- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hosgeldn nerelerdesin?neler yaptn?iyimisin?Herkese hayirli aksamlar, mutlu haberlerinizi okuyunca cok sevindim. Allah devamini getirsin insallah
Hayirli olsun cnm. Ilk tup bebek denemen mi ve nerde yaptirdiniz?Merhaba kizlar insallah Allahim gönlünüze göre verir. Benim on gün once transferim oldu üç adet üçüncü gun 8 hücreli embriyo transfer edildi bugun 10. Günüm ve dayanamayip test yaptirdim. Sukurler olsun pozitif. Değer 157.75 cikti ilk denemem sizce ikiz olabilir mi?
Bn annemn yaptigindan yiorum we suyunu da iciorum delirdim sanirim :) su an bile agzim sulanioAl bendende okadar cnm ya..kocaman bi lahana tursusu aldrttm esime☺canm cok istiyooo..ben sanmiorm.bi zarar
olsun..fazlasi zarar olur bence.
Saol canim. Sizler nasilsiniz? Burda msjlarinizi okuyunca positiflesiyorum tekrardan. Uzuntuyu biraz olsada atlattim. Cnm insallah sizlerden iyi haberler aliriz. En heycanli tarafi bu tedavide beklemek diyil mi.Cnm hosgeldn nerelerdesin?neler yaptn?iyimisin?
Masallah. Hayirlisi olsun. Degerlerin yuksek olmasi birsey ifade etmez cogul gebelik icin dedi doktor. Ancak keseler gorununce demisti. Ama istatiksel baktim ben gebelde yuksek degerler cogul sonuclanmisHayirli olsun cnm. Ilk tup bebek denemen mi ve nerde yaptirdiniz?
Ben kabak çekirdeği yiyorum hergün bide ananas yedim ilk iki gunDikkat etmem gereken birsey varmı acaba yemek içmek konusunda olsun.
Saol canim. Sizler nasilsiniz? Burda msjlarinizi okuyunca positiflesiyorum tekrardan. Uzuntuyu biraz olsada atlattim. Cnm insallah sizlerden iyi haberler aliriz. En heycanli tarafi bu tedavide beklemek diyil mi.[/QUOTE
aynen oyle cnm hatrlarsan nasil heyecanliydim korkuyodum hemen geciverdi zaman ama simdi gecmek bilmiyorinsallah cnm hayrlisi olsn..tekrar deneyecekmisn?
Sonucun süper ozaman canım yaa çünkü erken yanii.ayniyiz seninlee ben erken diyee yaptiramiyorum korkuyorum çıkmazsa diyee.belirtin falan varmiydii neler hissettin insaallah kat kat artar canim.bizede bu gunler nasip olur insaallah. Yarin yaptirsam bende olur mu acaba transferim pazartesi olmustu yarın 8.gunde oluyorum.[/QUOTE][QUOTE="dionisya, post: 39314136, member: Transferin 7.günü toplamanın 9.günü bu arada
Sonucun süper ozaman canım yaa çünkü erken yanii.ayniyiz seninlee ben erken diyee yaptiramiyorum korkuyorum çıkmazsa diyee.belirtin falan varmiydii neler hissettin insaallah kat kat artar canim.bizede bu gunler nasip olur insaallah. Yarin yaptirsam bende olur mu acaba transferim pazartesi olmustu yarın 8.gunde oluyorum.[/QUOTE][QUOTE="dionisya, post: 39314136, member: Transferin 7.günü toplamanın 9.günü bu arada
Cnm benmde pazartesi olmstu yarin 7.gunumuz oluo bizim..ilk gunu saymiosun yani pazartesiyi☺[/QUOTE]Sonucun süper ozaman canım yaa çünkü erken yanii.ayniyiz seninlee ben erken diyee yaptiramiyorum korkuyorum çıkmazsa diyee.belirtin falan varmiydii neler hissettin insaallah kat kat artar canim.bizede bu gunler nasip olur insaallah. Yarin yaptirsam bende olur mu acaba transferim pazartesi olmustu yarın 8.gunde oluyorum.
Himm ozaman daha erkenn bizim icin off ama olmuyorki boylee meraktan ölüyorum varmi yokmu diyeee.sen ne zaman yaptirmayii düşünüyorsun pekii varmii biseylerr sendee[/QUOTE]H
Cnm benmde pazartesi olmstu yarin 7.gunumuz oluo bizim..ilk gunu saymiosun yani pazartesiyi☺
Valla bana kalsa hemen yaptrmak istiorm☺dayanamiorm bende..10.gun dusunuodm ama bugun biraz fikrm degsti sanki..8.gun yaptrrm belki ama 8den once yaptrmam..benm goguslerm kocaman oldu uykusa bile cok agriyo uclari yanio.bide gunde bir iko defaf hafif regl agrilari 10 saniyelk filan..baska bisey yok..sende ??[/QUOTE]Himm ozaman daha erkenn bizim icin off ama olmuyorki boylee meraktan ölüyorum varmi yokmu diyeee.sen ne zaman yaptirmayii düşünüyorsun pekii varmii biseylerr sendee
Valla canim goguslerde sadece yanlarda agri var oda dokununca.geceleri ates basmasi ve vucudum sicak oluyor camii bile actiriyorum yanii.gunduz usuyorum ama.bide su gibi akintim var az biseyy.bidee tuzluu eksilii seylere bayiliyorumm.yesil zeytin vee sarimsak tursusuuu:))[/QUOTE]Valla bana kalsa hemen yaptrmak istiorm☺dayanamiorm bende..10.gun dusunuodm ama bugun biraz fikrm degsti sanki..8.gun yaptrrm belki ama 8den once yaptrmam..benm goguslerm kocaman oldu uykusa bile cok agriyo uclari yanio.bide gunde bir iko defaf hafif regl agrilari 10 saniyelk filan..baska bisey yok..sende ??