ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Iyi aksamlar. M mavi.su az da olsa bende bir kac sey söyliyim istedim. Benim ucuncu deneme de tuttu. Ilk iki denemede kanamam olmustu. Biri 7. günde, digerinde 9.cu gun. Tutmadi tabi.. Bu son denememizde sik sik ateslendigimi hatiliyorum, kasiklarimda kasilmalar oluyordu. Tabi ki bu kasilmalar kisiden kisiye göre degisir, gunde bir kac defa segirme gibi kendini belli ediyordu. Kanamam da olmamisti :) bunun disinda adet olacakmisim gibi belime agri saplaniyordu. Korkudan yerimden kimildamiyordum kanama fln baslar diye :( yani senin gibi tedirginlik icinde gecirdim o 2 haftayi. Nasibinde varsa hic birsey mani olamaz zaten. Insallah hepiniz hamile kalirsiniz. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Sukurler olsun bugunumuze. Tedavisi olmayan, caresiz oldugumuz bir dert yasamiyoruz Allaha sukur. Hepimizin tek ihtiyaci olan sadece sabir. Insallah sabirli ol,sende Anne olucaksin tabi ki:) umarim bebeklerin seninledir, sirada baska dertlerin olacak seninde. Kalp atisi, ikili tarama testi vs vs. Bu arada ben ilk iki denememde Negatif olunca hic idrar testi fln yapmamdim. Direk 15 gun sonra kan testine gittim. Az daha sabret. Kendi kendine moralimi bozma. Mübarek üc aylardayiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :)

canm
Iyi aksamlar. M mavi.su az da olsa bende bir kac sey söyliyim istedim. Benim ucuncu deneme de tuttu. Ilk iki denemede kanamam olmustu. Biri 7. günde, digerinde 9.cu gun. Tutmadi tabi.. Bu son denememizde sik sik ateslendigimi hatiliyorum, kasiklarimda kasilmalar oluyordu. Tabi ki bu kasilmalar kisiden kisiye göre degisir, gunde bir kac defa segirme gibi kendini belli ediyordu. Kanamam da olmamisti :) bunun disinda adet olacakmisim gibi belime agri saplaniyordu. Korkudan yerimden kimildamiyordum kanama fln baslar diye :KK43: yani senin gibi tedirginlik icinde gecirdim o 2 haftayi. Nasibinde varsa hic birsey mani olamaz zaten. Insallah hepiniz hamile kalirsiniz. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Sukurler olsun bugunumuze. Tedavisi olmayan, caresiz oldugumuz bir dert yasamiyoruz Allaha sukur. Hepimizin tek ihtiyaci olan sadece sabir. Insallah sabirli ol,sende Anne olucaksin tabi ki:) umarim bebeklerin seninledir, sirada baska dertlerin olacak seninde. Kalp atisi, ikili tarama testi vs vs. Bu arada ben ilk iki denememde Negatif olunca hic idrar testi fln yapmamdim. Direk 15 gun sonra kan testine gittim. Az daha sabret. Kendi kendine moralimi bozma. Mübarek üc aylardayiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :)
allah razi olsun allahim hepimize nasip eder ins ben biraz heycanli anne olucam galba

Back
X