ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar neredesiniz bugun ya kimse yokmu bisey daha sorucam benim ilk denemem de goguslerim acayip aciodu dokunamiyodum yine ayni ilaclari kullaniodum ama simdi goguslerim hic acimio sizlamiyo agrimio her seferinde ayni olucak die bisey yok dimi ??

Canım bende de hiçbirşey yoktu belirti olarak moralini bozma hepsinde aynı olacak diye bişey yok benimki 3.gün embriyosuydu birde..transferin 6.günü idrar testinde silik çizgi 7.günü kanda bhcg 17çıkmıştı.ikiz olduğu için muhtemelen..sen bana uyma ;) ilk iki gün yattım üçüncü gün araba kullanıp yegenime gittim 15 silik mesafeye Allah a tevekkul oldum zor beklemek sabırsızlıkla biliyorum ama ne olacaksa olsun dedim kuzum inşallah hayırlısı olsun hakkında...

Canım bende de hiçbirşey yoktu belirti olarak moralini bozma hepsinde aynı olacak diye bişey yok benimki 3.gün embriyosuydu birde..transferin 6.günü idrar testinde silik çizgi 7.günü kanda bhcg 17çıkmıştı.ikiz olduğu için muhtemelen..sen bana uyma :KK66: ilk iki gün yattım üçüncü gün araba kullanıp yegenime gittim 15 silik mesafeye Allah a tevekkul oldum zor beklemek sabırsızlıkla biliyorum ama ne olacaksa olsun dedim kuzum inşallah hayırlısı olsun hakkında...
allahima sigindim ne eglerse mevlam guzel egler rabbimin dedigi olucak elbet amma insan duramioki ya hep bisey arama hissetme pesinde sinir oluyorum kendime oysa transferden once diodumki arastirmicam belirti aramicam off yarin bennde 3 gunum bende cikmayi planliyorum yakin biyerlere yanlis yapmam ins

dionisya dionisya hic mi belirti olmadi ya sende
Canim ben senin yerine olsam test gününe kadar asla kalkmam. üst üste transfer oldun rahmin bebeği ya tutmuyor yada embriyolar sıkıntılı .. sende bunu yatarak kolay hale getir derim. herkes 3 günden sonra gezdi diye sende gezmeyi düşünme. insan bünyesi hep aynı değil. Kimi ziplar düşmez kimi hapsurur düşer. lütfen az sabırlı ol belirti arama bendede hiç yoktu. 6 günün kalmış tv izle kitap oku ama benim tavsiyem yat

Canim ben senin yerine olsam test gününe kadar asla kalkmam. üst üste transfer oldun rahmin bebeği ya tutmuyor yada embriyolar sıkıntılı .. sende bunu yatarak kolay hale getir derim. herkes 3 günden sonra gezdi diye sende gezmeyi düşünme. insan bünyesi hep aynı değil. Kimi ziplar düşmez kimi hapsurur düşer. lütfen az sabırlı ol belirti arama bendede hiç yoktu. 6 günün kalmış tv izle kitap oku ama benim tavsiyem yat
hayir canm oyle birsey yok ne rahimde problemim var cok sukur ne de embriyolarimda hersey allahtan cok sukurki bende ve embriyolarimda doktorum ve embriyolog hic sikintili sorunlu bisey kimse demedi suana kadar

kızlar slm. bi kaç gündür bulantı ve başdönmem var. hayattan zevk alamamaya başladım :( çubuk krakerde fayda etmiyo. siz nasıl geçirdiniz bu günleri ya?

kizlar bugun yeni tedavi icin on gorusmeye gittim.2 tane negatif oldugundan histeroskopi ve karyotip analizi istedk doktor..bunlari yaptran varmi aramzda?

Walla yazmim diyorum ama bazıları bana kızacak belki ... Kızlar belirti aramak yerine şu transfer sonrasını gidişatına bıraksanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz gerçekten. Mide bulantısı geçirenler de kıymetini iyi bilsin.. Bizim yerimizde olmak isteyen çok kadın var. Nasılsa geçecek. Şikayet edip de bebişleri küstürmeyin.. Bulantılarınızı sevin diyorum.. Ben de sürekli bulantı halinde bir şey yiyemedim ve istifralarla geçti kaç ayım. Her seferinde aynaya bakıp göbüşümü ovalayıp güldüm gözümden yaşlar akıta akıta. Çok takılmayın böyle şeylere artık. Zaman geçtikçe bebekle ilgili o kadar çok endişe yaşayacaksınız ki... Bulantı belirti faso fiso ...

Walla yazmim diyorum ama bazıları bana kızacak belki ... Kızlar belirti aramak yerine şu transfer sonrasını gidişatına bıraksanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz gerçekten. Mide bulantısı geçirenler de kıymetini iyi bilsin.. Bizim yerimizde olmak isteyen çok kadın var. Nasılsa geçecek. Şikayet edip de bebişleri küstürmeyin.. Bulantılarınızı sevin diyorum.. Ben de sürekli bulantı halinde bir şey yiyemedim ve istifralarla geçti kaç ayım. Her seferinde aynaya bakıp göbüşümü ovalayıp güldüm gözümden yaşlar akıta akıta. Çok takılmayın böyle şeylere artık. Zaman geçtikçe bebekle ilgili o kadar çok endişe yaşayacaksınız ki... Bulantı belirti faso fiso ...
Kesknlikle haklisin cnm..keske diorm olsada midem bulansa hep☺:))

kizlar bugun yeni tedavi icin on gorusmeye gittim.2 tane negatif oldugundan histeroskopi ve karyotip analizi istedk doktor..bunlari yaptran varmi aramzda?
Evet histeroskopi lokal anestezi ile yapılıyor uyanık oluyorsun sadece rahim içine bi sıvı sıkılıyor ve uyusup oylr yapılıyor hiç korkma. karyotip xaten kromozom testi. eşinden ve senden kan alınıp yapiliyo 1 ay da çıkıyo ben kişi başı 300 liraya istanbulda yaptırdım. hepsi kolay sabret inşallah hersey yolunda gider

Evet histeroskopi lokal anestezi ile yapılıyor uyanık oluyorsun sadece rahim içine bi sıvı sıkılıyor ve uyusup oylr yapılıyor hiç korkma. karyotip xaten kromozom testi. eşinden ve senden kan alınıp yapiliyo 1 ay da çıkıyo ben kişi başı 300 liraya istanbulda yaptırdım. hepsi kolay sabret inşallah hersey yolunda gider
Saol cnm tesekkuredrrm..sanrm bu kromozom testi unive.hastanesinde yapilioms ama 2.3 dusuk yaoms olmak gerekiomus biliomsn cnm???

Ya başka ne Endişe yaşayacağız korkutma beni

Back
X