Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dionisya canim kacinci gunundu bugun degerinde hamilelik var gibi ama sanki karamsar gibi geldin bana.ne güzel bi sonuc hayırlı olsun insaallah. Darisi bizler basina.bu degerleri görmek cok istiyorum.benim bugün 7.gunum 3gun sonra yaptiracagimmKızlar 14.36çıktı degerim/
Ayyy canm massalah..insallah artacak..yaa col guzel yaa hepimiz sevinelm.insallah..smdiden tebrik ederim cnm...Kızlar 14.36çıktı degerim/
Dionisya canim kacinci gunundu bugun degerinde hamilelik var gibi ama sanki karamsar gibi geldin bana.ne güzel bi sonuc hayırlı olsun insaallah. Darisi bizler basina.bu degerleri görmek cok istiyorum.benim bugün 7.gunum 3gun sonra yaptiracagimm
Ay kızlar çok fenayım ne kadar ağladım o arada yazdım artsın inşallah hayırlısı olsun :)Ayyy canm massalah..insallah artacak..yaa col guzel yaa hepimiz sevinelm.insallah..smdiden tebrik ederim cnm...
Peki cnm 3.gun embriyosumuydu senn?oda onemli?2 tane transfern oldu die hatrliorm ama..Transferin 7.günü toplamanın 9.günü bu arada
hic kirilmasin canim bana mwrkezdeki hemsire 6. 7 gun 5.in uzerimde cikarsa o bile belirti dedi gunden gune yukselecek dediYarin 12.gunum insallah iyi bir sonuc alabilirim testten. 10.gun degerlerim 12.02 cikti. Umudum kirildi. Bir mucize bekliyorum
hayirli olsun canim ya pozitif senindeKızlar 14.36çıktı degerim/
Inan su an bnmde gozlerm doldu ck fenayim saate bakiodm durup durup burasi hep guzel haberlerle doluo masallah dwmi gelsin ins :) ins saglikla kucagina da alirsinAy kızlar çok fenayım ne kadar ağladım o arada yazdım artsın inşallah hayırlısı olsun :)
toplamanin 9. gunu diyorsun benim 3. gun eembriyosuydu tranfer gunuyle beraber 9. gun degerim 22 cikti ve doktor hamilesin dedi bana bugün hic uzulme dedi yukselecek sende uzulme yukselecek sali tekrar git bak nkadar yukselmis.olacakTransferin 7.günü toplamanın 9.günü bu arada
aminnnnn hepimizAyyy aynen yaa iyiki acmisim bu sayfayi ☺iyiki toplanmisz burda allahim hepimizi sevindirsin insallah..hepimizin emegi bosa cikmasin insallah..hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz![]()
Benimde ilk denemembu arada herkesin ilk denemesimi