ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Arkadaşlar şuan hastanede yatıyorum sabah 6.5 gibi kanamam oldu . Kasılmalarım var. Çok şükür bebeklerimin kalp atışları iyi. Bu gece hastanede kalacağım. Kasılmalarım için serum takıldı. Gerçekten çok zor bir süreç . Mide bulantılarım arttı yemek yiyemiyorum .yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

evet bugun 9 gunim dayanamadim kan testi yaptim soka girdim cunki cok kasik agrim var adet olucam saniyodum sonucu bir aldimn89,98 soka girdim rabbimntumnisteyenlere nasip etsin allahim tamamina erdirsin ins inanamiyorum hala
Canım benim 10. Gün 263 12. Gün 577 idi.Allah nasip ederse ikizlerim olucak

Arkadaşlar şuan hastanede yatıyorum sabah 6.5 gibi kanamam oldu . Kasılmalarım var. Çok şükür bebeklerimin kalp atışları iyi. Bu gece hastanede kalacağım. Kasılmalarım için serum takıldı. Gerçekten çok zor bir süreç . Mide bulantılarım arttı yemek yiyemiyorum .yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canm bu msj inan simdi gordum gecmis olsun canm bebislerdde iyimis cok skur allaha emanet olun canm bu kasilmalar nasil bir kasilma acaba agri sanci gibimi kac ayliksin ayy hasta hasta biraz fazla soru sordum ama benmde okuyunca boyle endiselerim artiyo rabbbim acil sifa versin sag salim evinize donun ins

kizlar 12 haziranda ben keseyi ve kalp atislarinimi dinlicem allah izin verirse ne icin gidicemi bile bilmiyorum tam

Canım benim muhtemelen keseyi görmek için cagirmistir son adetine göre kaçıncı hafta oluyor eğer 6 ya da 7. Hafta ise kalp atışını da duyabilirsiniz..ikiz olabilir hayırlısı ile inşallah çok güzel artmış değerin kuzum Allah bağışlasın

Canım benim muhtemelen keseyi görmek için cagirmistir son adetine göre kaçıncı hafta oluyor eğer 6 ya da 7. Hafta ise kalp atışını da duyabilirsiniz..ikiz olabilir hayırlısı ile inşallah çok güzel artmış değerin kuzum Allah bağışlasın
amin canm yok daha yarin tam 4 hafta oluyoruz

Back
X