ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kanama yok işlemden sonra çok az oldu ama böbrekler im ağrıyor. Belkide ilaçlardan çok ilaç iciyom bilmiyom ama çok şükür karın ağrım geçti. Bol bol su iciyom
Olablr cnm ya..benmde minik mink kanamalarm var hala cok az kaldi..buarada ayni gun transfermz☺bu demek oluyoki test tarihini birlikte bekliyecegiz☺☺☺

cok sevinmek yaramadi bana kizlar transferim onumuzdeki aya kaldi ohss oldum morelim az biraz bozuldu
Uzulmeee, ben de ohss oldum galiba ölüyorum agridan,siskinlikten,nefes bile alamiyorum,yurumekte zorluk cekiyorum,uyuyamiyorum,hafif bulantilarim var. Sordum gayet normal dediler.. benim de 2ay sonraya ertelendi transferim, tutma ihtimali cok yuksek oluomus ozmn. Hem vucut da dinleniyor, cok geldi cunku hormon ilaclari bana. birde transferi kaldiracak gucum yok. Kendi adima mutluyum ben, bosver iki ay daha gec olsun guc olmasin..bizim iyiligimiz icin ertelenmesi cok iyi.

Amin inşallah insan yoruluyo dimi
Cooooookkk.. transferden dolayi acı,agri yok kesinlikle.. ama kullandigim ilaclar mide agrisi yapti sirtima ve bobreklere vuruyor,ameliyattan kalkmis gibiyim. Yururken kasıklarım aciyor, dik duramiyorum, donemiyorum yatakta, belim de agriyor. Yatinca da duzelmiyor ki ne illet biseyse artik ;)
Opu olunca kurtulcam diyordum, hala acı cekiyorum. Allah in verdigi bedava nefesi bile alamiyorum yahu ;)

Hhahaha çok iyiymiş ya altın yumurtlayan tavuk :))))
Kiiiiizzzzzz sen de dalga geciosunn amaaa :KK66:)))))
55 taneden 40 i dolu cikmis 37 tanesi dollenmis. 5.gune 15 tanesi kalsa tamamdir :KK66:
Insallahhh sona kaliteli cikan 5 yumurtam olur da birdaha bu sıkıntılara girmem. Sizlerin benden once guzel haberleriniz olsun insallah, allah saglikla tez vakitte kucaginiza almayi nasip etsin...

Cooooookkk.. transferden dolayi acı,agri yok kesinlikle.. ama kullandigim ilaclar mide agrisi yapti sirtima ve bobreklere vuruyor,ameliyattan kalkmis gibiyim. Yururken kasıklarım aciyor, dik duramiyorum, donemiyorum yatakta, belim de agriyor. Yatinca da duzelmiyor ki ne illet biseyse artik :KK66:
Opu olunca kurtulcam diyordum, hala acı cekiyorum. Allah in verdigi bedava nefesi bile alamiyorum yahu :KK66:
canım inan aynılarını yaşıyorum çarşambadan beri ne uyudum rahatça ne oturdum evde yemeğimi bile eim yapıyor sağolsun. böbrek mide filan çok kötü benimde. bu ohss belirtisi değil değil mi? pazartesi transferim olacak benim. geçse yaaaa

Kiiiiizzzzzz sen de dalga geciosunn amaaa :KK66:)))))
55 taneden 40 i dolu cikmis 37 tanesi dollenmis. 5.gune 15 tanesi kalsa tamamdir :KK66:
Insallahhh sona kaliteli cikan 5 yumurtam olur da birdaha bu sıkıntılara girmem. Sizlerin benden once guzel haberleriniz olsun insallah, allah saglikla tez vakitte kucaginiza almayi nasip etsin...
Sizin ilk deneme mi yoksa herkesi 5. Güne bırakıyolar mı?? Bence 5 ten fazla olacak inşallah 37 çok iyi. Bi sürü minik minik embriyolar:D:D

canım inan aynılarını yaşıyorum çarşambadan beri ne uyudum rahatça ne oturdum evde yemeğimi bile eim yapıyor sağolsun. böbrek mide filan çok kötü benimde. bu ohss belirtisi değil değil mi? pazartesi transferim olacak benim. geçse yaaaa
L Lotus_034 nın durumuna bakılırsa rapor şart

Bana bisey demediler bu konuda. Hersey normal,bu sıkıntılar normal cunku hormon igneleri boyle yapiyor dediler.. lahn dedim ölüyorum bunun nesi normal ;)) bildigin ohss oldum bence, ama oyle bisey demediler bi kac gune gecer dediler. Olsak derler mi ya da? Benim tek sorunum mide ve kasıklarla ilgili. Hareket ederken,yururken zorluk cekiyorum. Isin garibi pazartesi izinden dönmüs oluyorum. Nasi gidecem onu dusunuyorum ;)
Inan sendeki belirtilerin kat kat fazlasi vardir bende, zira kan degerlerim de cok yuksek cikti. 2 ay bekleyecegiz,insallah normale döner de transferim basariyla yapilir..
Sana basarilarrr,insallah onu da sorunsuz sekilde atlatirsin da miniklerin seninle olur canim., sen kurtuluyorsun artik ne guzel

Sizin ilk deneme mi yoksa herkesi 5. Güne bırakıyolar mı?? Bence 5 ten fazla olacak inşallah 37 çok iyi. Bi sürü minik minik embriyolar:D:D
Canimcim ilk denememiz ewet. Fazla yumurtasi olanlari 5.gune birakiyorlar tutma ihtimali daha yuksek diye. bazi kisilerin de 2. 3. Gunu Transferi ediliyor.
Sayidan ziyade kalite onemli, 5.gune gelip cok kaliteli olmasina rahmen sonucu yine negatif olanlar var. Olmayinca olmuyor iste;(
Insallah biz de basaririz inancim tam ama olmuyorsa da gerisi allahtan.. dunyaya küsmenin de bir anlami yok..

Canimcim ilk denememiz ewet. Fazla yumurtasi olanlari 5.gune birakiyorlar tutma ihtimali daha yuksek diye. bazi kisilerin de 2. 3. Gunu Transferi ediliyor.
Sayidan ziyade kalite onemli, 5.gune gelip cok kaliteli olmasina rahmen sonucu yine negatif olanlar var. Olmayinca olmuyor iste;(
Insallah biz de basaririz inancim tam ama olmuyorsa da gerisi allahtan.. dunyaya küsmenin de bir anlami yok..
Kesinlikle biz üzerimize düşeni yapıyoruz gerisi bizi aşar ;)

Cooooookkk.. transferden dolayi acı,agri yok kesinlikle.. ama kullandigim ilaclar mide agrisi yapti sirtima ve bobreklere vuruyor,ameliyattan kalkmis gibiyim. Yururken kasıklarım aciyor, dik duramiyorum, donemiyorum yatakta, belim de agriyor. Yatinca da duzelmiyor ki ne illet biseyse artik :KK66:
Opu olunca kurtulcam diyordum, hala acı cekiyorum. Allah in verdigi bedava nefesi bile alamiyorum yahu :KK66:
ayni durum bende de soz konusu ben hergun acile seruma gdiorum ve surekli istifra halindeyim

Bana bisey demediler bu konuda. Hersey normal,bu sıkıntılar normal cunku hormon igneleri boyle yapiyor dediler.. lahn dedim ölüyorum bunun nesi normal :KK66:) bildigin ohss oldum bence, ama oyle bisey demediler bi kac gune gecer dediler. Olsak derler mi ya da? Benim tek sorunum mide ve kasıklarla ilgili. Hareket ederken,yururken zorluk cekiyorum. Isin garibi pazartesi izinden dönmüs oluyorum. Nasi gidecem onu dusunuyorum :KK66:
Inan sendeki belirtilerin kat kat fazlasi vardir bende, zira kan degerlerim de cok yuksek cikti. 2 ay bekleyecegiz,insallah normale döner de transferim basariyla yapilir..
Sana basarilarrr,insallah onu da sorunsuz sekilde atlatirsin da miniklerin seninle olur canim., sen kurtuluyorsun artik ne guzel
sagol canım bak ben çarşamba oldum bugün karın ağrım yürümem düzeldi ama böbreklerim hala çok ağrıyor :( ama ohss gibi bulantı kusma ishal yok. nefes alırken bile ağrıyor böbreklerim :( allah yardımcın olsun canım pazartesi iyi olmazsan rapor al.

kizlar bugun sabahi sabah ettik acilde inanin cok kotu oldum artik resmen k.....n kusmaya baslamistim allah korusun serumu falan attim elimden yerlere attim kendimi benm gibi olan oldumu hic ben neden bu kadar kotu oldum gerce hic birsey yiyemiorum ve dostinex kullandigim icin neyse ki son hapi dun gece aldim bitti ins bundan sonra iyi olmayi umit ediyoruz

Kizlarr yarin transferim var ama ben oluorum resmenn...faranjit grip hemde cok agir bi sekilde..simdi acile gidicem serum taktrcam...cok korkuorm hersey mahvolucak diye:((1.5 senedr vitamibler kullanip hasta olmayan ben bugunu buldm:((

Back
X