inşallah canım sağol ama artık kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü bugün 11 gün olduDurduk yere canını sıktın bide ilaçlar iyice hassaslaştırdı ağlama zaten 5. Gün transfer yapılmış şansında yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım sağol ama artık kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü bugün 11 gün olduDurduk yere canını sıktın bide ilaçlar iyice hassaslaştırdı ağlama zaten 5. Gün transfer yapılmış şansında yüksek
merhabaBende öğleden sonra gudip yapturacagim testi açıkçası evde yaptığım testte silik çıkan ikinci çizgi açıkçası beni çok tatmin etmedi inşallah bugün pozitifi görürsem ozaman inanacagim bende senin yarın iyi hbr.lerini bekliyorum ben inanıyorum güzel hbr.lerle geleceğine :)
Ne desek boş bu transfer sonrası insanın ömründen ömür gidiyor ben hıncımı eşimden annemden çıkardım o yüzden desek boşinşallah canım sağol ama artık kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü bugün 11 gün oldu
Siz kan tahlili yapmadan neden bu kadar karamsarlığa kapılıyorsunuz ki kan testi yaptırın bi bu kadr bel baglamayin idrarda Hemn cikmiyormerhaba
araştırmama göre idrarda negatifi gören olmuyor nasip değilmiş bana demek kihiç umudum kalmadı artık
ben yasadim cunki biliyorum maf olmustum karin su topladigi icin oyle kotu olunuyor yoksa benmle birlikte olan arkadasimin hic biseyi yoktu benim ertelendi arkadasin belirtileri var doktorunu arasa acil iyi eder yazik gunah en azindan dondurulur birdahaki aya transfer olur bende aynisi beterini yasadim 10 gun acillerde 1gun de yatis yapildi bana ki hastaneden ciktiktan sonra bile hemen gecmiyor zman la gecio yoksa allah muhafa tutmazki bebis en azindan arkadasim doktoruna danis konus derim benCanım mavisunun dediği doğru acil Dr tel aç karnın su topluyor hemen acil çağırır zaten korkma sakın
arkadasim git biran once git sen doktora nerden geliyorsun istanbulaSaolasin arkadaşım şimdi ıst otobüsündeyim kahvaltıda zaten et yedim peynir yumurta bal ceviz fındık zeytin yani şimdi daha da arttı sancim gobegim taş gibi böyleyken transfer yapiyorlarmi peki ( bu arada çok saol ilgilendigin için )
Canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinn bebisiniikızlarr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Adapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yaniarkadasim git biran once git sen doktora nerden geliyorsun istanbula
Tebriklerkızlarr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canim senin yazdığını anlayamadım ama besi dördü kafana takma rabbim ne yazdiysa o olurrAdapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yani
Canm dün yumurtayı topladılar yarın transfer edicekler saçma değilmiCanim senin yazdığını anlayamadım ama besi dördü kafana takma rabbim ne yazdiysa o olurr
3. Gun embrıyosu oluyo cnm demekki hersey yolunda gidiyor çok kafana takılıyorsa doktorla konuş cumartesi gelebilirim deCanm dün yumurtayı topladılar yarın transfer edicekler saçma değilmi
Döllenme işleminden 2-5 gün sonra, genellikle 3 gün sonra yapılır. Bu aşamada embriyo genellikle 4-8 hücreli formdadır. İnternetten kopyaladım canimCanm dün yumurtayı topladılar yarın transfer edicekler saçma değilmi
canım ben bugün test yaptırmaya gidince hemşireye sordum idrar testini zaten bu dönemde çok nadir pozitif çıkarmış idrarda çıkması için çok erken dedi sizinki şans olmuş dedi sen hiç üzülme yarını bekle bak sende benim gibi güzel haberle döneceksin ben senin embriyolarına çok güveniyorum sen o güzel canını hiç sıkma yarın birlikte kutlayacağız :)inşallah canım sağol ama artık kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü bugün 11 gün oldu
Embriyologla konuştuk yarın için gayet uygun diyorlar başka birşey demiyorlar artık hayırlısı allahtanDöllenme işleminden 2-5 gün sonra, genellikle 3 gün sonra yapılır. Bu aşamada embriyo genellikle 4-8 hücreli formdadır. İnternetten kopyaladım canim
Sen canını hiç sıkma tadını çıkar bu anların yarın bebisin seninle buluşuyor dualarım seninleEmbriyologla konuştuk yarın için gayet uygun diyorlar başka birşey demiyorlar artık hayırlısı allahtan
inşallah canımcanım ben bugün test yaptırmaya gidince hemşireye sordum idrar testini zaten bu dönemde çok nadir pozitif çıkarmış idrarda çıkması için çok erken dedi sizinki şans olmuş dedi sen hiç üzülme yarını bekle bak sende benim gibi güzel haberle döneceksin ben senin embriyolarına çok güveniyorum sen o güzel canını hiç sıkma yarın birlikte kutlayacağız :)
amin canım :)inşallah canım
hayırlı kucağına almayı nasip etsin Allah