ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

idrar neden yaptın canım ya kan yaptırsaydın bugun
Ya bugn bnm 12. Gunum dha hc bsey ypmadim doktrda 14'te cagrio bi yapaym ddm ama onu ck takmiorm sen demstin sanirm ablam 2.5 aylikken ckti die kan icinde carsmbayi beklemiycem artk warsa war yoksa yok bu stres beni dahada mahfetti :(

İdrar testi kimseyi uzmesin kızlar ben iki gun önce yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün sabah yaptım hiç çıkmadı saat 3 gibi kan testi verdim özel hastanesi acilinde 14.36 çıktı yarın yine yaptıracağım bakalım daha yarın ne olacak kesinlessin hepimiz sağlık la kucagimiza alırız inşallah hayırlısı olsun moralinizi bozmayın sakin..

Off kizlar ya bugun 7.gunm ve regl agrim var resmen cok ilgnc ya:(korkuorm tutmadi sanrm

Bnmde 7. Gun basladi agrim hala da war we cok siddetli helede ayaga kalkinca sanki kan bosalcak gbi oluo normalmis sanirim bebis tutundugundada olurmus ins oyledir :)[/Q

Insallah cnm ya dedign gbidr umarm..ayni tarih ettgn gbi ayaga kalknca daha cok agrio..geldi gibi oluo

Ben Günde bir yuvarlak dilim ananas yedim.bol bol yat dinlen. Ama arada dolaş, yürüyüş yap. Eğilmek uzanmak yok. Kabız olabilirsin. Kayısı ye ve su mutlaka iç:KK49:

Ya bugn bnm 12. Gunum dha hc bsey ypmadim doktrda 14'te cagrio bi yapaym ddm ama onu ck takmiorm sen demstin sanirm ablam 2.5 aylikken ckti die kan icinde carsmbayi beklemiycem artk warsa war yoksa yok bu stres beni dahada mahfetti :KK43:
canım ben bugun 11. günüm değerşm 142 ama idrar testi yaptım kaset test tek çizgi çıktı ablamında kaset testte 2,5 aylıkken çıktı hastanede idrar yaptırmadı

Off kizlar ya bugun 7.gunm ve regl agrim var resmen cok ilgnc ya:KK43:korkuorm tutmadi sanrm
üzülme canım ya regl ağrısı bendede var testten önce kasıklarımda ağrı oluyordu şimdi hiç bişey yok hele bugun dersin normal hayat ne çiş ne ağrı belirtilere takılma canım bence

canım ben bugun 11. günüm değerşm 142 ama idrar testi yaptım kaset test tek çizgi çıktı ablamında kaset testte 2,5 aylıkken çıktı hastanede idrar yaptırmadı
Anldm cnm onu dmk istemistim iste yani idrar yaniltabilir ablann 2.5 aylikken idrarda ckmis bnm su an hc ckmaz idrarla :) hayrli olsn sonucn tkrar cnm

0000
Anldm cnm onu dmk istemistim iste yani idrar yaniltabilir ablann 2.5 aylikken idrarda ckmis bnm su an hc ckmaz idrarla :) hayrli olsn sonucn tkrar cnm
canım bekle bi kaç gün daha benim 8, gün 22 çıkmıştı o korku bendede vardı tahlile kadar dediğin gibi sanki adet olacaktım gibi ama olmadı sende olmazsın inşallah canım korkma

Back
X