ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar regl oldum daha once transferim ertelenmisti simdi doktorumu aramak icin beklemelimiyim regl bitsin die habermi veriyim ilac a falan baslanirmi acaba cunki bu ay transferim olucak
Benim de transfer ertelendi iste, adetin ilk gunu haber ver ilac,igne tedavisi icin baslayalim dediler. Bence bitmesini bekleme, bir an once ara. Atiyorum adetin 3. Gunu igneye basliyorlardir belki, yada hormon testi istiyorlardir belki.. riske atma yani ara bence hemen

Benimde 2 gun gec geldi, 1 gun surecek sandim ve ertesi gun dewami geldi. Cok korkmustum baslayamayiz regl bile olmamissin dogru durust diyecekler diye :KK66:
Ilk gun gidiosun alttan bakio rahim kalinligi,folikuller.. herhangi bi sorun var mi diye.. hersey normalse tamam su dozda ignelere baslayabilirsiniz diyorlar, 2 gun sonra gene gel kontrole diyorlar.. hepi topu icerde 10_15 dk vaktin geciyor..
hem para alacak onlarda birakirlar mi seni hic doluyuz diye :KK66:
Kafana takma, pzt ara ve git hemen. Ayrica merkezler pazar gunu bile acik.(opu ve transfer yapmak icin hasta kabul ediyorlar sadece)
Bencede bırakmazlar hatta öngörüşme yapmaya gittiğimiz bi yerde dr illa seni muayene edicem diye diretmişti ;)

Benim de transfer ertelendi iste, adetin ilk gunu haber ver ilac,igne tedavisi icin baslayalim dediler. Bence bitmesini bekleme, bir an once ara. Atiyorum adetin 3. Gunu igneye basliyorlardir belki, yada hormon testi istiyorlardir belki.. riske atma yani ara bence hemen
haklisin yarin pazar ama artik ptesi aricam mecbur

Bencede bırakmazlar hatta öngörüşme yapmaya gittiğimiz bi yerde dr illa seni muayene edicem diye diretmişti :KK66:
evet evet aricam haklisiniz

Benimde 2 gun gec geldi, 1 gun surecek sandim ve ertesi gun dewami geldi. Cok korkmustum baslayamayiz regl bile olmamissin dogru durust diyecekler diye :KK66:
Ilk gun gidiosun alttan bakio rahim kalinligi,folikuller.. herhangi bi sorun var mi diye.. hersey normalse tamam su dozda ignelere baslayabilirsiniz diyorlar, 2 gun sonra gene gel kontrole diyorlar.. hepi topu icerde 10_15 dk vaktin geciyor..
hem para alacak onlarda birakirlar mi seni hic doluyuz diye :KK66:
Kafana takma, pzt ara ve git hemen. Ayrica merkezler pazar gunu bile acik.(opu ve transfer yapmak icin hasta kabul ediyorlar sadece)
evet aricam tsk ederim

Doktor bana istersen yine rapor veririm ama gerek yok çünkü dolaşım sistemi yavaşlıyor sürekli yatanlarda tutunmaya çalışan bi embriyo için iyi değil dedi. Çok ağır çalışmıyosan dikkat ederek iişine gidebilirsin yorumunda bulundu ama benim annem beni bebek canlanana kadar yatıracağını savunuyo:confused::confused::confused:
ben kimsye haber vermedim. annemde kaynanamda bilmiyor. sen bilirsin ben sıkıldım evde iyice çocuklarıma kavuşşam diyorum. zaten kar geliyor belki yine tatilde olur

Cuma günü transfer yapıldı hiç kalkmadan yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum iyi degilmj acaba kızlar transfer yaptıranlar burdamı axaba
benim 5. günüm canım. öncekille hayırlı olsun rabbim pozitif sonuç nasip etsin cümlemize. ilk iki gün yattım ama sonra çıktım sinemaya filan gittim. sürekli yatmakta iyi değilmiş kan dolaşımı yavaşlıyormuş sen bilirsin canım...

haklisin yarin pazar ama artik ptesi aricam mecbur
Canım ben tedavi ye başlamadan önce bana dediler ki adetin ilk günü ara randevu al eğer haftasonuna denk gelirse pazartesi mutlaka gel dediler regl halinde yumurtalık ve yumurtlama durumu daha net görünüyor diye istiyorlar..tabi sen yinede ara canım böyle bişey demedilerse

Kizlar ben demin tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir arkadasimla konustum diyo ki, tüp bebekler herzaman sezeryanle doguyormus. Bir bilginiz var mi? Bir de dedi ki 20.ci haftalar tüp bebeklerde düsük riskinin cok yuksek oldugu dönemlermis. Hep kasilmalar oluyormus. Hic böyle birsey duydunuz mu siz????? Bir de erken dogum oluyormus genellikle. :/

İnşallah canım hayırlısı olsun annem de baktı benim psikolojik olabilir diye gösterdim yarın tekrar test yapayım diyorum pazartesi kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak :KK47:
kanda kesin cikar canim ben dun sabah evde idrar testi yaptim tek cizgi kanda cikti ama ilaclardan dolayi yukselir diyorlar banada simdi yine karamsarim tuttumu diye

Kizlar ben demin tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir arkadasimla konustum diyo ki, tüp bebekler herzaman sezeryanle doguyormus. Bir bilginiz var mi? Bir de dedi ki 20.ci haftalar tüp bebeklerde düsük riskinin cok yuksek oldugu dönemlermis. Hep kasilmalar oluyormus. Hic böyle birsey duydunuz mu siz?????
evet canim sezeryanla dogum yaptiriyorlar ama 20. hafta düşük ttehlikesini bilmiyorum

Yaa arkadaslar simidden boyle kotu seyler dusunmeyelim lutfen...sinir bozmaya stres yapmaya gerek yok zaten zor gunler gecirioruz..yok tup bebek sole boyle diyee birsey yok tup bebek ile normal yolla olusan bebek.arasinda hic bi fark yok transferden sonra her ikiside ayni tum doktorlar icin....1. Olarak sezeryan ailelerin tercihiymis sebebi ise zor elde edilen bir gebelik oldugundan riske durumu riske atmamak..2.si ise 20.haftaya kadar herkeso tehlike beklio herkeste kasilmalar oluo farzedelimki onu tup bebek ici soylediler tamam genelde cogul.oldugundan tup bebek kasilmalar tabiki daha riskli...3.su de ayni sekilde cogul oldugunda genellikle erken dogum oluyor..bukadar basit..lutfen birbirmizi strese sokmayalm...bebsilermz saglikla gelsin

İnşallah canım hayırlısı olsun annem de baktı benim psikolojik olabilir diye gösterdim yarın tekrar test yapayım diyorum pazartesi kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak :KK47:
Pazartesiye dayabilirsen bekle bende ikinci testi pazartesi diyodum ama yarin gidecegim acilde yaptıracagim 1 gun daha bekleyemem bu arada sende hamilesin hissediyorum:KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dionisya dionisya cnm bsey sorucam transferin kacinci gununde idrar tahlili yaptin? Transferide sayiyomusun bu arada? Bnde yapmamk icn kendimi zor tutuorum :)

Back
X