- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ikincide olmadi malesef...herseyde bi hayir vardr dedim artik 3.yu bekliorm artik..sen nasilsn neler yapiosun?yeni tedavi dusunuomsnz?kızlar nasılsınız yazmıyorum ama girip sıksık okuyorum dcu ikincide tutmamış çok üzüldüm inşallah şimdiki denemende tutar
Cnm benm daha regl olmama var..23 u gbi regl olursam insallah basliyacagz tedaviye..benm transfer agustosu bulur herhalde ilk haftalarnda filan...dermannuri canım iyiyiz sen nasılsın nasıl geçti neler yapıyorsun?var mi deneme filan...
valiente canımnasılsın transfer ne zaman 'olacak inşalla?
Hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini alalım...Cnm benm daha regl olmama var..23 u gbi regl olursam insallah basliyacagz tedaviye..benm transfer agustosu bulur herhalde ilk haftalarnda filan...
valiente
dionisya iyiyim kizlar düşükten sonra kendimi biraz zor topladim o yüzden ara verdim benim dondurulmuşlar var onları transfer ettirecegim ama eylülde düşünüyorum işten 2 3 ay jzin alabilmek icin aslinda pekte istemiyorum ama bilmiyorum cok korkuyorum yinr pozitif sonuc alipda hevesimjn kursagimda kalmasindan ama mecbur gitmem lazım
amin canm..cok tesekkurederim dualarn icin unudumu yitirnicen inancimida..insallah nasip olacak burya yazmak banada..insallah yuzumuz gulecek..allahim isteyen herkese hayrlisyla nasip etsin bu duyguyu..Canım benim inşallah güzel bir sürec olur Allah kısmet eder ve hamile kalirsin...şimdiden Ayetel kursi ve fatiha oku karnına elini koyarak inancını yitirme bu bir vesile ve Rabbim verecek birden Rabbi esir velatu asr Rabbi temmim bil hayr Ya Rab zorlaştırma hayirli ise kolaylaştır bunu çok çektim ben o dönem..İnşallah hamile haberlerini almayı nasip eder Allah
amin canm..cok tesekkurederim dualarn icin unudumu yitirnicen inancimida..insallah nasip olacak burya yazmak banada..insallah yuzumuz gulecek..allahim isteyen herkese hayrlisyla nasip etsin bu duyguyu..
Cok saol cnm amin insllah..oncesinde hicbisey kullanmadm cnm.sun iki igneye basladm simdlk..gonalf 225 ve merional75...sen nasilsn neler yapiosun?sen hamile kaldin diye hatrliorm sanki yanlismi hatrliorm cnm?Slm cnm, yeni denemen hayirli olsun. Ins. bu son olsun cnm, allah bir an once bebislere kavustursun hepimizi :) Hangi ignelerle basladiniz? Oncesinde birseyler kullandin mi? Ilac, vitamin, kur falan?
Cok saol cnm amin insllah..oncesinde hicbisey kullanmadm cnm.sun iki igneye basladm simdlk..gonalf 225 ve merional75...sen nasilsn neler yapiosun?sen hamile kaldin diye hatrliorm sanki yanlismi hatrliorm cnm?
Hic sorma cnm teekrar eski haline donduHayirli olur ins. :) Yok tatlim yaa, keskeee... Ben 2 ay kadar adet gormedim menapoz igneleri yuzunden, simdi agustosun 7sini bekliyorum kontrol icin, odan sonra kismetse ignelere baslanacak diye tahmin ediyorum ama bakalim gorcez... Cok uzun bir procedur izliyor benim dr. cikolata kisti olanlarda, insallah emeklerimiz bosa gitmez cnm... Senin kistin durumu ne, en son cok kuculmustu dimi? Bence iyi gelisme bu, ins. bu sefer guzel haberi alirisn cnm:)
Hic sorma cnm teekrar eski haline dondu(3 ve 2.5cm oldular.
dun gttigimde toplam 8.9 tane folikul gordu insallah olumlu olur..onceki gttgmde iki tane folikul vardi 8 yumirta toplandi bakalm bu nasi olacak...
Cuma gunu gidicem kontrole..insallah kaliteli olurlar..buarada ben gecen ay histeroskopi oldum bide genetik test yaptrdk..senden istedilermi?Tuh8-9 iyiymis cnm ya, hadi bakalim guzel kaliteli yumoslarin olsun :) ne zaman kontrol?
Cuma gunu gidicem kontrole..insallah kaliteli olurlar..buarada ben gecen ay histeroskopi oldum bide genetik test yaptrdk..senden istedilermi?
Iyi ckti canim..bi sorun yok cok sukurHistereskopi yapiyor benim dr. banada yapilir ama tarih hicbirsey net degil bende henuz maalesef... genetik testi sordum ama simdilik gerek yok istersen yaptir demisti dr. tekrarlayan dusuklerden sonra yaptiriliyor dedi ama ben haftaya test yaptirmak istiyorum, sanirim 1 ayda falan aliniyor sonuc? Test sonucu nasil cikti?
Saol cnm..tamam haber veririm..insallah bu sefer hersey guzel olacak...sen nasilsin?kacnci haftadasin?valiente inşallah istediğiniz gibi olsun arkadaşım genetik te iyi çıkmış maşallah çok sevindim gelişmelerden haberdar et güzelim :)