ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Geçmiş olsun geç olsunda tam olsun boşver:KK66: yalnız yumurta artırıcı kullanmıştım ben 5 tane olmuştu ve inanılmaz ağrımıştı kasıklarım. helal olsun maşallah nası taşıdın 55 yumurtayı :confused::confused::confused:
Sormaa ben 25 diye gittim, sersem halimdeyken 55 topladik dediler. Lahn dedim kasap et derdinde koyun can derdinde,ne dio bunlarr sırasımı simdi.. ;) ama su bi gercek nefes alamiyorum, bi tabak yemek yiyince midem patlayacakmis gibi oluyor,yuruyemiyorum.. gercekten cok acı cekiyorum bunyesel olarak.
Ama atlattim cok dukur,sonucu guzel olsun madem bu kdr eziyet cektik., esim altin yumurtlayan tawugum die dalga gecio benlee ;)

MEZİG SENİNDE BUGÜNDÜ DEĞİL Mİ? SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ HAYIRLISI...
Sagolasin canim tesekkurlerr.. sana da transferinde bol sans dilerim, insallah tutunurlar ve mutlu haberlerini bizimle de paylasirsin...

cnm sanada coooook gecmis olsun canini sikma sakin..demekki seninkinn zamani bir iki ay sonra olacak ve hayrlisi olacak...simdi dr geldi yanima 8 tanenin 7 tanesi m2 dedi gayet iyi dedi bakalm...sennde mutlaka en az 10 tane m2 vardr..dr sayiya sakin takilma dedi bana sende ole yap cnm.biranevvel e2 in dussun insallah☺
Canim sagolasin insallah kaliteli cikar. Benim amh 17 idi, beklioduk bu kdr cikacagini.. az olsun öz olsun ,sunuc onemli .Beni yarin arayacaklar embriyo durumu icin. Mikroenjeksiyon yapilacak. 5.Gune gelince dondurulacak ve bir bucuk ay sonraya transfer yapilacak. Aslina bakilirsa ertelenmesinden de oldukca memnunum cunku gercekten yoruldum. Progesteron 3.38 cikmis. E2 11000. Boylelikle vucudum da dinlenmis olur,motivasyonum da artar hem.. kurtuldum cok sukur :KK66:
Mukafati bebek olsun insallah...

Son düzenleme:
Ya kızlar bu clexane.ne zamana kadar kullandınız. Opu sonunda basladim ben inşallah Transferden sonrada kullanmam

Benmkiler estrofem zitromax crinone(progesterone90mg)coasprin
.bunlari verdi bana..clexane ne bilmiorm?

Canim sagolasin insallah kaliteli cikar. Benim amh 17 idi, beklioduk bu kdr cikacagini.. az olsun öz olsun ,sunuc onemli .Beni yarin arayacaklar embriyo durumu icin. Mikroenjeksiyon yapilacak. 5.Gune gelince dondurulacak ve bir bucuk ay sonraya transfer yapilacak. Aslina bakilirsa ertelenmesinden de oldukca memnunum cunku gercekten yoruldum. Progesteron 3.38 cikmis. E2 11000. Boylelikle vucudum da dinlenmis olur,motivasyonum da artar hem.. kurtuldum cok sukur :KK66:
Mukafati bebek olsun insallah...
Amin inşallah insan yoruluyo dimi

Sormaa ben 25 diye gittim, sersem halimdeyken 55 topladik dediler. Lahn dedim kasap et derdinde koyun can derdinde,ne dio bunlarr sırasımı simdi.. :KK66: ama su bi gercek nefes alamiyorum, bi tabak yemek yiyince midem patlayacakmis gibi oluyor,yuruyemiyorum.. gercekten cok acı cekiyorum bunyesel olarak.
Ama atlattim cok dukur,sonucu guzel olsun madem bu kdr eziyet cektik., esim altin yumurtlayan tawugum die dalga gecio benlee :KK66:
Hhahaha çok iyiymiş ya altın yumurtlayan tavuk :))))

herkesin hakkında hayırlısı olsun. benim transferde pazartesi ama opudan sonra hala tam anlamıyla düzelemedim :( ne olacak bilmiyorum. mavi.su sanada çok geçmiş olsun :(

Meraba kizlar oncelikle insallah allah hepimizin kalbinden geceni hayirlisiyla wersin benm ptsi opu oldu pers transfer su an yatiorum yazdiklarinizi okudum herkes ne kadrda heyecanli stresli mutlu umutlu rabbim umudumuzu kesmesin insallah hersey dilediginiz gibi olur :)

Meraba kizlar oncelikle insallah allah hepimizin kalbinden geceni hayirlisiyla wersin benm ptsi opu oldu pers transfer su an yatiorum yazdiklarinizi okudum herkes ne kadrda heyecanli stresli mutlu umutlu rabbim umudumuzu kesmesin insallah hersey dilediginiz gibi olur :)
Mrb kızlar bende okuyup takip ediyorum,çok heyecanlı bende şubat 10-11 gibi tüp bebek tedavisine başlayacagım Allah pişman ettirmesin ve tedavide olan bütün arkadaşlara rabbim yardım etsin.İnşaallah güzel haberler verirler bizlere hayırlı akşamlar kızlar

sabanur canm sen yolu yarilamisin hayirli olsun allah tamamina erdirsin hayirli haberlerinide beklioyiruz
Her bölum birbirinden zor ve adrenalin yüklü cnm.diziler gibi.aceba bi sonraki bölümde ne olacak diyorum.tedaviye ilk başlarken aceba yumurtalarım büyüyecekmi sonra aceba içleri dolu çıkacakmı sonra döllenecekmi transferde sıkımtı olacakmı ve meğer en zoruda bundan sonraki bekleyişmiş.12 gün geçmek bilmiyo.5 gün bitti 5 hafta geçti gibi geliyo.rabbim hepimize gönlümüzdekini en hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Back
X