ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım ben transferden sonra her türlü işimi kendim gördüm .ağır kaldırmadıktan sonra bir problem olmaz.ben yemeğimi bile yapmıştım :)
dimi yok oyle is yada agir bisey yapmiyorum cogu zman uzaniyorum ama hani yemek hazirliyorum yiyorum topluyorum yatiyorum kalkiyorum yani ama bunlari yaparken de acaba yanlismi yapiyorum da diyorum kendi kendime allaha emanet olsunlar ins tutunur bebislerim

dimi yok oyle is yada agir bisey yapmiyorum cogu zman uzaniyorum ama hani yemek hazirliyorum yiyorum topluyorum yatiyorum kalkiyorum yani ama bunlari yaparken de acaba yanlismi yapiyorum da diyorum kendi kendime allaha emanet olsunlar ins tutunur bebislerim
canım yüce rabbimin izniyle inşallah bebişlerin sana tutunur.çok kendini dinleme.kendini yormayacak şekilde yemeğini yapabilirsin sorun olmaz canım.

Siden80 Siden80 canm rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi basima ins bu arada kizlar ben evde dolasiyorum kendi ihtiyacimi kendim goruyorum ins bir sorun olmaz dimi bazi arkadaslar ise bile gidio benm bu kadar evde dolasmam sorun olmaz umarim is falan yapmiyorum tabii
Allah sanada bu denemende nasip etsin inşallah,cnm kendini hiç kasma. Surekli yatmanın bir faydası yok zaten. Kendini yormadan her işini gör.hiç sorun olmaz.

yani karnimi doyuruyorum yatiyorum wc ye gdiyorum hapimi iciyorum yine yatiyorum kimse yok suan yanimda bu kadardan bisey olurmu ki ya
Hah iste bunu yapmalisin. Dogru yoldan sasma kardesim. En güzeldi bu. Sonrasinda icinde rahat olsun, vicdaninda. Iyi haberlerini bekliyorum bende. Insallah bu sefer olacak. :)

M mavi.su Canım hayırlısı olsun hakkında doğru yoldasın yukarıya filan uzanmaya karnını doyur wc ye git uzan kafana göre takıl ;)

Kızlar bi kaç damla kan geldi çok korktum ağrımda var acile gitmelimiyim? Pruloton iğnede vuruluyorum ama.

canım aynısı bendede olmuştu.doktor bey progestan tablet verdi günde üçkere kullanıyorum .beş günde bir proluton iğne oluyorum.
Ne yapmalıyım bilemedim? Ben iğneyi haftada bir vurunuyorum. Crinone jel verdi onu kullanıyorum. Düşük tehlikesi mi bu?

Sanki biri rahmine Bıçak sokup çıkarıyo. Evdede yalnızım acaba acile gitsemmi hemen ama acildeki doktorlar ne yapabilir ki?

Çok şükür bi problem yok. Ultrasonla bakıttım. Kese duruyo yerinde. Ama varya ömrümden ömür gitti anlatamam size.

Back
X