- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
ins boyle belirtisi olmayipta hamile kalanlari duymak cok hosuma gdiyor
Hic kanama olmadi canim bende.Siden80 icimi rahatlattin tutunma kanaman falan oldumu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins boyle belirtisi olmayipta hamile kalanlari duymak cok hosuma gdiyor
Hic kanama olmadi canim bende.Siden80 icimi rahatlattin tutunma kanaman falan oldumu peki
ayy maasallah ayy sen ne guzel konusuyosun oyle tam duymak istediklerimi soyluyosun ya maasallah kac aylik hamilesinHic kanama olmadi canim bende.
yok canm 12 gun dedi ama yarin yaptirsam mi diyorum acaba
Bana 9. Ve desteklemek için 10. Gün dedi. Bence yaptır 9. Günde.yok canm 12 gun dedi ama yarin yaptirsam mi diyorum acaba
Canim benim daha yeni belli oldu zaten, transferim 12 nusandi. 4 haftalik oluyor sanirimayy maasallah ayy sen ne guzel konusuyosun oyle tam duymak istediklerimi soyluyosun ya maasallah kac aylik hamilesin
Allah'ım bebişine kavuşmayı nasip etsin.Canim benim daha yeni belli oldu zaten, transferim 12 nusandi. 4 haftalik oluyor sanirim
Amin canim , hepimize insallah .Allah'ım bebişine kavuşmayı nasip etsin.
Ben 9. Gun yapmistim.Bana 9. Ve desteklemek için 10. Gün dedi. Bence yaptır 9. Günde.
allah razi olsun allahim hepimize nasip eder ins ben biraz heycanli anne olucam galbaIyi aksamlar. M mavi.su az da olsa bende bir kac sey söyliyim istedim. Benim ucuncu deneme de tuttu. Ilk iki denemede kanamam olmustu. Biri 7. günde, digerinde 9.cu gun. Tutmadi tabi.. Bu son denememizde sik sik ateslendigimi hatiliyorum, kasiklarimda kasilmalar oluyordu. Tabi ki bu kasilmalar kisiden kisiye göre degisir, gunde bir kac defa segirme gibi kendini belli ediyordu. Kanamam da olmamisti :) bunun disinda adet olacakmisim gibi belime agri saplaniyordu. Korkudan yerimden kimildamiyordum kanama fln baslar diyeyani senin gibi tedirginlik icinde gecirdim o 2 haftayi. Nasibinde varsa hic birsey mani olamaz zaten. Insallah hepiniz hamile kalirsiniz. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Sukurler olsun bugunumuze. Tedavisi olmayan, caresiz oldugumuz bir dert yasamiyoruz Allaha sukur. Hepimizin tek ihtiyaci olan sadece sabir. Insallah sabirli ol,sende Anne olucaksin tabi ki:) umarim bebeklerin seninledir, sirada baska dertlerin olacak seninde. Kalp atisi, ikili tarama testi vs vs. Bu arada ben ilk iki denememde Negatif olunca hic idrar testi fln yapmamdim. Direk 15 gun sonra kan testine gittim. Az daha sabret. Kendi kendine moralimi bozma. Mübarek üc aylardayiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :)
ben yarin yaptirim diyorum esimde bekle 12 gunu diyor ne yapicami bilmiyorumkiBen 9. Gun yapmistim.
ins aminAmin canim , hepimize insallah .
5. Gun embriyosu ise 12. Gun beklemeye gerek yok canim.ben yarin yaptirim diyorum esimde bekle 12 gunu diyor ne yapicami bilmiyorumki
5 gun canm dondurulmus ama 2 embriyo5. Gun embriyosu ise 12. Gun beklemeye gerek yok canim.
Benimde 2 tane 5. Gundu. Dondurulmus degil, hatta dondurulmussa 12. Gunu hic beklme derim ama sen bilirsin.5 gun canm dondurulmus ama 2 embriyo
yarin ola hayr ola dur bakalim esimi kandirabilirim ins ama korkuyorumda cesaretimde yok ama korkunun ecele faydasida yok onuda biliyorumBenimde 2 tane 5. Gundu. Dondurulmus degil, hatta dondurulmussa 12. Gunu hic beklme derim ama sen bilirsin.
iyigeceler canmİyigeceler kızlar.