). Igne sadece kan pihtilasmasina karsi kullaniyorum Fragmin.

Hmm. Onları hiç duymadım canm.

arkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?

evet yumurta yolandigi ay kalan folikuller çok yer kapliyormus. Embriyonun tutunmasina engel olmuyor her zman ama ihtimal dahilinde tabi. Sonraki ayda ise hem hic büyümüş yumurtan olmuyor hem de igne ilac etkisi olmadigi icin rahim dinlenik oluyor. Bu yüzden tutma olasılığı artiyor. Istatistikler de bunu söylüyor zaten. Benim de dondurulmuş tuttu bu arada. :) ikincide

allah allah ins iyi olur canm sonucun ama benm doktorum benim tedavimi hemen sonlandirdi ve transferi 1 ay erteledi ve gercekten bu durumun farkinda olup doktoruma haber verdigim icin tebrik bile etti diyebilirim hani opu oldum normaldir deyip beklemedim transferi hemen gel dedi bana ve songun iptal oldu transfer ogun de yatis verdi bana ne diyim arkadasim rabbim hayirlisini nasip eder ins bizlere allah kolaylik versin yardimcin olsun cok zor ben yasadigim icin biliyorum

mavi.su Gizlimelank ve diğer arkadaşlar hepinize Tskr ederim bu sabah çok iyiyim gece bir ilaç icmistim o beni çok rahatlattı yatiyom kalkiom egiliom bukuluom çok şükür sıkıntım kalmadı kabızlık içinde içtim oda iyi geldi şimdi sabah ezanlari okunuyo şu mübarek günde allahım insallah banada nasip eder anne olmayı ilkkez hamile kalicam insallah hepinizden allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin amin.(ben şimdiden psikolojiye girdim)

hadi hayirlisi olsun hic korkulcak birsey deil opu ama sonrasinda dikkat et kendine hakkinda hayirlisi olsun bana da dua edin regl oluyim artik da transfer e gidiyim yaaa

Allahim seninde yardimcin olsun isallah cok tesekkur ederim nasil dikkat edeyim nelere mesela cnm

Back
X