ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İnşaLlah canım ya .bende yeni kullanmaya başladım günde bir tane oluyorum. İğne çok yakıyor . Doğuma kadar da kullanacakmışım yüce Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil .
Canım ne iğnesiymiş o?

Bende coraspirin kullaniyordum ama yeterli gelmedi, o yuzden doktor ignesi baslatti. Hem daha cabuk kana karisiyor. Kan pihtilasmasi herkeste olmaz zaten (olmamasi daha iyi bence ).
Anladım gerçi doktor değiştirdik hamile kalınca doktorum benim görevim bitti dedi belki yeni doktorum verir. Cinsiyet ne zaman öğreniliyor biliyomusunuz?

Kizlar nerelerdesiniz?hickimse yazmiyor artik..saat 3de histeroskopi olucam cok korkuorum:(insallah bi sorun cikmaz :(

Kizlar nerelerdesiniz?hickimse yazmiyor artik..saat 3de histeroskopi olucam cok korkuorum:KK43:insallah bi sorun cikmaz :KK43:

İnşallahi yi geçer canım ben arada bakıyorum buradayım..hakkında hayırlısı olsun canım transfer ne zaman 'olacak

İnşallahi yi geçer canım ben arada bakıyorum buradayım..hakkında hayırlısı olsun canım transfer ne zaman 'olacak
Ayy cnm ya iyiki varsin valla☺iste bugun histeroskopiye bagli insallah bisi cikmazsa cizik aticak yani isaretleme sanrm..temmuz sonu adetimlede tedavi baslocak insallah..

Cnm oldum histeroskopiyi eve gidiorm smdi cok sukur temiz cikti ..septum vardr az miktarda onu duzeltmis...adet olimca 2 gunu gel dedi hayrlisi olsn artk hakkmda...ikizler nasil cnm?kacnci haftandasn

Canım hayırla olsun inşallah çok şükür iyiler kuzum oynamaya başladı kızlar Allah inşallah sana da tattirsin çok değişik bir duygu haftaya kontrol var bu mübarek günlerde Rabbim nasip etsin dualarim seninle haberdar et yaz buraya :KK15:

Canım hayırla olsun inşallah çok şükür iyiler kuzum oynamaya başladı kızlar Allah inşallah sana da tattirsin çok değişik bir duygu haftaya kontrol var bu mübarek günlerde Rabbim nasip etsin dualarim seninle haberdar et yaz buraya :KK15:
Saol cnm cok tesekkur ederim..massalah saglkla kucagina almayi nasio etsin rabbim..haber ederim cnm cok saol destegin icin:)

Dcu geçmiş olsun benimde 2006 da derin bir septum vardı ilk ameliyatim 3 , 5 saatlik Laparoskopi iki ay sonra da histereskopi olmuştum ve 2 ay sonrasında kendiliğinden hamile kaldım inşallah seninde herşey yolunda gider. Sonuçta müdahale boşuna değildir. Sonradan tüpler tikandigi için bu seferki tüp bebek oldu işte. Kısmet boyleymis bu da bizim şansımız herseyin bir vakti var elbet sabır moral ve pozitif düşünce çok önemli iyi düşün iyi olsun. Sen elinden geleni zaten yapıyorsun gerisi kısmet yolun açık olsun .

Dcu geçmiş olsun benimde 2006 da derin bir septum vardı ilk ameliyatim 3 , 5 saatlik Laparoskopi iki ay sonra da histereskopi olmuştum ve 2 ay sonrasında kendiliğinden hamile kaldım inşallah seninde herşey yolunda gider. Sonuçta müdahale boşuna değildir. Sonradan tüpler tikandigi için bu seferki tüp bebek oldu işte. Kısmet boyleymis bu da bizim şansımız herseyin bir vakti var elbet sabır moral ve pozitif düşünce çok önemli iyi düşün iyi olsun. Sen elinden geleni zaten yapıyorsun gerisi kısmet yolun açık olsun .
Cnm cok teskkr ederm saol..insallah ise yarar bu ameliyat..aslnda cok derin bi perde deildi ama hazr histeroskopi yapmsken duzeltti doktorum..cikolata kistinde varmiydi cnm?

Cnm cok teskkr ederm saol..insallah ise yarar bu ameliyat..aslnda cok derin bi perde deildi ama hazr histeroskopi yapmsken duzeltti doktorum..cikolata kistinde varmiydi cnm?
Evet çikolata kisti de vardı aynı anda alınmıştı. Hatta geçen sene tüpler tikali tüp açma ameliyati yapalım dedi dr tabi yaptirdik tekrarlamis cikolata kisti tekrar alındı güya emin değilim çünkü açıldı dediği tüpler kapalı çıktı sonrasında. Tüp açma ameliyatını ilk Dr um değil farklı şehirde farklı Dr yaptı kısmet işte zaman kaybiydi sadece. Septum ameliyati mi yapan Dr da tüp bebek yaptirdik sonradan (Hakan Yaralı Ank) çok şükür bu sefer mutlu son. Gebelik olursa sonuçta septum her zaman problem müdahale yerinde olmuş bence ( haddim olmayarak Dr gibi yorum yapmışım haliyle yıllardır öğrendik bir şeyler ) peki sen hep aynı merkezde mi deniyorsun. ? Neresi. ?

Evet çikolata kisti de vardı aynı anda alınmıştı. Hatta geçen sene tüpler tikali tüp açma ameliyati yapalım dedi dr tabi yaptirdik tekrarlamis cikolata kisti tekrar alındı güya emin değilim çünkü açıldı dediği tüpler kapalı çıktı sonrasında. Tüp açma ameliyatını ilk Dr um değil farklı şehirde farklı Dr yaptı kısmet işte zaman kaybiydi sadece. Septum ameliyati mi yapan Dr da tüp bebek yaptirdik sonradan (Hakan Yaralı Ank) çok şükür bu sefer mutlu son. Gebelik olursa sonuçta septum her zaman problem müdahale yerinde olmuş bence ( haddim olmayarak Dr gibi yorum yapmışım haliyle yıllardır öğrendik bir şeyler ) peki sen hep aynı merkezde mi deniyorsun. ? Neresi. ?
Canm valla haklisin insan tecrubelerini paylasmak istio ve bi yerde arastra aratsra uzman oluorz..ben seviniyorum bole insanlar karsma cikinca bilgilerni paylasnca :)) tesekkurederim☺ :) ilk iko denemem kinristaydi smdi acibadem adana olicak insallah bakalm doktordan cok memnunuz simdlik..

Back
X