ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar yuruyemiom yatamiom midem karnım gaz gazz bıçak gibi saplanio kanamam yok ama sancidan minoset verdi onu içinde biraz rahatliom cildiricam gaz sancisindan
canm oncelikle gecmis olsun canm opudan yeni ciktin galba burda tecrube olarak yasamis biri sana ufak bir uyarida bulaniyim opudan ciktiysan eger yuruyememe yatamama kalkamama donememe idrara ufak ufak cikma mide bulantisi gibi sikayetlerin varsa hemen doktora bildir ben cok buyuk tecrubr kazandim gecen ay transferim iptal edildi dondurttum 1 ay dinlendim hala adet olmayi brkliyorum transfer icin opudan sonra bu soylediklerim gibi sikayetin varsa ohss olma durumu olabiliyor tabii hepimizin olucak die birsey yok ben yasadim kimse yasasin istemem

Çok Tskr ederim bnm skintim sadece yatakta donemiyom yurumede sıkıntı geliom gulemiyorum bile karnım aciyo sadece bıçak gibi batiyo bulantı kusma yok vajinamda acı yok transfere cagirsa bile nasıl giderim diye dusunuyom oturamiyom ki eve bile babam arabayla getirdi bu gün aricam dru ilaç falan verdi bugün onları kullaniyim bi karnım midem kasiklarimin içi gaz dolu sanki herkes yürüdü çıktı ağla ağla canm cikti

Aaaaa canım çok sevindim şimdi bana heyecan bastı yarın güzel haberler getirsin rahat bir şekilde uykunu al hadi hayırlı heyecanlı gecelerin olsun inşaallah:KK71::KK9:
merhba bende şimdi yaptım malasef tek çizgi çıktı ilaçları kullanmak bile gelmiyor içimden
çümkü zaten hiç belirtim yok yanlış çıkmış olabilir mi acaba

merhba bende şimdi yaptım malasef tek çizgi çıktı ilaçları kullanmak bile gelmiyor içimden
Canin hic moralini bozma aslinda testten önce birçok kişinin çıkmıyor çünkü daha çok ereken benimde ikinci çizgi çok silik çıktı sen hiç moralini bozma testin nezanamandi canım

Canin hic moralini bozma aslinda testten önce birçok kişinin çıkmıyor çünkü daha çok ereken benimde ikinci çizgi çok silik çıktı sen hiç moralini bozma testin nezanamandi canım

merhaba seninle aynı gün transferim oldu test tarihim yarın sen ne yaptın

Ben 4 tane test yaptım çıkmadı kan verdim sonuç bekliyorum wc gittim bi daha yaptım yine çıkmadı burda günler öncesi yapıp çıkanlar var deli oldum ama kan testinde hamile çıktım yedinci gün yaptım adetim geçtikten sonra çıktı inat ettim yani belki o yazanlarda adet geciktikten beş gün sonra falan yapmıştır ben yalnış anlamışımdır bu yüzden kuzucuk kafana takma ama adet ağrılarım oldu olmamasıda normal bence

Ben 4 tane test yaptım çıkmadı kan verdim sonuç bekliyorum wc gittim bi daha yaptım yine çıkmadı burda günler öncesi yapıp çıkanlar var deli oldum ama kan testinde hamile çıktım yedinci gün yaptım adetim geçtikten sonra çıktı inat ettim yani belki o yazanlarda adet geciktikten beş gün sonra falan yapmıştır ben yalnış anlamışımdır bu yüzden kuzucuk kafana takma ama adet ağrılarım oldu olmamasıda normal bence
Senin gb bende iğneleri ilaçları kesmek istedim

Çok Tskr ederim bnm skintim sadece yatakta donemiyom yurumede sıkıntı geliom gulemiyorum bile karnım aciyo sadece bıçak gibi batiyo bulantı kusma yok vajinamda acı yok transfere cagirsa bile nasıl giderim diye dusunuyom oturamiyom ki eve bile babam arabayla getirdi bu gün aricam dru ilaç falan verdi bugün onları kullaniyim bi karnım midem kasiklarimin içi gaz dolu sanki herkes yürüdü çıktı ağla ağla canm cikti
Canım mavisunun dediği doğru acil Dr tel aç karnın su topluyor hemen acil çağırır zaten korkma sakın

benimde tarnsferimin 7. gunu salı test günüm bende hiç belirti yok şişkinlik gaz hariç oturup aglıyorum bu nasıl bir gazdır ya daha nekadar böyle devam edecek hangisine üzüleyim aglayayım anlamadım sonucu düşünüyorum kafayı yiyor gibi oluyorum herkes dört gözle salıyı bekliyor gitmek istiyorum burdan eşime agladım nolur gıdelim tanıdık biri görmek istemiyorum herkesin sonuç ne demesini istemiyorum ya ben cok iyiydim nıye altüst oldum daha sonucu görmedim ama insanların meraklanması kacıncı günün salıyı unutma demelerinden yoruldum sanane ben biilmiyormuyum günümü içimi nerden biliyorsun anlamıyorsun madem karışma rahat bırak ayy çok doluyum haykırasım var bagırasım var

merhaba seninle aynı gün transferim oldu test tarihim yarın sen ne yaptın
Bende öğleden sonra gudip yapturacagim testi açıkçası evde yaptığım testte silik çıkan ikinci çizgi açıkçası beni çok tatmin etmedi inşallah bugün pozitifi görürsem ozaman inanacagim bende senin yarın iyi hbr.lerini bekliyorum ben inanıyorum güzel hbr.lerle geleceğine :)

Aradim canm dr u gidiyorum şimdi istanbula gel bi ultrasonla bakalım dedi gidiyorum bakalim
Orda su varmı ona bakacak eğer azsa suyu almaz bende de oldu hemşire et ye dedi hergün yedim sağa sola dönüp yatamıyordum bile şimdi iyiyim verdikleri ilaçlar da proteinmiş o yüzden et yededi inşallah iyi geçer haber ver bu arada hamile kalma olasılığın yüksek

benimde tarnsferimin 7. gunu salı test günüm bende hiç belirti yok şişkinlik gaz hariç oturup aglıyorum bu nasıl bir gazdır ya daha nekadar böyle devam edecek hangisine üzüleyim aglayayım anlamadım sonucu düşünüyorum kafayı yiyor gibi oluyorum herkes dört gözle salıyı bekliyor gitmek istiyorum burdan eşime agladım nolur gıdelim tanıdık biri görmek istemiyorum herkesin sonuç ne demesini istemiyorum ya ben cok iyiydim nıye altüst oldum daha sonucu görmedim ama insanların meraklanması kacıncı günün salıyı unutma demelerinden yoruldum sanane ben biilmiyormuyum günümü içimi nerden biliyorsun anlamıyorsun madem karışma rahat bırak ayy çok doluyum haykırasım var bagırasım var
Canim stres yapma lutfen. Suan sana en cok zarari olacak sey stres cunku. Moralini bozma ki icindeki canlida bu kaygilari hissetmesin. Allah hakkinda hayirlisini versin insallah. Ne gelirse Allahtandir diyip kabul edicez. Etrafin lafina sözünede itibar etme sakin. Akil verenin herzaman cok olacaktir :) biz tedaviye baslayacagimizi ailelerimize söylemedik, yeri geliyor moral oluyorlardi yeri geliyordu canimiz sikiliyordu. En iyisimi biz kimseye söylemeyelim dedik. Hatta suan hamile oldugumu bile söylemiyoruz Allah korusun her hangi birsey ters gider kimsenin yapmacik ilgisini cekemeye yani. Dedigim gibi moralini bozma, bozanlardanda uzak dur. Keyfini cikar. Guzel seyler hayal et. Allah yardimcisi olsun. Bu arada gaz problemini 7. ci haftaya kadar cektim, allaha sukur son haftalarda hic öyle bir sikintim kalmadi. Basta cok sinir bozucu olabiliyor az sabir ;)

Orda su varmı ona bakacak eğer azsa suyu almaz bende de oldu hemşire et ye dedi hergün yedim sağa sola dönüp yatamıyordum bile şimdi iyiyim verdikleri ilaçlar da proteinmiş o yüzden et yededi inşallah iyi geçer haber ver bu arada hamile kalma olasılığın yüksek
Saolasin arkadaşım şimdi ıst otobüsündeyim kahvaltıda zaten et yedim peynir yumurta bal ceviz fındık zeytin yani şimdi daha da arttı sancim gobegim taş gibi böyleyken transfer yapiyorlarmi peki ( bu arada çok saol ilgilendigin için )

Back
X