Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun 6. Gune gore cok iyi cikmis, hamilesinkızlar transferden sonra 6. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. 25,6 çıktı ama doktor yorum yapmadı ne demek bu şimdi?
İNANMIYORUMMMMMMMM ay çok mutlu oldum ama doktor ctesi tekrar gel test yaptır ona göre konuşayım dedi.Hayirli olsun 6. Gune gore cok iyi cikmis, hamilesin![]()
Ctesi 9. Gun oluyo sanirim, hadi hayirlisi olsun canim.İNANMIYORUMMMMMMMM ay çok mutlu oldum ama doktor ctesi tekrar gel test yaptır ona göre konuşayım dedi.
evet 9. gün oluyo. inşallah allahım nasip eder hepimize..Ctesi 9. Gun oluyo sanirim, hadi hayirlisi olsun canim.
Cnm tebrik ederim☺hayrli olsun.saglkla kucagina almakda nasio olsn.5.gun embriyosumuydu senn?kızlar transferden sonra 6. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. 25,6 çıktı ama doktor yorum yapmadı ne demek bu şimdi?
Yok 35 gün beklettiler dondurulmuştu. Çok tşk ederim.Cnm tebrik ederim☺hayrli olsun.saglkla kucagina almakda nasio olsn.5.gun embriyosumuydu senn?
canım değerin 6. güne göre çok iyi maşallah. rabbim Daim etsin. tam gününde mutlaka yine yap..iyi hayırlı haberlerini bekliyoruz.kızlar transferden sonra 6. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. 25,6 çıktı ama doktor yorum yapmadı ne demek bu şimdi?
Âmin inşallah hepimizin.ametist80 3.gün embriyosunda 7.gün 17.6çıkmıştı hamilesin canım bundan sonra yükselecek inşallah tek mi çift mi transfer bir de dondurulmuş embriyo da kaçıncı gün donduruldugu biliniyor aslında hayırlısı olsun canım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin...
İnşallah canım Cumartesi tekrarlıcam testicanım değerin 6. güne göre çok iyi maşallah. rabbim Daim etsin. tam gününde mutlaka yine yap..iyi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Âmin inşallah hepimizin.
5. Gün donduruldu sanırım. Tek konulduametist80 3.gün embriyosunda 7.gün 17.6çıkmıştı hamilesin canım bundan sonra yükselecek inşallah tek mi çift mi transfer bir de dondurulmuş embriyo da kaçıncı gün donduruldugu biliniyor aslında hayırlısı olsun canım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin...
Tebrik ederim canım. Bence de hamişsin.. Allah gönlüne göre versin inşallah5. Gün donduruldu sanırım. Tek konuldu
Cnm benm cok tesekkurler..insallah☺banada nasip olur buraya hamileyim diye yazmak ve tabiki saglikla kucagima almak..hepimizin yuzun gulsun insallah...
Çok teşekkürler çok sağolunTebrik ederim canım. Bence de hamişsin.. Allah gönlüne göre versin inşallah
İnşallahhhCnm benm cok tesekkurler..insallah☺banada nasip olur buraya hamileyim diye yazmak ve tabiki saglikla kucagima almak..hepimizin yuzun gulsun insallah...