ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

ametist80 ametist80 bebeğin gelişimi nasıl, 2li 3lü testler, ayrıntılı ultrason, bebekte genetik rahatsızlık var mı yok mu, sağlıklı doğacak mı, o kadar şey var ki.. Ve bu saydıklarım her şeyden çok önemli inan.

dionisya dionisya hic mi belirti olmadi ya sende

Yok canım olmadı...5.gün sarımsak turşusu istemişti canım tek belirti oydu :) testten sonrada arada adet sancısı gibi ağrı oluyordu..

Canim ben senin yerine olsam test gününe kadar asla kalkmam. üst üste transfer oldun rahmin bebeği ya tutmuyor yada embriyolar sıkıntılı .. sende bunu yatarak kolay hale getir derim. herkes 3 günden sonra gezdi diye sende gezmeyi düşünme. insan bünyesi hep aynı değil. Kimi ziplar düşmez kimi hapsurur düşer. lütfen az sabırlı ol belirti arama bendede hiç yoktu. 6 günün kalmış tv izle kitap oku ama benim tavsiyem yat

Tabi her bünye aynı değil..haklısın canım bende hoplamadim ziplamadim tabi ki..ama ne olursa olsun verecek Allah unutmamak lazım tabi tedbirler önemli..

kizlar bugun yeni tedavi icin on gorusmeye gittim.2 tane negatif oldugundan histeroskopi ve karyotip analizi istedk doktor..bunlari yaptran varmi aramzda?

Canım ben bunları bilmiyorum ama genetik test yaptırmanı tavsiye ederim kan pihtilasmasi ve kromozom kontrolü için .sana bir mesaj atmıştım bi doktor tavsiye etmiştim tercih tabi senin ama bu adama yurtdışından bile gelen var bi araştırma yap istersen biraz çok bilmiş ve verdiği ödevleri yapmayana aksi bir doktor...15 yıl çocuğu olmamış akrabamiz vardı tüp bebek tutmamış 2 sefer kan pihtilasmasi olduğuna bakmamış kimse bu adam buldu kendiliğinden oldu tedavisiz..benim yeğen de aynı şekilde gelinimizin rahmin üzerinde 10cm miyom varmıs hamile kaldı 3 kere ama hep düşüyordu 7sene gitmediği doktor aşılama tüp bebek denediler olmadı.kimse farketmemiş bunu hep rahim içi yumurtalik incelemisler ilk muayenesinde buldu k apali ameliyat ile aldı 3 ay sonra gelinimiz hamile kaldı..yeğenim 4yasinda şimdi :) kayseri ye yakın mısınız bilmiyorum zeki yılmaz kadın doğum uzmanı erciyes kartal hastanesi kayseri bir bak derim tabi ki tercih senin benim ki öneri...

Yok canım olmadı...5.gün sarımsak turşusu istemişti canım tek belirti oydu :) testten sonrada arada adet sancısı gibi ağrı oluyordu..

Tabi her bünye aynı değil..haklısın canım bende hoplamadim ziplamadim tabi ki..ama ne olursa olsun verecek Allah unutmamak lazım tabi tedbirler önemli..

Canım ben bunları bilmiyorum ama genetik test yaptırmanı tavsiye ederim kan pihtilasmasi ve kromozom kontrolü için .sana bir mesaj atmıştım bi doktor tavsiye etmiştim tercih tabi senin ama bu adama yurtdışından bile gelen var bi araştırma yap istersen biraz çok bilmiş ve verdiği ödevleri yapmayana aksi bir doktor...15 yıl çocuğu olmamış akrabamiz vardı tüp bebek tutmamış 2 sefer kan pihtilasmasi olduğuna bakmamış kimse bu adam buldu kendiliğinden oldu tedavisiz..benim yeğen de aynı şekilde gelinimizin rahmin üzerinde 10cm miyom varmıs hamile kaldı 3 kere ama hep düşüyordu 7sene gitmediği doktor aşılama tüp bebek denediler olmadı.kimse farketmemiş bunu hep rahim içi yumurtalik incelemisler ilk muayenesinde buldu k apali ameliyat ile aldı 3 ay sonra gelinimiz hamile kaldı..yeğenim 4yasinda şimdi :) kayseri ye yakın mısınız bilmiyorum zeki yılmaz kadın doğum uzmanı erciyes kartal hastanesi kayseri bir bak derim tabi ki tercih senin benim ki öneri...
Cnm benm.cok cok tesejkur ederm ama kayseri cok zor artk...daha dogrusu sehir disi cok zor gorunuo..suan zaten adana acibadem de tedavi gorcem insallah...orasida iyi bi hastane bakalm artik ne olacak...

Cnm benm.cok cok tesejkur ederm ama kayseri cok zor artk...daha dogrusu sehir disi cok zor gorunuo..suan zaten adana acibadem de tedavi gorcem insallah...orasida iyi bi hastane bakalm artik ne olacak...

Tabi kuzum benim ki öneri hakkında hayırlısı olsun gÜzel haberler alırız inşallah orası vesile olsun sana...

ametist80 ametist80 bebeğin gelişimi nasıl, 2li 3lü testler, ayrıntılı ultrason, bebekte genetik rahatsızlık var mı yok mu, sağlıklı doğacak mı, o kadar şey var ki.. Ve bu saydıklarım her şeyden çok önemli inan.
anladım canım. sırasıyla hepsini yaşayacağız yani. allah yardımcımız olsun inşallah problem çıkmaz.

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar . Gerçekten çok zor bir süreç .hepimiz bir Endişe içerisindeyiz .ama Herşeyden önce iyi düşünmemiz gerekiyor. Yüce Rabbim ne isterse o olur boşu boşuna kendimize stres yapmayalım . Bebeklerimiz üzülmesinler

Slm, ocak ayında tüp bebek denedik ilk defa. Tutmuştu, adetime yakın girdiğim şeker çikolata krizine girmemiştim. 7 haftalik iken kalbi durmuş. Şimdi aşılama yaptırdık inşallah bu tutar ve saglikla doğar. :anneadayı:

Kızlar resmi bugün aldım. 6.5 haftalık resimde sağda bir yüz göüyorum. Sizde görüyormusunuz yoksa ben Kafayı mı yiyom?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 89
23 nisandı dimi seninde. Aynı gün mü doğum yapıcaz Allah nasip ederse?
22 nisan canım Yüce rabbim nasip ederse ikizlrim olucak. ilk kalp atışlarını duyunca sevinçten gözlerimden yaş gelmişti benim.sen yazmışsın mide bulantılarım oluyor diye bunlar çok normal şeyler.sonuçta gebelik sürecindeyiz.

korkma korkma canım benimkiler de o kadar di bak şimdi hallerine :) ametist80 ametist80 Maşallah deyin kızlar benim duru&doğa kizceler 15+5 halleri :)

Eklentiler

• IMG-20150515-WA0007.webp
    IMG-20150515-WA0007.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20150515-WA0009.webp
    IMG-20150515-WA0009.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 70
Back
X