ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

süper, ben de incir kanatıp içtim tedavi başlamadan önce, şimdi ne yapayım diye düşünüyordum. tamamdır. Allah razı olsun, sende medicana da yaptıranlardansın sanırım. memnunsum dimi?
Bende incir kaynatip ictim yumurta toplamaya islemine kadar. Bence devam et. Avokado yemistim birde...

Herkese Günaydın. mutlu birgün olması dileğiyle...
ben nezle oldum kızlar tabi migde bulantısi devam... ama herseye rağmen mutluyum çok şükür.. herkese sabırlı olmasını diliyorum..Sevgiler.

merhaba kızlar, şimdi doktord çıktım. tedavinin 7.günü dündü. bugün kontrolde 9mm olmuş üç yumurta da. şimdi e2 tahlili yaptılar sonucu bekliyorum. duruma göre ya il artacak ya da tedavi son sanırım, çok moralim bozuldu. yine olmayacak galiba

Gökçe canım hakkında hayırlısı olsun gÜzel haberler alırız inşallah...adaşız bu arada bende gökçe yim :) geç olsun güç olmasın tatlım inşallah..yaş kaç bu arada

Kizlar sonucu almadan once ne gbi belirtiler yasadiniz biraz bilgi verirmisnz?
Akintida artış olmuştu. Yerimden kalkarken kasiklara bıçak saplanmış gibi anlık ağrı olmuştu. Bu arada ben transferin 9. Günü dayanamayıp kan testi yaptırarak öğrenmiştim. Idrarda henüz görünmüyordu. Benden böyle hayırlı haberlerini bekliyoruz.

E elifemre insallah cnm ii haber vereblrm...9.gun idrar negatif kan pozitf cikti ozaman sende..ben az once evde kalan 1 tane test vardi onu yaptm sonucu bile bile tabiki negtf.bugun 8.gunm bide....ama uzulmedim..hatta daha ii oldu smdi yapmam daha sonra yapiip negatf sonc gorsem ozaman daha cok uzulrdun..9.gun degerini hatrliomsn?

Kızlar..bebiş Alışverişlerimiz başladı Her iki taraftan ilk torun olunca alışverişler daha keyifli oluyor. Para harcatmıyor sağolsunlar. Yarın bebek arabamızla park yatağımızı aldıracağım.

valiente evet canım idrarda cikmamisti. Ilk bhcg degerim 67 idi tabi 9. Gunde iki gün arayla ikiye katlayarak devam etti. Inan bekleyiş hiç bitmiyor. Aynı heyecanı inşallah sende yaşarsın. Benim ikili tarama biraz sıkıntılı çıktı. 12 gün bekledik yurt dışına kan gönderdik şükür sonuç iyi geldi. Şimdi cuma günü rahim ağzına dikiş atilacak. Rahmin yapısal bir bozukluğu ile alakalı. Daha önceki gebeliğimde de yapılmıştı. Narkozla yani genel anestezi ile olacak. Bekleyiş hiç bitmedi. Bunu da bir atlatirsak bakalım neler yaşayacağız. Allahım sağlıklı kavusmalar kısmet etsin hepimize

Aa biliorm o testi cnm bugun arkadasmda arastrdii..cok sevndm.ii cikmasina..dikis atilma sebebi rahim perdesimi? Kalp gibi oluo rahim..bende perde var doktor hamilw kalrsan dikis atarz demisti.acaba ayni seymi merak ettm..

canm sen faruk hocanin hastasiydun dimi uzulme hayirlisi olsun cnm

canm sen faruk hocanin hastasiydun dimi uzulme hayirlisi olsun cnm
evet faruk hocanın hastasıyım. şimdi 3 günlüğüne ilaca ara verdi. cumartesi görelim dedi. dinlensinler biraz dedi. e2 de çok yüksek çıkmadı. iyi mi kötü mü bilemiyorum valla artık. sanada bol şanslar. İnşallah hayırlısıyla tutunur bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…