- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
Masallah cift embriyomu transfer edilmisti , degerin cok guzel artmis.kizlar bugun 12 gunum ve test yaptim 477,05
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cift embriyomu transfer edilmisti , degerin cok guzel artmis.kizlar bugun 12 gunum ve test yaptim 477,05
evet cnm cift embriyoMasallah cift embriyomu transfer edilmisti , degerin cok guzel artmis.
Canım tebrik ederim çok sevindimmmmkizlar bugun 12 gunum ve test yaptim 477,05
Masallah canım. Allah tamamına erdirsin. ne zaman muayeneye gideceksinevet cnm cift embriyo
Canım seninkilerde ikiz olmasınkizlar bugun 12 gunum ve test yaptim 477,05
Canım benim 10. Gün 263 12. Gün 577 idi.Allah nasip ederse ikizlerim olucakevet bugun 9 gunim dayanamadim kan testi yaptim soka girdim cunki cok kasik agrim var adet olucam saniyodum sonucu bir aldimn89,98 soka girdim rabbimntumnisteyenlere nasip etsin allahim tamamina erdirsin ins inanamiyorum hala
ayy maasallh kac ayliksin peki bende de umit varmi acaba ikiz olma ihtimaliCanım benim 10. Gün 263 12. Gün 577 idi.Allah nasip ederse ikizlerim olucak
12 haziran dedi ve gulerek maasallah rekora dogru gdiyosun dedi ne demek istegini sabredip gorucez bakalim 12 hazirandaMasallah canım. Allah tamamına erdirsin. ne zaman muayeneye gideceksin
canm bu msj inan simdi gordum gecmis olsun canm bebislerdde iyimis cok skur allaha emanet olun canm bu kasilmalar nasil bir kasilma acaba agri sanci gibimi kac ayliksin ayy hasta hasta biraz fazla soru sordum ama benmde okuyunca boyle endiselerim artiyo rabbbim acil sifa versin sag salim evinize donun insArkadaşlar şuan hastanede yatıyorum sabah 6.5 gibi kanamam oldu . Kasılmalarım var. Çok şükür bebeklerimin kalp atışları iyi. Bu gece hastanede kalacağım. Kasılmalarım için serum takıldı. Gerçekten çok zor bir süreç . Mide bulantılarım arttı yemek yiyemiyorum .yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
kizlar 12 haziranda ben keseyi ve kalp atislarinimi dinlicem allah izin verirse ne icin gidicemi bile bilmiyorum tam
12 haziranMasallah canım. Allah tamamına erdirsin. ne zaman muayeneye gideceksin
Canım benim muhtemelen keseyi görmek için cagirmistir son adetine göre kaçıncı hafta oluyor eğer 6 ya da 7. Hafta ise kalp atışını da duyabilirsiniz..ikiz olabilir hayırlısı ile inşallah çok güzel artmış değerin kuzum Allah bağışlasın
çok güzel canım. benimde 6 haziranda randevum var faruk beyde.. aynı gün olsaydı tanıştırdık :) . sendede 12 haziranda güzel sonuçlar bekliyorum inşallah12 haziran
walla ya yine tanisalom cnm illa hastanede tanismamiz sart deil bu arada sen ne kadarlik oldunçok güzel canım. benimde 6 haziranda randevum var faruk beyde.. aynı gün olsaydı tanıştırdık :) . sendede 12 haziranda güzel sonuçlar bekliyorum inşallah
amin canm yok daha yarin tam 4 hafta oluyoruzCanım benim muhtemelen keseyi görmek için cagirmistir son adetine göre kaçıncı hafta oluyor eğer 6 ya da 7. Hafta ise kalp atışını da duyabilirsiniz..ikiz olabilir hayırlısı ile inşallah çok güzel artmış değerin kuzum Allah bağışlasın
ama 12 sinine kadar allah izin verirse 6 haftalik olucam ozman belki kalp sesini duyabilirmiyimamin canm yok daha yarin tam 4 hafta oluyoruz