- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
Benimde ilk olacak inşallah yarınnn :))) bu sayfa bencede uğurlubu arada herkesin ilk denemesimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilk olacak inşallah yarınnn :))) bu sayfa bencede uğurlubu arada herkesin ilk denemesimi
Cnm hissetmemen cok normal rahat ol lutfen..benmde 2 subatta oldu bende bisey hissetmiorum☺Kızlar bana yardım edin Şubat'ın 5 inde transfer yaptırdım 2. Denemem 2 emriyo verildi ama hc birsey hissetmiyorum normalmi. 16 sinda test yaptrcam vakit gecmiyo çok merak ediyorum tutup tutmadıgini .emriyo ların çok iyi olduğunu söyledi doktor
Sirf bunun icin kibrisa gttm ben cnm☺3 tane icin gttm.aslnda 4.su dondurulmaya deger olmadgndan koydular...4 tane mi embriyo transfer edildi? En fazla 2 transfer etmiyorlar miydi
Masallah. Insallah istedigin gibi sonuclanir hersey. Banada dua edin nolur. Yarin 12.gun ☺Kızlar 14.36çıktı degerim/
Hazir gida meyve suyu salam sucuk vs tursu asitli icecek. Bunlar tuketmemen gerekenlermis. Bol protein sut yumurta vs. Kabak cekirdegi ananas maden suyu tavsiye ediliyormus. ☺Dikkat etmem gereken birsey varmı acaba yemek içmek konusunda olsun.
Bnmde yarn 12. Gun :) hadi hayrlisiMasallah. Insallah istedigin gibi sonuclanir hersey. Banada dua edin nolur. Yarin 12.gun ☺
Bn deli gbi tursu yiorum ne zarari war acaba?cnm ck istioHazir gida meyve suyu salam sucuk vs tursu asitli icecek. Bunlar tuketmemen gerekenlermis. Bol protein sut yumurta vs. Kabak cekirdegi ananas maden suyu tavsiye ediliyormus. ☺
Ilaclar haric 6 000 civari tuttu cnm..ama mikrocip kullanildgi icin.normali 5500 sanrm.klinik degil ozel hastane..yoksa klinikler cok pahali..ben cok memnun kaldim doktormdada hastanedende...Kibrista yaptirinca maliyet ne oldu?
Al bendende okadar cnm ya..kocaman bi lahana tursusu aldrttm esime☺canm cok istiyooo..ben sanmiorm.bi zararBn deli gbi tursu yiorum ne zarari war acaba?cnm ck istio(
Microcip nedirIlaclar haric 6 000 civari tuttu cnm..ama mikrocip kullanildgi icin.normali 5500 sanrm.klinik degil ozel hastane..yoksa klinikler cok pahali..ben cok memnun kaldim doktormdada hastanedende...
Insallah artis olurBenim 2.denemem. ilkinde transfer gerceklesmedi. Embriyolar 3.gun devam edemedi. Bu seferde 10.gun test sonucum dusuk cikti. Yarin artis var mi o belli olacak