ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Sen ne durumdasın siden? Konuldumu transfer mi bekliyosun? YAŞ konusunu çok takıntı yapmıştım yalnız olmadığıma sevindim M mavi.su gezmeye çıktı sanırım sesi çıkmıyo.
Canim benim transferim 12 sinde yapilmisti, hamileyim canim , sali gunu doktora gidecegim, yasin onemli degil canim , oyle dusunme.

Evet bekliyoruz belirtileri ben kendimi hiç hamile kalacakmış gibi hissetmiyorum.

walla bende sen ignemi kullaniyosun fitilmi
Crinone jel diye bişi kullanıyorum. Embriyo besliyomuş. Beni şişiren sanırım o. Yaw benim Anlamadığım vücudu herşekilde hazırlıyoruz bu yumurcaklar neden tutunurken zorluk yaşıyolar bunu anlıyamıyorum. Tıp bu kadar gelişmişken başka bir yöntemmi bulsak acaba

Ben Burdur'da yaşıyorum. Antalya'da tedavi gördüm. Eğer olmazsa istanbul düşünüyorum.

Benim korkum ne biliyomusun bu kadar vücuda hormon alıyoruz. Eğer sonuç vermeyip doğum yapamazsak hasta oluruz. Bu yumurta geliştirici iğneler ömrümüzü yiyiyo. Geniş Kapsamlı bi araştırma yapıcam. İğnesiz yumurta geliştiriliyormu acaba? Doktorlara kolay geliyo iğne vur demek

Ben Burdur'da yaşıyorum. Antalya'da tedavi gördüm. Eğer olmazsa istanbul düşünüyorum.
olucak ins ikimizde guzel sonuc alicaz allahin izniyle suan bir belirti yok ya bizlerde sanki yok gibi ama ben inancini geri kazandim olucak zman zman olumsuz dusunsem de olucak sennde olucak bugun kasik agrisi herzmankinden fazla oldu sesimi duydu bebislerim galba

Benim korkum ne biliyomusun bu kadar vücuda hormon alıyoruz. Eğer sonuç vermeyip doğum yapamazsak hasta oluruz. Bu yumurta geliştirici iğneler ömrümüzü yiyiyo. Geniş Kapsamlı bi araştırma yapıcam. İğnesiz yumurta geliştiriliyormu acaba? Doktorlara kolay geliyo iğne vur demek
ooo dur simdi bide bu dusunceleri sokma benm aklima allah korusun ya zaten takintili oldum bide bunu takmiyim kafaya

Back
X