ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kızlar slm. diyet yapmama rağmen şeker değerlerim çok yüksek. hamilelikten sonra baki kalma ihtimali var. sanırım insüline başlayacağım. açım hep ama şeker yüksek bu neden oluyodur? benim gibi olan var mı?

kızlar slm. diyet yapmama rağmen şeker değerlerim çok yüksek. hamilelikten sonra baki kalma ihtimali var. sanırım insüline başlayacağım. açım hep ama şeker yüksek bu neden oluyodur? benim gibi olan var mı?
canım senin kilon var mıydı neden böyle ilk haftalarda Yüksel mesi normal değil. hamile kalmadan önce bu testleri yaptılar mi sana. Eğer hamilelik öncesi bilinseyfi muhakkak sana önce bu konuda tedavi uygulardi. Allah yardimcin olsun cnm.. bol sıvı al ozaman. sürekli şekerini dengede tut bebeğinin sağlığı için

Canım hamilelikte şeker çıkabiliyor.doğumdan sonrada geçiyor. İnşallah seninde öyle olur. Mide bulantılarım başladımı. Benim hem mide bulantılarım başladı hemde kanama var 10 gün daha rapor aldım evde dinleniyorum. Çok zor geçiyor hamilelik yinede bunada şükür . Sabırlı olmamız lazım

canım senin kilon var mıydı neden böyle ilk haftalarda Yüksel mesi normal değil. hamile kalmadan önce bu testleri yaptılar mi sana. Eğer hamilelik öncesi bilinseyfi muhakkak sana önce bu konuda tedavi uygulardi. Allah yardimcin olsun cnm.. bol sıvı al ozaman. sürekli şekerini dengede tut bebeğinin sağlığı için
canım ırsi bizim sülalede var. o yüzden erken tedbir alalım diye yaptık. sabrediyom zaten bulantımda çok fazla. çok zormuş bu işler. yaşımda baya var o yüzden herşeyi doruğunda yaşıyorum sanırım :)

Canım hamilelikte şeker çıkabiliyor.doğumdan sonrada geçiyor. İnşallah seninde öyle olur. Mide bulantılarım başladımı. Benim hem mide bulantılarım başladı hemde kanama var 10 gün daha rapor aldım evde dinleniyorum. Çok zor geçiyor hamilelik yinede bunada şükür . Sabırlı olmamız lazım
evet benimde bulantılar fazla. neden kanama olmuş? ne diyo doktor? istirahat et bencede. ben çalışıyorum evde daha çok takıyorum herşeyi kafaya. allahım hepimize yardım etsin. bide kızmakçık diye bişi duydum. şimdi onu araştırmaya başladım :) dert bitmiyo.

Kızlar cümlemizin duaları kabul olsun Hayırlı kandiller...
ametist80 ametist80 canım bir kase yogurda yarım limon sıkıp yiyorsun günde bir ogün Allah'ın izniyle dengeleniyor...

Gerçekten çok büyük bir sessizlik var.bugün doktora gittim kızlar . 8 hafta 3 gün olmuş bebişlerim. Doktorum clexane iğne başladı doğuma kadar kullanacakmışım. Aranızda kullanan varmı

M mavi.su canım senin pazartesi miydi kontrol?ben bugün gittim 321 gr 328gr olmuş kızlar ;) yarın 20.haftaya giriyoruz..Ayy inanın sevgileri bambaşka..biri diğerini ayağıyla tepiyor du hiç kiyamadim anne olarak yavruma..Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah C ceylin_7409 arkadaşım ben kullanıyorum günde bir tane..

M mavi.su canım senin pazartesi miydi kontrol?ben bugün gittim 321 gr 328gr olmuş kızlar :KK66: yarın 20.haftaya giriyoruz..Ayy inanın sevgileri bambaşka..biri diğerini ayağıyla tepiyor du hiç kiyamadim anne olarak yavruma..Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah C ceylin_7409 arkadaşım ben kullanıyorum günde bir tane..
maasalah senin ikizmiu ben unuyuyorum ya hep kimin neyi vardi kim hamileydo kim deil di kalmio aklimda hic bisey maasallah senn ikizleree allah nazarlardan saklasin ben 12 sinde canm ilk daha keseyi gorucem insallah cok heycanli ve merakliyim sen kacinci haftada duydun yada gordun kalp atisini ben 12 sinde 5+4olucam allah izin verir se duyabilirmiyimki acaba

M mavi.su canım senin pazartesi miydi kontrol?ben bugün gittim 321 gr 328gr olmuş kızlar :KK66: yarın 20.haftaya giriyoruz..Ayy inanın sevgileri bambaşka..biri diğerini ayağıyla tepiyor du hiç kiyamadim anne olarak yavruma..Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah C ceylin_7409 arkadaşım ben kullanıyorum günde bir tane..
İnşaLlah canım ya .bende yeni kullanmaya başladım günde bir tane oluyorum. İğne çok yakıyor . Doğuma kadar da kullanacakmışım yüce Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil .

Back
X