ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Sonucun süper ozaman canım yaa çünkü erken yanii.ayniyiz seninlee ben erken diyee yaptiramiyorum korkuyorum çıkmazsa diyee.belirtin falan varmiydii neler hissettin insaallah kat kat artar canim.bizede bu gunler nasip olur insaallah. Yarin yaptirsam bende olur mu acaba transferim pazartesi olmustu yarın 8.gunde oluyorum.
Kaç tane kaçıncı gun embriyo su canım[/QUOTE]
1 tanee 3.gun embriyosu canimm

Kızlar bana yardım edin Şubat'ın 5 inde transfer yaptırdım 2. Denemem 2 emriyo verildi ama hc birsey hissetmiyorum normalmi. 16 sinda test yaptrcam vakit gecmiyo çok merak ediyorum tutup tutmadıgini .emriyo ların çok iyi olduğunu söyledi doktor
canim benim bendede oyle kayda deger belirti yok testim pozitif hala yok belirti yok:KK43::KK43::KK43:

Ilaclar haric 6 000 civari tuttu cnm..ama mikrocip kullanildgi icin.normali 5500 sanrm.klinik degil ozel hastane..yoksa klinikler cok pahali..ben cok memnun kaldim doktormdada hastanedende...
canim tl mi dolar benim hastanem dolar olarak aldi

Kaç tane kaçıncı gun embriyo su canım
1 tanee 3.gun embriyosu canimm[/QUOTE]

Bence 9. günü yaptır transfer günüm pazardi benim bugun 7.gün yumurtalık toplama gününden beri 9.günüm çift embriyo ve 3.gün hani çarşamba günü ya da perşembe günü yaptirsan sanki daha iyi gibi bence..

Mrb kızlar. Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk defa tüp bebek denedik. Yaşım 34.Benim de 19 ocakta opu, 21 ocakta 2 embriyo transferim oldu. Çok şükür hamileyim. Pazartesi ve çarşamba günleri betahcg yaptırdık.degerler katlandı. 127 idi 310 oldu. Yarın yine gidip baktırıcam hcg ye. Cumartesi keseye gidicez. İnş sonu hayırlı olur.

Mrb kızlar. Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk defa tüp bebek denedik. Yaşım 34.Benim de 19 ocakta opu, 21 ocakta 2 embriyo transferim oldu. Çok şükür hamileyim. Pazartesi ve çarşamba günleri betahcg yaptırdık.degerler katlandı. 127 idi 310 oldu. Yarın yine gidip baktırıcam hcg ye. Cumartesi keseye gidicez. İnş sonu hayırlı olur.
hayırlı olsun darısı basımıza

Bence 9. günü yaptır transfer günüm pazardi benim bugun 7.gün yumurtalık toplama gününden beri 9.günüm çift embriyo ve 3.gün hani çarşamba günü ya da perşembe günü yaptirsan sanki daha iyi gibi bence..
[/QUOTE]
Zaten hastane çarşamba gunu cagirdi kan testi icin ama işte daga erken ogrenebilir miyim diyee heycan yapıyorum

Kizlar gunaydin bisey sorcam sizlere. gecen hafta opu oldum. Transferim 2ay sonraya ertelendi. Transfer tamamlanana kadar cinsel iliskide bulunmayin yaziyordu verilen kagitlarda. Acaba o opudan 5_7 gun icinde transferi yapilan kisiler icin midir, bilgisi olan var mi :KK66:

Kizlar gunaydin bisey sorcam sizlere. gecen hafta opu oldum. Transferim 2ay sonraya ertelendi. Transfer tamamlanana kadar cinsel iliskide bulunmayin yaziyordu verilen kagitlarda. Acaba o opudan 5_7 gun icinde transferi yapilan kisiler icin midir, bilgisi olan var mi :KK66:

bence sen dinlemedesin ya istediğini yapabilirsin ;)

Kizlar Idrar tahlili yaptim pek anlamadim ama sanirim negatf yarinda kan testine gidicem umudum pek yok adet sancim ck fazla oldugu icin ama yinede bakalim ne olcak

Ben de az önce 3. Hcg mi yaptırdım. Sonucu bekliyorum. Katlanmıştır inş. Rapor için gittiğim dr. Gel kese var mı bakalım dedi. Ben ctesi bakılacak daha dedim. Olsun var mı bakalım dedi.Baktık bir kesemiz orada. Nasıl ağladım. Fotosunu da aldık. Şimdilik bir kese. Ctesi asıl gün. Belki 2. De kendini gösterir.

Back
X