ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar bisey sorucam size ben bu aralar soylemesi ayip cok fena gobek salataya takmis durumdayim sanki baska birsey canm yemek istemio hep gobek havuclu salata yemek istiyorum acaba bir zarari olurmu kafama takildi gerce arastirdim zarari yok dio ama ne bilim sormak istedim
Ben de ilk iki ay paso marul yemiştim. İçine yarım dilim ekmek doğrayıp sızma yağı bol döküyordum. Kabızlığıma da çok iyi gelmişti.

Kızlar. Bugün dr a gittik. Tahmini doğum 7-10 ekim arası dedi. Bebişimizin boyu 23.5 cm kilosu 356 gr. Olmuş. O kadar hareketliydi ki anlatamam. Çok hareketli olacak bu dedi. Bu haftadan itibaren hissedersin dedi hareketlerini. Raporumu da aldım 20 gün. 20 gün sonra da kendi tüp dr uma gidicez.ayrıntılı ultrason için. 1 haziranda da tetanoz aşım var.

Kızlar. Bugün dr a gittik. Tahmini doğum 7-10 ekim arası dedi. Bebişimizin boyu 23.5 cm kilosu 356 gr. Olmuş. O kadar hareketliydi ki anlatamam. Çok hareketli olacak bu dedi. Bu haftadan itibaren hissedersin dedi hareketlerini. Raporumu da aldım 20 gün. 20 gün sonra da kendi tüp dr uma gidicez.ayrıntılı ultrason için. 1 haziranda da tetanoz aşım var.
Canım hareketlerini hissettiğin zamn çok farklı oluyormuş o günleri de görürüz inşallah ya . Çok heyecanlandım ben ya

Masallah maşallah büyüyor canım. Allah tamamına erdirsin. terazi burcu olacak desene. kız ise artık yandin sus lu puslu :)

Benim bulantilarim 10. haftada azaldi ya da tamamen bitmisti ( tam hatirlamiyorum ama) senin ikiz miydi? Ben cok fazla cektim bulantilardan.agir gecmisti.
benim tek canım. ama ben herşeyden nefret ettim. töbe yarabbim ekmeği bile cigniyorum ama yatamiorum çok zor. inşallah benimki de geçer canım çok sağol

Günaydın kizlar :) çatlak kremi ya da olusmasin diye kullandifiniz bişey varmii ? Buarada hareketlerini 1 haftadir hissediyrm benn benimle ayni olanlar hisseiyomuu :nazar::anneadayı:

Hayirli olsun darisi bizlerin basina insallah :)

Siden80 Siden80 canm rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi basima ins bu arada kizlar ben evde dolasiyorum kendi ihtiyacimi kendim goruyorum ins bir sorun olmaz dimi bazi arkadaslar ise bile gidio benm bu kadar evde dolasmam sorun olmaz umarim is falan yapmiyorum tabii

Siden80 Siden80 canm rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi basima ins bu arada kizlar ben evde dolasiyorum kendi ihtiyacimi kendim goruyorum ins bir sorun olmaz dimi bazi arkadaslar ise bile gidio benm bu kadar evde dolasmam sorun olmaz umarim is falan yapmiyorum tabii
Sakin ha.. Gecen sefer yapmistin, bu sefer akilli ol yapma ;) hakkinda hayirlisi olsun insallah :)

canım ben transferden sonra her türlü işimi kendim gördüm .ağır kaldırmadıktan sonra bir problem olmaz.ben yemeğimi bile yapmıştım :)

arkadaşlar ecopirin i hala kullanan varmı.tüp bebek doktorum bana 32.hhaftaya kadar kullanacaksın demişti.dün gitmiş olduğum doktor kullanmanın bbir anlamı yok dedi .ne yapacağıma karar veremedim

Back
X