Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim transferim 12 sinde yapilmisti, hamileyim canim , sali gunu doktora gidecegim, yasin onemli degil canim , oyle dusunme.
Çok sevindimmmm hadi hayırlısı kendim hamileymişim gibi sevindimmmmCanim benim transferim 12 sinde yapilmisti, hamileyim canim , sali gunu doktora gidecegim, yasin onemli degil canim , oyle dusunme.
walla bende sen ignemi kullaniyosun fitilmiEvet bekliyoruz belirtileri ben kendimi hiç hamile kalacakmış gibi hissetmiyorum.
aynen bende walla sen ignemi kullaniyosun fitilmiEvet bekliyoruz belirtileri ben kendimi hiç hamile kalacakmış gibi hissetmiyorum.
Crinone jel diye bişi kullanıyorum. Embriyo besliyomuş. Beni şişiren sanırım o. Yaw benim Anlamadığım vücudu herşekilde hazırlıyoruz bu yumurcaklar neden tutunurken zorluk yaşıyolar bunu anlıyamıyorum. Tıp bu kadar gelişmişken başka bir yöntemmi bulsak acabawalla bende sen ignemi kullaniyosun fitilmi
ben istanbul anadolu yakasiKızlar bu arada nerlerde yaşıyorsunuz?
olucak ins ikimizde guzel sonuc alicaz allahin izniyle suan bir belirti yok ya bizlerde sanki yok gibi ama ben inancini geri kazandim olucak zman zman olumsuz dusunsem de olucak sennde olucak bugun kasik agrisi herzmankinden fazla oldu sesimi duydu bebislerim galbaBen Burdur'da yaşıyorum. Antalya'da tedavi gördüm. Eğer olmazsa istanbul düşünüyorum.
ooo dur simdi bide bu dusunceleri sokma benm aklima allah korusun ya zaten takintili oldum bide bunu takmiyim kafayaBenim korkum ne biliyomusun bu kadar vücuda hormon alıyoruz. Eğer sonuç vermeyip doğum yapamazsak hasta oluruz. Bu yumurta geliştirici iğneler ömrümüzü yiyiyo. Geniş Kapsamlı bi araştırma yapıcam. İğnesiz yumurta geliştiriliyormu acaba? Doktorlara kolay geliyo iğne vur demek
Yok tak diye sölemiyom tabiki. Evham yapma allahtan hayırlısını dileyelim tabiki.ooo dur simdi bide bu dusunceleri sokma benm aklima allah korusun ya zaten takintili oldum bide bunu takmiyim kafaya
ins boyle belirtisi olmayipta hamile kalanlari duymak cok hosuma gdiyorYok tak diye sölemiyom tabiki. Evham yapma allahtan hayırlısını dileyelim tabiki.
Dimi? Bencede. Sanırım herkese göre değişiyor.ins boyle belirtisi olmayipta hamile kalanlari duymak cok hosuma gdiyor
tabiki degisiyordur ama suan beni mutlu edio umutlandiriyor kizlar hadi muhabbete gelin yaaa nerdesinizDimi? Bencede. Sanırım herkese göre değişiyor.