ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kizzz bugun 5. Gunun.. haftaya sonucu ogreneceksin. Insallah olur canim benim...
Inşallah yaaa tam haftaya öğrenmiş oluyoruz idrar testine yapmak istemiyorum son güne kadar dünyam başıma yıkılması boş yere ama olumlu olacak hissediyorum ins. allahım sesimizi duy yarabbi

Oo habi bakalim insallah senin de guzel haberlerini aliriz buradan.. kac embr transfer edildi ilk denemen mi?
Bu ücüncü denememiz. Ilk kez iki Transfer edildi. Bu sefer cok rahatim nedendir bilmiyorum. Benim ilk iki denemede biri 5.ci gun digeri 7. ci gun lekelenme oldu ve sonrasinda kanamaya dönmustu. Haliyle tutmadi. Bu denememizde hala lekelenme yok inanir misiniz buna seviniyorum suan ya. Cunku önceden yasadigim tecrubeler hep negativ cikmisti. Suan tüm belirtilere tersten yaklasiyorum, lekelenme olmamasi suan bana iyi geliyor. Aksi olsa tutu mu tutmadi mi!?!? Paronayak olucam biliyorum kendimi. Amannn ne diyim bilmiyorum ki artik ;)

Ben acibmde yaptrdim 250 ye, zaten ozel sektordeyim.devlet hastanesi,saglik ocagi vs gidip sira beklemeye vaktim yok. Esim devlette yaptirdi ucretsiz ;) saglik ocagi da ucretsizmis. Hastaneye gidersen de dahiliye bolumune git. Disardan, bunlari yaptircam dersen cok cok pahalii ( evlilik testinde de bunlar zorunlu istendigi icin fiyati yuksekten aciyorlar )

Bu ücüncü denememiz. Ilk kez iki Transfer edildi. Bu sefer cok rahatim nedendir bilmiyorum. Benim ilk iki denemede biri 5.ci gun digeri 7. ci gun lekelenme oldu ve sonrasinda kanamaya dönmustu. Haliyle tutmadi. Bu denememizde hala lekelenme yok inanir misiniz buna seviniyorum suan ya. Cunku önceden yasadigim tecrubeler hep negativ cikmisti. Suan tüm belirtilere tersten yaklasiyorum, lekelenme olmamasi suan bana iyi geliyor. Aksi olsa tutu mu tutmadi mi!?!? Paronayak olucam biliyorum kendimi. Amannn ne diyim bilmiyorum ki artik :KK66:
Cok hossunnn :KK66: olur olur takma kafana.. cabalasan da cabalamasan da is olacagina variyor, kaderinde ne yaziosa onu yasiyorsun dr lar vesile sadece.. 2._3. Denemede tutma ihtimali daha yuksekmis ,kuzenim 7 yil sonra 3.denemede tutturdu. Insallah seninde tutarr,allah seni de gorur..
benim transfer ertelendi. Kan degerlerimin keyfi ne zmn gelirse ozmn olacak ; ( Iyi ki de ertelenmis. Dinlenmeye bolca vaktim olacak

Ben acibmde yaptrdim 250 ye, zaten ozel sektordeyim.devlet hastanesi,saglik ocagi vs gidip sira beklemeye vaktim yok. Esim devlette yaptirdi ucretsiz :KK66: saglik ocagi da ucretsizmis. Hastaneye gidersen de dahiliye bolumune git. Disardan, bunlari yaptircam dersen cok cok pahalii ( evlilik testinde de bunlar zorunlu istendigi icin fiyati yuksekten aciyorlar )
btlsrdr btlsrdr sanaydi bu ;)

Cok hossunnn :KK66: olur olur takma kafana.. cabalasan da cabalamasan da is olacagina variyor, kaderinde ne yaziosa onu yasiyorsun dr lar vesile sadece.. 2._3. Denemede tutma ihtimali daha yuksekmis ,kuzenim 7 yil sonra 3.denemede tutturdu. Insallah seninde tutarr,allah seni de gorur..
benim transfer ertelendi. Kan degerlerimin keyfi ne zmn gelirse ozmn olacak ; ( Iyi ki de ertelenmis. Dinlenmeye bolca vaktim olacak
Ben "cok" sabirli biri degilimdir ama sabirsiz olmayacaksin bunu ögrendim. Bir de stres yapmayacaksin. Esime bazen diyorum ki " bak beni strese sokma karnimda bebek var" ozaman hemen yumsuyor. Öyle ama beni strese sokacak sonra niye tutmadi. Herseyden uzak steril bir hayat yasiyorum transferden beri oh ne güzel. Tavsiye ederim. Butun olumsuzluklara sebep olan herseyi ve herkesi uzaklastirin kendinizden. Hic olmazsa kafa dinlemis olursunuz ;)

Embiryoyu dondurmuyorlar. Senden topladiklari kaliteli yumurtayi donduruyorlar ki ilerde yeni bir denemede kullanmak icin ya da tekrar Anne olmak istersen o zaman dondurulmus yumurtani cikarir sana naklediyorlar.
Hayir cnm olurmu oyle sey☺embriyo donudurulur eger istersen sadece yunurta dondurrsn ama yumurtayi nakletmez tekrardan..yani spermle dollenr..☺

Ya bugün regl oldum merkezi aradım ve cumartesi öğleden sonrası olduğu için sanı rım açan yok pazartesiye randevu alamadımmmmm...... 3. Gün oluyo ya pazartesi hemen hormonlara bakıp ilaçlara başlatırlar dimi şaka gibi bu yüzden 1 ay aksasın istemem

Ya bugün regl oldum merkezi aradım ve cumartesi öğleden sonrası olduğu için sanı rım açan yok pazartesiye randevu alamadımmmmm...... 3. Gün oluyo ya pazartesi hemen hormonlara bakıp ilaçlara başlatırlar dimi şaka gibi bu yüzden 1 ay aksasın istemem
Canım keşke cep telefonlarına ulaşsaydın 5.gün tedaviye başlarlarmı ki bilemiyorum

Bnce pank ypma 3. Gunu seni mecbur alcaklar cnku tedawin baslio ptesi sbh erken ara we git tabi o klinik nasil bilmiorm ama benm bildigim igne hastalarina oncelik taniolar

Sıkma canını büyükler. Kan gündür kullanıyorum ilaçlar igneyi
4 gündğr kullanıyordum bugun 5.gün

Kac doz werio gunde kaclik yani bide hangi igne?
150 puregon kızımdada 125 puregon la başlamiştik.
Bana 150 verdi ne artırdı ne eksiltti.Sana kaç doz verdi
canım ben pko luyum geçen tedavide 125 le basladık 200 le bitirdik bu seferde 150 ile başladık 175 le devam ediyoruz bakalım salı hünğ kontrol.ohss riskim cok yüksek geçen seferkinde değerim 3000 lerdeydi

Bnce pank ypma 3. Gunu seni mecbur alcaklar cnku tedawin baslio ptesi sbh erken ara we git tabi o klinik nasil bilmiorm ama benm bildigim igne hastalarina oncelik taniolar

Puffff sabahçıyım okulun ilk günü öğrencilerimi özlemiştim :) Şansa bakar mısın stresten 2 gün erken regl oldum zaten. Öncelik tanırlar heralde bi muayene bi test yeter çok vaktinizi almicaktım der çıkarım napim:KK45::KK45::KK45:

Sarisekerannesi Sarisekerannesi cnm bn 450 ile basladim istenilen kdr buyumedi 1 hftadan fazla 600 yapildim ancak buyudu diyebilirim ama ayni zamnda cetrotide werdi sanirim o da dengelemk icm

Canim bende cumartesi olmuştum. Pazartesi gel demişlerdi. Gittim alttan muayene oldum. Yumurtalar in durumuna göre gonal f 225 le başladım 8 gün yaptım. Yeni baslayacaksiniz kolay gelsin. Allah sonunda yüzünü gul dursun. Bende öğretmenim tatilde hallettim hepsini. Transferim in 5. Günü bugün.

Puffff sabahçıyım okulun ilk günü öğrencilerimi özlemiştim :) Şansa bakar mısın stresten 2 gün erken regl oldum zaten. Öncelik tanırlar heralde bi muayene bi test yeter çok vaktinizi almicaktım der çıkarım napim:KK45::KK45::KK45:
Herseyde war bir hayir oyle dsun oncelk tanimalari grek ya igne hastasisin sn hersey gun gun yapilio soncta 1 gun bile ck onemli ogrencilerin 1 gun dha beklesin :)

Back
X