ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canim bende cumartesi olmuştum. Pazartesi gel demişlerdi. Gittim alttan muayene oldum. Yumurtalar in durumuna göre gonal f 225 le başladım 8 gün yaptım. Yeni baslayacaksiniz kolay gelsin. Allah sonunda yüzünü gul dursun. Bende öğretmenim tatilde hallettim hepsini. Transferim in 5. Günü bugün.
Hormon testi hepatit felan hepsini 3. Gün mü hallettin. Çok iyi denk gelmiş tatile seninki. Daha önceden konuşmuştuk rapora gerek var mı diye ne karar verdin

Hormon testi hepatit felan hepsini 3. Gün mü hallettin. Çok iyi denk gelmiş tatile seninki. Daha önceden konuşmuştuk rapora gerek var mı diye ne karar verdin
Raporla ugrasamam 2 ay sürüyordu gel git gel git yapıyorlardı. Özel yaptırdım. Igneleri yazdılar bana 5 gun sonra kontrole gelirken bu testleri yaptir dediler. Bende hem ıgneleri mi oldum hemde bigün devlet hastanesine gittim testleri yaptırdım kontrole gidince verdim. Dosyaya koydu. Prosedür dedi.

Herseyde war bir hayir oyle dsun oncelk tanimalari grek ya igne hastasisin sn hersey gun gun yapilio soncta 1 gun bile ck onemli ogrencilerin 1 gun dha beklesin :)
Regl olmadan önce herşey yolundaydı rahattım cool dum bi regl oldum aaaa napıcaz şöyle mi yapalım böyle mi yapalım korktummm yarına rahat çizgime dönerim heralde:KK49:

Raporla ugrasamam 2 ay sürüyordu gel git gel git yapıyorlardı. Özel yaptırdım. Igneleri yazdılar bana 5 gun sonra kontrole gelirken bu testleri yaptir dediler. Bende hem ıgneleri mi oldum hemde bigün devlet hastanesine gittim testleri yaptırdım kontrole gidince verdim. Dosyaya koydu. Prosedür dedi.
Herşey pazartesi olacak diye bişey yok yani iyiymiş. Öyle rapor değil canım okuldan rapor alacak mısın. Okul kalabalık yorucu transferi olumsuz etkiler mi diye düşündüğünü hatırlıyorum

Herşey pazartesi olacak diye bişey yok yani iyiymiş. Öyle rapor değil canım okuldan rapor alacak mısın. Okul kalabalık yorucu transferi olumsuz etkiler mi diye düşündüğünü hatırlıyorum
Haa pardon ben tup bebek raporu anlamışım yok almicam kendimi iyi hissediyorum okulu özledim. Zaten kar geliyor yine tatil olabilir.

Cuma transfer oldu benimde kızlar yarın 3. Gün çok merak ediyorum yaaaa heycan dan olucektimm galiba hersey iyi olur lütfen dua edin

Haa pardon ben tup bebek raporu anlamışım yok almicam kendimi iyi hissediyorum okulu özledim. Zaten kar geliyor yine tatil olabilir.

Doktor bana istersen yine rapor veririm ama gerek yok çünkü dolaşım sistemi yavaşlıyor sürekli yatanlarda tutunmaya çalışan bi embriyo için iyi değil dedi. Çok ağır çalışmıyosan dikkat ederek iişine gidebilirsin yorumunda bulundu ama benim annem beni bebek canlanana kadar yatıracağını savunuyo:confused::confused::confused:

Regl olmadan önce herşey yolundaydı rahattım cool dum bi regl oldum aaaa napıcaz şöyle mi yapalım böyle mi yapalım korktummm yarına rahat çizgime dönerim heralde:KK49:
Relax relax :) hersey yawas yawas ilerlio duzenli bi sekilde elimizden geleni yapp gerisini allah' a birakmamz gerk.. Tedawin simdiden hayrli olsun :)

Cuma günü transfer yapıldı hiç kalkmadan yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum iyi degilmj acaba kızlar transfer yaptıranlar burdamı axaba

Cuma günü transfer yapıldı hiç kalkmadan yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum iyi degilmj acaba kızlar transfer yaptıranlar burdamı axaba
Canm b3nde genelde yattim ama okadar deil.ufak tefek isler yapiorm bile..makinayi esim.bosaltio temizleri ben kirlileri doldiruom sadce..ani hareketler yapma yukari uzanma yeterr cok yatmak hicbiseyi degstrmezmis..kasma yani kendini..bende senn gbii cok heyecanliym☺

kizlar regl oldum daha once transferim ertelenmisti simdi doktorumu aramak icin beklemelimiyim regl bitsin die habermi veriyim ilac a falan baslanirmi acaba cunki bu ay transferim olucak

kizlar regl oldum daha once transferim ertelenmisti simdi doktorumu aramak icin beklemelimiyim regl bitsin die habermi veriyim ilac a falan baslanirmi acaba cunki bu ay transferim olucak
Bence ara cnm.bugun gununmuyduki?sanki cabuk oldun gbi?daha yeni opu olmadnmi?

Deneyimli değilim ama bence haber ver en azından bi sormuş olursun

Canım ben hiç yatmadim yani öyle sadece lavaboya gittim yapmadım ilk iki gun dikkat edip çok ayakta kalmamaya çalıştım çünkü kabızlık ta olabilirdi çok yatmaktan 3.gün aldım arabayı yeğenimi görmeye gittim 15dk mesafeye..anneme mutfakta yardım ediyorum.iki gündür yürüyüş bile yapıyorum 5.günde dus aldım.Allah nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz zaten kendini taşa vursan bile olacaksa olur bence..sadece vicdan azabı olmasın diye yatmaya çalıştım

Puffff sabahçıyım okulun ilk günü öğrencilerimi özlemiştim :) Şansa bakar mısın stresten 2 gün erken regl oldum zaten. Öncelik tanırlar heralde bi muayene bi test yeter çok vaktinizi almicaktım der çıkarım napim:KK45::KK45::KK45:
Benimde 2 gun gec geldi, 1 gun surecek sandim ve ertesi gun dewami geldi. Cok korkmustum baslayamayiz regl bile olmamissin dogru durust diyecekler diye ;)
Ilk gun gidiosun alttan bakio rahim kalinligi,folikuller.. herhangi bi sorun var mi diye.. hersey normalse tamam su dozda ignelere baslayabilirsiniz diyorlar, 2 gun sonra gene gel kontrole diyorlar.. hepi topu icerde 10_15 dk vaktin geciyor..
hem para alacak onlarda birakirlar mi seni hic doluyuz diye ;)
Kafana takma, pzt ara ve git hemen. Ayrica merkezler pazar gunu bile acik.(opu ve transfer yapmak icin hasta kabul ediyorlar sadece)

Back
X