ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bugün 3. Günüm kaçıncı gün test yaptrmlyim kızlar 12. Gün yaptır dedi hemşireler 10. Gün belli olurmu acaba

Dionisya canim kacinci gunundu bugun degerinde hamilelik var gibi ama sanki karamsar gibi geldin bana.ne güzel bi sonuc hayırlı olsun insaallah. Darisi bizler basina.bu degerleri görmek cok istiyorum.benim bugün 7.gunum 3gun sonra yaptiracagimm

Ayyy canm massalah..insallah artacak..yaa col guzel yaa hepimiz sevinelm.insallah..smdiden tebrik ederim cnm...
Ay kızlar çok fenayım ne kadar ağladım o arada yazdım artsın inşallah hayırlısı olsun :)

Ay kızlar çok fenayım ne kadar ağladım o arada yazdım artsın inşallah hayırlısı olsun :)
Inan su an bnmde gozlerm doldu ck fenayim saate bakiodm durup durup burasi hep guzel haberlerle doluo masallah dwmi gelsin ins :) ins saglikla kucagina da alirsin

Transferin 7.günü toplamanın 9.günü bu arada
toplamanin 9. gunu diyorsun benim 3. gun eembriyosuydu tranfer gunuyle beraber 9. gun degerim 22 cikti ve doktor hamilesin dedi bana bugün hic uzulme dedi yukselecek sende uzulme yukselecek sali tekrar git bak nkadar yukselmis.olacak

Back
X